- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: GetUp
Быстрая доставка, качественный товар.
- Продавець GetUp
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що доставка була швидкою, а товар вам сподобався.
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1
Чай такий як треба. Мені та мамі сподобався, якісний.
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1
Чай пришёл с задержкой. Пока не открывали.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1
Для мене це найсмачніший чорний чай. Беру неодноразово.
- Переваги:
- Смачний чорний чай без домішок
- Недоліки:
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1
Понравился . Буду ещё брать
- Переваги:
- Вкус чая присутствует
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1
Чай дуже сподобався. Має міцний чайний смак. Крім картонної упаковки, пакетики запаковані в один паперовий пакет, що зберігає аромат чаю.
- Переваги:
- Немає сторонніх присмаків і добавок
- Недоліки:
- Не знайшли
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1
Дуже смачний чай, моїй родині подобається, друзі питають постійно що за чай і де купляю.
- Переваги:
- Смачний
- Недоліки:
- Поки немає
- Павел Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1
Судя по отзывам, надеюсь, что чай понравится.
- Переваги:
- Приличная упаковка, надеюсь и чай хороший.
- Недоліки:
Насичений чорний чай, без зайвого присмаку. Несподівана якість для пакетованого. Дуже подобається!
- Чудакова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1
дуже приємний, насичений смак.
- Переваги:
- чудовий чорний чай. міцний, гарний аромат.
- Недоліки:
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1
Чудовий цейлонський чай
- Переваги:
- качество
- Недоліки:
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1
Приємно здивований - неочикуванно смачний чай.
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1
Рекомендую
- Переваги:
- Качественный чай
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: GetUp. Кількість упаковок: 25
Хороший чай с насыщении вкусом
- Недоліки:
- Надежда Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1
очень вкусный и ароматный чай !!!рекомендую!!!
- Переваги:
- качество!
- Недоліки:
- НЕТ
- Андрей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1
Хороший пакетированный чай. Рекомендую.
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1
Очень вкусный чай, приятно удивились.
- Переваги:
- Вкус, качество,крепость