- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом. Колір виробу: Білий
Пылесос хороший, можно брать.
Вітаємо, Олексій!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що пилосос вам сподобався. Приємного користування і чистоти у вашому домі!
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом. Колір виробу: Білий
Все норм.Мені подобається.Продавця рекомендую І чек,в наявності,і гарантійний талон.Респект.
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Олег!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що пилосос вам подобається і що все було у комплекті з гарантією та чеком. Дякуємо за рекомендацію! Бажаємо зручного та ефективного користування!
- СергейВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом. Колір виробу: Чорний
Вроді працює, але режими хз як вони взагалі працюють! В автоматичному режимі тупо втикає в стіну і все, тільки пультом можна розвернути! Контейнер для сміття розміром з пачку сигарет!
Батарейок в комплекті немає! В цілому 3 з 5- Переваги:
- Не гучний
- Недоліки:
- Не зрозуміло як працюють режими
- Продавець ІнтерХом
Сергій, вітаємо)
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже цінуємо ваші зауваження і перепрошуємо за незручності. Щодо режимів роботи пилососа — скоріше за все, проблема з налаштуваннями або необхідністю оновлення програмного забезпечення.
Що стосується розміру контейнера, ми розуміємо, що для деяких користувачів це може бути не зовсім зручно, але це компроміс для більш компактних моделей.
- Назар М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом. Колір виробу: Чорний
Чудовий пилосос! Добре працює, добре збирає пил, навіть котячу шерсть))
Є багато варіантів налаштувань. Чистити щодо просто.- Продавець ІнтерХом
Назар, вітаємо)
Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам приємно знати, що пилосос добре справляється зі своїми завданнями, навіть з котячою шерстю! Раді, що вам подобаються налаштування та легкість в очищенні. Якщо у вас є ще запитання чи побажання, звертайтеся!
- Ксенія Л***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом. Колір виробу: Чорний
Прекрасный пылесос. Красивый, лаконичный дизайн. Работает тихо и есть удобный пульт управления
- Продавець ІнтерХом
Ксенія, добрий день) Дякуємо, що написали відгук. Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою, спасибі, що обрали наш магазин) Приємного користування!
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом. Колір виробу: Чорний
дуже класний пилосос, собачці правда не подобається, але прибирання робить на всі 100! рекомендую!!!!
- Продавець ІнтерХом
Володимир, добридень! Дякуємо, що поділились враженнями з нами. Раді, що вам сподобався наш сервіс і пристрій - хай служить довго і приносить задоволення) Гарного дня!
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом. Колір виробу: Чорний
кошмар, зависает постоянно и бьётся об стены, плохо убирает малозагрязненную поверхность.
- Недоліки:
- плохо убирает
- Продавець ІнтерХом
Анна, доброго дня! Нам прикро, що ви не зовсім задоволені, але хочемо звернути увагу, що прилад після налаштування і калібровки буде працювати краще. Відео доступні в мережі. Бажаємо гарного дня!
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом. Колір виробу: Чорний
Нащо писати батарейки, якщо батарейки не поклали. Пилосос вартий своїх грошей. Багато від нього не очікувала, але покупкою задоволена.
- Недоліки:
- Поки не помітила
- Продавець ІнтерХом
Ганна, вітаємо)
Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Сподіваємося, що наш товар і надалі буде приносити вам задоволення.
Дуже перепрошуємо за незручності. Ми розуміємо ваше занепокоєння і негайно вирішимо ситуацію.
- Артем Щ***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом. Колір виробу: Чорний
Купував для ламіната і плитки. Зручно сидячи на дивані керувати пультом,потужність достатня,прибирає гарно. Все прийшло в повному комплекті, інструкцію не читав, все інтуїтивно зрозуміло, але колись ще почитаю))) ще додам, що прийшов заряджений
- Продавець ІнтерХом
Артем, доброго дня! Дякуємо за відгук, для нас важливо знати вашу думку. Бажаємо приємного користування і гарного настрою)
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом. Колір виробу: Чорний
Робот супер! Приятная цена, хорошо убирает, прост в использовани,мои рекомендации
- Продавець ІнтерХом
Олександр, добрий день) Дякуємо, що написали відгук. Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою, спасибі, що обрали наш магазин) Приємного користування!
- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом. Колір виробу: Чорний
Можу з впевненістю сказати, що хороший пилесмок, чую від знайомих навіть набагато дорожчі девайси не дуже добре пилесосять по куткам,а мені все подобається я повністю задоволений
- Переваги:
- гарно прибирає кімнату
- Продавець ІнтерХом
Віталій, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок, приємно знати, що вам подобається користуватись і вам приносить користь. Приємного користування надалі і гарного настрою)