Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Засіб для чищення духовки, грилю та витяжки від жиру та нагару Optimal Home 500 мл (2412)

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 24 відгуки
  • Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Дуже чудовий засіб. Від'їзду увесь застарілий жир в духовці.

Переваги:
    Зручний у використанні, завдяки розпилювачу, гарно справляється із своїми задачами.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Ірина В***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Гарно вимиває, не агресивне, не смердяче.

• Ростислав Г***

Норм

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Жир з поверхонь на кухні субєктивно легше відмивається порівняно з гелями. А ще непогано відмив решітки з витяжки

• Данченко В***

Різниці не побачив
    Увау ефекту не було

• Марина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Чудовий засіб, замовляю ще.

Переваги:
    Добре прибирає старий жир
  • Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Чудовий засіб. Допоміг видалити старі забруднення в духовній шафі та решітки на витяжці. Відбмилося все легко, без значних зусиль.

Переваги:
    Легкий у використанні.
    Недоліки:
    Не помічено.
  • Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Все чудово, швидко, якісно,дуже вдячна!

Переваги:
    Якість супер!
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Дуже рідко пишу відгук. Але. Воно дійсно працює і дуже суперово !

Переваги:
    Зручно , та якісно видаляє без зусиль та тертя. Просто нанести, почекати, змити.
    Недоліки:
    Трохи запах хімічний в процесі перетворювання бруду та жиру ))) але то таке
    • Продавець  ISM PLUS

дякуємо Вам за відгук :)

• Кучеренко С***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Це перший засіб (на моєму досвіді), який дійсно відповідає рекламному ролику (хто бачив). Жаль відео не завантажується але він дійсно активно піниться і піна роз'їдає жир. Активна піна була аж гаряча. Не має різкого запаху. Жаль не сфотав як було до чищення, але дуже застарілий жир з першого разу не відмив. Проте дуже добре відчистив решітку витяжки. Буду пробувати чистити цим засобом все на кухні і обов'язково замовлю ще. Рекомендую. Обережно! Користуйтесь засобами захисту рук та очей

Переваги:
    Якісно видаляє жир
    Недоліки:
    Не змивається з рук (був необережний)
  • НАТАЛІЯ К***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Офігенна річ - чесно вчора перевіряла - це круто, сітка загажена була вже не знаю відколи, зняла, поклала в ванну, запшикала на 15 хвилин, перевернула - з іншого боку так само, потім з першого боку ще раз - і просто змилось все повністю!

Переваги:
    Працює! Реально працює!
    Недоліки:
    Пішла ціла пляшка щоб відмити грязнющу сітку витяжки
  • Віта В***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Чудовий засіб, решітки від витяжки відмив майже до нового стану

Переваги:
    Гарно працює
    Недоліки:
    Не помітила
  • Бардакова А***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Якогось вау ефекту не побачила. Решітку від витяжки особливо не врятував плюс зявилася параноя, що засіб розїсть ту решітку. З решіткою грилю посудомойка порається краще ніж цей засіб. Не сподобався хімічний післязапах…відразу захотілося вдягти рукавички (зазвичайкористуюсь екозаслбами й не парюсь щодо рукавичок)

• Павло О***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Засіб добре видалив застарілий жир з мікрохвильовки перетворивши його у жовту піну яка добре видаляється

Переваги:
    Засіб видалив застарілий жир за один раз використання
    • Продавець  ISM PLUS

Дякуємо Вам за відгук:) очікуємо на нові замовлення:)

• Елена З***

Не рекомендую.

Переваги:
    Недоліки:
    Нічого не відмиває, все виконано по інструкції. Декілька разів наносили на поверхню, більше часу тримали. Засіб не працює взагалі. Пробували на духовці, сковорідці, посуду. Не рекомендую. Шкода коштів.
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Дуже класний засіб, без труднощів відмила духовку та витяжку, просто попшикала і змила водою.

