Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Акумуляторна міні мийка високого тиску на 2 акумулятори 48V автомобільна мінімийка для авто машини побутова портативна бездротова 6 режимов автомобільні акумуляторні мийки мінімийки для автомобіля

Оцінка користувачів 4/5
на основі 31 відгук
  • Відгуки про товар продавця MarketPlus108
  • Андрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Гарна мийка за свої гроші,спробували відразу,як отримали зі своїм призначенням справляється добре .Акб гарно тримають заряд.

• Продавець  MarketPlus108

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок і за те що обрали Наш магазин. Ми дуже цінуємо Ваш відгук. Гарного користування товаром!

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Доброго дня, дуже задоволена мийкою. Крім мийки свого авто використовувала для обробки саду від шкідників.
    До речі - для помиву машини використовую 10 л води - за 20 хвилин, не поспішоючи!!!!
    Дякую, рекомендую.

Переваги:
    Зручна, потужна, одного акумулятора вистачає більше ніж 30 хвилин.
    Недоліки:
    Не знайшла))))
    • Продавець  MarketPlus108

• Володимр К***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Непогана на свою ціну. Для миття автомобіля норм. Струмінь води достатньо потужний.Батарея тримає близько півгодини,як вказано.

• Сергій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Отримав декілька днів тому. В той же день провів тести в ванній і помив її, дуже ужобно . Першого аккамулятора вистачило на 30-40 хв. Другий так і не розрядив до кінця. В комплекті все що на малюнку. Тиск струменю не поганий, а дивлячись на витрати води, то й і достатній. Автівку мию на мийці самообслуги, цією теж можно помити в крайньому випадку. Покупкою задоволений

Переваги:
    Повністю виправдовує ціну
    Недоліки:
    Слабенький піноутворювач
    • Продавець  MarketPlus108

• Владислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Мойку получили. Отличный выбор для дома. Можно и машину помыть и окна. Легкая в обслуживании и справится любой. Спасибо за товар.

• Валерий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Мини мойка отличная. В аккумуляторе 10 ячеек. Напряжение 18 вольт, ёмкость 2 Аh. Перепаковал на ячейки samsung, получилась ёмкость 6.8 Ah! Конечно пришлось потратиться ещё на новые ячейки, но оно того стоило.

Переваги:
    Работает
  • Валентина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Отримала мийку, дякую за швидку доставку. Мийку зразу ж і випробувала, працює пока гарно.

• Володимир Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Гарна авто мийка, всім рекомендую

• игорь К***

Все работает.

• Зоя К***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Дуже якісна мийка за свої кошти

Переваги:
    Ціна/якість
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Дякую що зі мною зв'язалися і швидко вирішили питання помилки. Товар був замінений на той що замовляв.

Переваги:
    Продавець піклується про своїх покупців, мийка дійсно відповідає опису, достатньо потужна для миття свого авто . Отримав більше ніж очікував. Вже кілька разів мив авто і поки тільки задоволення
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Валерий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Брал для мытья велика и самоката. Пеногенератор работает отлично. Давление достаточно. Помыл велик за 5 минут, израсходовано 15 л воды.

• Валентина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Для миття автомобіля добра. Струмінь води достатньо потужний. Батарея тримає близько півгодини. Непогана на свою ціну.

• Роман З***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Відповідає опису. Зі своєю задачею справляється. Помив авто акумолятор навіть не розрядився.

Переваги:
    Ціна та якість
    Недоліки:
    Поки відсутні.
    • Продавець  MarketPlus108

• Дмитро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Хороша мийка за даною ціною, тиск струменя достатній.
    Рекомендую для домашнього використання, для різних потреб , не тільки миття машини

• Роман К***

Працює нормально.
    Напір добрий.

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Гарна мийка за таку ціну

Переваги:
    Хороший тиск води

• Алексей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Дужу зручна у використанні. Крім авто чудово справилася з миттям вікон ззовні, відкритого балкону. Дякую!

Переваги:
    Мобільність у використанні
    Недоліки:
    Не знайдено
    • Продавець  MarketPlus108

Доброго дня! Дякуємо, що вибрали продукцію нашого магазину!

• андрій а***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Як іграшка - добра. На жаль тиск, більш менш лише, при використанні без фільтра на чистій воді. Як ціна - якість мабуть добре.

