Відгуки покупців про Акумуляторна міні мийка високого тиску на 2 акумулятори 48V автомобільна мінімийка для авто машини побутова портативна бездротова 6 режимов автомобільні акумуляторні мийки мінімийки для автомобіля
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Гарна мийка за свої гроші,спробували відразу,як отримали зі своїм призначенням справляється добре .Акб гарно тримають заряд.
- Продавець MarketPlus108
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок і за те що обрали Наш магазин. Ми дуже цінуємо Ваш відгук. Гарного користування товаром!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Доброго дня, дуже задоволена мийкою. Крім мийки свого авто використовувала для обробки саду від шкідників.
До речі - для помиву машини використовую 10 л води - за 20 хвилин, не поспішоючи!!!!
Дякую, рекомендую.- Переваги:
- Зручна, потужна, одного акумулятора вистачає більше ніж 30 хвилин.
- Недоліки:
- Не знайшла))))
- Продавець MarketPlus108
- Володимр К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Непогана на свою ціну. Для миття автомобіля норм. Струмінь води достатньо потужний.Батарея тримає близько півгодини,як вказано.
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Отримав декілька днів тому. В той же день провів тести в ванній і помив її, дуже ужобно . Першого аккамулятора вистачило на 30-40 хв. Другий так і не розрядив до кінця. В комплекті все що на малюнку. Тиск струменю не поганий, а дивлячись на витрати води, то й і достатній. Автівку мию на мийці самообслуги, цією теж можно помити в крайньому випадку. Покупкою задоволений
- Переваги:
- Повністю виправдовує ціну
- Недоліки:
- Слабенький піноутворювач
- Продавець MarketPlus108
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Мойку получили. Отличный выбор для дома. Можно и машину помыть и окна. Легкая в обслуживании и справится любой. Спасибо за товар.
- Валерий Т***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Мини мойка отличная. В аккумуляторе 10 ячеек. Напряжение 18 вольт, ёмкость 2 Аh. Перепаковал на ячейки samsung, получилась ёмкость 6.8 Ah! Конечно пришлось потратиться ещё на новые ячейки, но оно того стоило.
- Переваги:
- Работает
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Отримала мийку, дякую за швидку доставку. Мийку зразу ж і випробувала, працює пока гарно.
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Гарна авто мийка, всім рекомендую
- игорь К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Все работает.
- Зоя К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Дуже якісна мийка за свої кошти
- Переваги:
- Ціна/якість
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Дякую що зі мною зв'язалися і швидко вирішили питання помилки. Товар був замінений на той що замовляв.
- Переваги:
- Продавець піклується про своїх покупців, мийка дійсно відповідає опису, достатньо потужна для миття свого авто . Отримав більше ніж очікував. Вже кілька разів мив авто і поки тільки задоволення
- Недоліки:
- Не виявив.
- Валерий Т***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Брал для мытья велика и самоката. Пеногенератор работает отлично. Давление достаточно. Помыл велик за 5 минут, израсходовано 15 л воды.
- Продавець MarketPlus108
- Валентина Л***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Для миття автомобіля добра. Струмінь води достатньо потужний. Батарея тримає близько півгодини. Непогана на свою ціну.
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Відповідає опису. Зі своєю задачею справляється. Помив авто акумолятор навіть не розрядився.
- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
- Поки відсутні.
- Продавець MarketPlus108
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Хороша мийка за даною ціною, тиск струменя достатній.
Рекомендую для домашнього використання, для різних потреб , не тільки миття машини - Роман К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Працює нормально.
Напір добрий.- Продавець MarketPlus108
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Гарна мийка за таку ціну
- Переваги:
- Хороший тиск води
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Дужу зручна у використанні. Крім авто чудово справилася з миттям вікон ззовні, відкритого балкону. Дякую!
- Переваги:
- Мобільність у використанні
- Недоліки:
- Не знайдено
- Продавець MarketPlus108
Доброго дня! Дякуємо, що вибрали продукцію нашого магазину!
- андрій а***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Як іграшка - добра. На жаль тиск, більш менш лише, при використанні без фільтра на чистій воді. Як ціна - якість мабуть добре.