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Дуже сподобався, сьогодні відмила чавунний казан для приготування на вогні, майже, до його первинного вигляду, дуже дякую, на такий результат, навіть, не розраховувала

Переваги:
    Результативний засіб
    Недоліки:
    Не виявила
  • Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Побачила їх рекламу в інста,де якраз на відео відмивати таку ж решітку з витяжки, як моя! Взяла спробувати, так як нещодавно ридала і пів дня віддирала дуже застарілий жир з неї і в решті решт щіткою позаштовхувала весь жир всередину витяжки (чи він там і був, а я лише зовні змогла від чистити). Спробувала засіб на ці недомиті витяжки. Працює реально як на відео! Піна з білої перетворюється на руду і аж тече темно коричнева вода! Засіб працює, але довелось повторювати процедуру рази 3, а в одному місці всі 5. Але мабуть у мене там ну дуже застарілий жир був... Що приємно - це просто попшикав і чекаєш, потім змиваєш водою. Не треба терти й пітніти і плакати над тією витяжкою)) Все відбилось крім одного місця, треба ще повторити буде процедуру. До речі, в мене алюмінієва сітка для витяжки і я її не шкодувала)) Так, дещо пішла плямами, але вони стираються мочалкою і взагалі це не видно коли сітка вставлена. В майбутньому щоб підтримувати чистоту, раз на декілька місяців, думаю, одного нанесення вже буде вистачати.

Переваги:
    Працює!
    Недоліки:
    Дорогувато, застарілий жир видаляє не з першого разу, але краще нічого поки не бачила
  • Артем Ш***

Нарешті дієвий засіб.
    Єдине, що може не впоратися в дуже холодному приміщенні.
    Пригорілий чорний жир наче не розчинює

Переваги:
    Класно видаляє старий жир
  • Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Дуже розчарована. До доставки претензій жодних. Продавець відправив швидко, все дійшло. Але ж я запитувала, чи не залишає засіб плям і ви не зіпсує металеві поверхні? Відповіли, що все ОК. В характеристиках теж все ОК. А коли прийшов засіб, на пляшці написано, що обов'язково треба тестувати перед використанням (це каже про те, що нема 100% гарантії проти плям і пошкоджень). Но це не саме головне. Головне те, що в мене алюмінієва витяжка (для якої я замовляла цей засіб)і майже вся фурнітура на кухні алюмінієва. І тільки на пляшці я прочитала, що на алюмінію не використовувати!!! Оце був неприємний сюрприз, про який жодного слова у ТХ(((
    Три зірки лише за доставку поставила.

Переваги:
    Продавець завжди на зв'язку, швидка доставка
    Недоліки:
    Не вірно надана інформація про засіб, що зробило придбання непотрібним
    • Продавець  ISM PLUS

Ольго, вітаємо! Попередження про алюмінієві поверхні було додане на етикетку після того, як люди наносили засіб на декілька годин і залишали його, після чого могли з'явитися темні плями на алюмінію. Якщо використовувати засіб згідно інструкції і не перетримувати його на поверхні - пошкоджень не буде. Дякуємо за відгук і зауваження, гарного Вам дня. Якщо будуть додаткові питання - з радістю надамо відповідь. З повагою, команда ISM Plus.

• Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Дружина на радощах повідмивала до блиску майже усі каструлі і сковорідки які були в домі, да, і ще решітку на плиті. Тепер треба замовляти ще один флакон, бо на витяжку вже не вистачило))

Переваги:
    воно працює
    Недоліки:
    пока не знайшов
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Дуже розчарований! Хороша реклама, але засіб на слабу "трійку". Нічим не відрізняється від подібних засобів, навіть за дешевшу ціну. Засіб не впорався навіть з не дуже брудної витяжкою. Категорично не рекомендую. Гроші на вітер.

Переваги:
    Ніяких.
    Недоліки:
    Безліч.
  • Постовенська Є***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Швидко і з легкістю вимила витяжку та духовку шафу.

Переваги:
    Зручний у використанні
  • Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ISM PLUS. Об'єм 1 шт: 500 мл

Засіб чудовий, перевершив очікування. Дякую за такий якісний товар. Буду ще замовляти.

Переваги:
    Дуже швидко очищує забруднені поверхні.