Переваги:
    міні , зручно, піну робить
    Недоліки:
    Шланг перегинається у місці зєднання з пістолетом, норм тиск тільки без фільтра
    • Продавець  MarketPlus108

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Незрозуміло навіщо писати невірну маркіровку? Маркетінг?

Переваги:
    Усе працює добре.
    Недоліки:
    На акумуляторе маркіровка 48V, а по факту 20V. Зарядне на 20V.
  • Руслан А***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Питання до акумуляторів! Але то таке...

• Вадим В***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Купил себе я сию приблуду… им пожно помыть машину да и не только авто но и мото и велик и все что угодно… это не полноценная мойка а огородная поливалка только с чуть более сильным давлением за счёт насадок(сопло)…. Пеногенератор никакой… работает только если нажать кнопку и трясти вверх-вних тогда пена вылетает…
    Это не для мытья а для того чтоб освежить от пыли… для частых моек не сильно грязного авто пойдёт… в общем и целом я на что расчитывал покупая остался доволен….
    По косякам - на блоке зарядного у самого блока изоляцыя провода лопнула и провода жиденькие… чемодан внутри чутка треснул из-за того что содержимое больше самого чемодана и закрыто насильно…

Переваги:
    Легко и просто использовать где угодно
    Недоліки:
    Провод зарядки очень тонкий и сразу был повреждён и слабый пеногенератор
  • Лариса Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Добрый день. Отсутствует инструкция и гарантийный талон.

Переваги:
    Пока не использовали
    Недоліки:
    Пока не использовали
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Товар не соответствует заявленному не по описанию не по картинке. Визуально другой, вместо 6 насадок 2. Знал бы заказывал бы у других там такой же дешевле.

Переваги:
    Все работает исправно.
    Недоліки:
    Ждал один товар пришел другой то что дешевле.
    • Продавець  MarketPlus108

Сталася помилка, прийшла не та мийка, все обміняємо

• Олександр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Сама мийка гарна. Не сподобалося що продавець прислав у комплекті зарядний пристрій з тріщиною. Більше тут замовляти нічого не буду.

• Анатолій К***

Не купуйте

Переваги:
    Недоліки:
    Повівся на гарну картинку. Гроші на вітер. 30 бар і рядом не стояли . Дешевий китайський пластик, бокс закривається аби як, струмінь води - хіба що для оприскування картоплі. НЕ РЕКОМЕНДУЮ.
  • Павло К***

Кошмар

Переваги:
    Їх немає
    Недоліки:
    Взагалі не качає воду
    Все зробив правильно
    Навіть зробив по інструкції
    Пістолет гудить,але вода просто не доходить до пістолета - він її не качає
    Ще раз кажу,що все зробив так як треба...
    Але ...
    • Продавець  MarketPlus108

Дякуємо що зв'язались із нами і виявилось що мийка працює. Виявляється проблема була в зсохшихся під час доставки клапанах, їх треба було тільки трохи змочити й мийка запрацювала

• игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Кейс сломан,гарантийного талона нет,на звонки и сообщения никто не отвечает.

Переваги:
    Недоліки:
    Только недостатки
    • Продавець  MarketPlus108

Доброго дня, давайте зв'яжемось і владнаємо проблему

• Продавець  MarketPlus108

Мийка працює, гарантія вказана на сайті, 3 місяці

• Сергій К***

Не працює!!
    Воду взагалі не тягне!

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  MarketPlus108

Доброго дня, давайте дізнаємось про несправність і спробуємо допомогти, якщо брак, товар обміняємо

• Сергій К***

Я змочив клапани і все запрацювало.

• Олексій О***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Доброго дня, як повернути товар? Не працює! Мотр гуде а воду не качає?

Недоліки:
    Непрацює
    • Продавець  MarketPlus108

Доброго дня, давайте проконсультуємо вас і якщо навіть так товар не працює можемо зробити повернення чи обмін

• Продавець  MarketPlus108

Воду може не качати якщо:
      1. Шланг підключено не повністю, тобто не було характерного защілкування при підключенні
      2. В момент запуску джерело води знаходиться нижче автомийки

• Продавець  MarketPlus108

Доброго дня, дякуємо що зв'язались із нами особисто й посприяли вирішенню непорозуміння. Раді що товар виявився справним.

• Владимир Т***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

Все добре, швидко відправили, мийка підходить під всі мої потреби

Переваги:
    Добре миє за свої кошти
    Недоліки:
    Не має