- Переваги:
- міні , зручно, піну робить
- Недоліки:
- Шланг перегинається у місці зєднання з пістолетом, норм тиск тільки без фільтра
- Продавець MarketPlus108
- СергейВідгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Незрозуміло навіщо писати невірну маркіровку? Маркетінг?
- Переваги:
- Усе працює добре.
- Недоліки:
- На акумуляторе маркіровка 48V, а по факту 20V. Зарядне на 20V.
- Руслан А***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Питання до акумуляторів! Але то таке...
- Вадим В***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Купил себе я сию приблуду… им пожно помыть машину да и не только авто но и мото и велик и все что угодно… это не полноценная мойка а огородная поливалка только с чуть более сильным давлением за счёт насадок(сопло)…. Пеногенератор никакой… работает только если нажать кнопку и трясти вверх-вних тогда пена вылетает…
Это не для мытья а для того чтоб освежить от пыли… для частых моек не сильно грязного авто пойдёт… в общем и целом я на что расчитывал покупая остался доволен….
По косякам - на блоке зарядного у самого блока изоляцыя провода лопнула и провода жиденькие… чемодан внутри чутка треснул из-за того что содержимое больше самого чемодана и закрыто насильно…- Переваги:
- Легко и просто использовать где угодно
- Недоліки:
- Провод зарядки очень тонкий и сразу был повреждён и слабый пеногенератор
- Лариса Ш***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Добрый день. Отсутствует инструкция и гарантийный талон.
- Переваги:
- Пока не использовали
- Недоліки:
- Пока не использовали
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Товар не соответствует заявленному не по описанию не по картинке. Визуально другой, вместо 6 насадок 2. Знал бы заказывал бы у других там такой же дешевле.
- Переваги:
- Все работает исправно.
- Недоліки:
- Ждал один товар пришел другой то что дешевле.
- Продавець MarketPlus108
Сталася помилка, прийшла не та мийка, все обміняємо
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Сама мийка гарна. Не сподобалося що продавець прислав у комплекті зарядний пристрій з тріщиною. Більше тут замовляти нічого не буду.
- Анатолій К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Не купуйте
- Переваги:
- Недоліки:
- Повівся на гарну картинку. Гроші на вітер. 30 бар і рядом не стояли . Дешевий китайський пластик, бокс закривається аби як, струмінь води - хіба що для оприскування картоплі. НЕ РЕКОМЕНДУЮ.
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Кошмар
- Переваги:
- Їх немає
- Недоліки:
- Взагалі не качає воду
Все зробив правильно
Навіть зробив по інструкції
Пістолет гудить,але вода просто не доходить до пістолета - він її не качає
Ще раз кажу,що все зробив так як треба...
Але ...
- Продавець MarketPlus108
Дякуємо що зв'язались із нами і виявилось що мийка працює. Виявляється проблема була в зсохшихся під час доставки клапанах, їх треба було тільки трохи змочити й мийка запрацювала
- игорь К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Кейс сломан,гарантийного талона нет,на звонки и сообщения никто не отвечает.
- Переваги:
- Недоліки:
- Только недостатки
- Продавець MarketPlus108
Доброго дня, давайте зв'яжемось і владнаємо проблему
- Продавець MarketPlus108
Мийка працює, гарантія вказана на сайті, 3 місяці
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Не працює!!
Воду взагалі не тягне!- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець MarketPlus108
Доброго дня, давайте дізнаємось про несправність і спробуємо допомогти, якщо брак, товар обміняємо
- Сергій К***
Я змочив клапани і все запрацювало.
- Олексій О***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Доброго дня, як повернути товар? Не працює! Мотр гуде а воду не качає?
- Недоліки:
- Непрацює
- Продавець MarketPlus108
Доброго дня, давайте проконсультуємо вас і якщо навіть так товар не працює можемо зробити повернення чи обмін
- Продавець MarketPlus108
Воду може не качати якщо:
1. Шланг підключено не повністю, тобто не було характерного защілкування при підключенні
2. В момент запуску джерело води знаходиться нижче автомийки - Продавець MarketPlus108
Доброго дня, дякуємо що зв'язались із нами особисто й посприяли вирішенню непорозуміння. Раді що товар виявився справним.
- Владимир Т***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP
Все добре, швидко відправили, мийка підходить під всі мої потреби
- Переваги:
- Добре миє за свої кошти