Відгуки покупців про Смартфон ZTE Nubia Neo 2 5G 8/256GB Sunfire Yellow [111603]

Оцінка користувачів 4.49/5
на основі 84 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Geekon
  • Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Замовили дитині 12 років .Доставили швидко ,лише оглянути не дозволили чомусь кур'єрська доставка ,але це не до продавця питання .Телефон такий про який мріяв хлопець. Як він говорить геймерський .Будемо користуватися

Переваги:
    Характеристики гарні та ціна
    Недоліки:
    Поки що не виявили
    • Продавець  Geekon

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за ваш відгук та довіру нашому магазину. Ми дуже раді, що телефон повністю відповів очікуванням вашого сина – батьківська радість від виконання дитячої мрії для нас найцінніша.  Щодо перевірки перед оплатою – дійсно, це правило Нової Пошти для товарів у фабричній упаковці або плівці. Ми завжди підтримуємо право клієнтів на перевірку, але в даному випадку це технічні обмеження служби доставки. Бажаємо вам успіхів та гарного настрою. Ми завжди поруч, щоб зробити ваше повсякденне життя ще приємнішим!

• Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Я купував телефон на Rozetka.ua і додаткову гарантію захист від пошкодженьвід Support.ua,при користуванні даного товару побився дисплей,хотів скористатися тою гарантією то нічого не вийшло телефон просто з'їздив до вас на склад і вернувся назад,проблема в тому що не кваліфіковані працівники оператори Розетки сказали не вірну інформацію.
    Додаткова гарантія від Support.ua і відповідно туди і треба було одразу звертатися але ваші працівники обдурили мене кілька разів,навмисне сказали відправити товар на розетку,потім отримавши товар від мене мені повідомили що я не туди відправив і без всяких документів відправили мені мій телефон назад,після цього я звернувся вже в Support.ua і майже все добре але Support.ua не може прийняти від мене цей телефон тому що вимагає документ від АСЦ Rozetka а саме акт виконаних робіт,робіт яких ніхто не проводив і документу відповідно нема...support.ua жде цей документ від мене, я жду цей документ від Розетка а Розетка нічого не робить.
    Сьогодні місяць як я почав оформляти цей ремонт,відправив 05.01.2026 на розетку,вернули 27.01.2026
    Маю акт про прийом товару на ремонт і хочу звернутись з ним до адвоката і в Поліцію

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Сергей П***

Вот так покупать тут телефона. Пожалуй я заказал и откажусь от покупки а данном магазин. Спасибо за отзыв.

• Артем К***

Почав підлаштувати після 2 місяців користуванЯ

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Що робити якщо телефон за 3 місяці перестав заряджатисг?

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Валентин Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Телефон отримав, все в наявності/ працює, гарний бюджетний ігровий телефон.
    Дуже задоволений)

Переваги:
    Досить потужний процесор, за таку ціну. Достатньо пам'яті.
  • Ростислав В***

Телефон класний

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Телефон не вартий своїх грошей, краще докинути і взяти щось інше. Ігри ледь тягне на середніх налаштуваннях.
    Почав скрипіти корпус біля кнопки вмикання.
    Екран іноді не відкликається на дотик.
    Немає роз'єму (3.5 Джек) під навушники.
    Камера...Одним словом бюджетний телефон.
    Підійде хіба якщо 2-4 місяці аби "перебитись".

Переваги:
    Батарея його єдий плюс
    Недоліки:
    Скрипить корпус, слабкий в іграх, немає роз'єму (3.5 ) для навушників.
    • Артём

Качество телефонов ЗТЕ, это уровень Oskal,Улефон...

• Ирина Р***

Хороший телефон, сину сподобався.

Переваги:
    Сучасний, стильний)
    Недоліки:
    Поки не знайшли.
    • Представник бренду

Дякуємо за Ваш вибір! Приємного користування!

• Денис Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Дуже цікавий телефон я задоволений

• Ліна Д***

Син задоволений.

• Емельяненко М***

Спустя некоторое время столкнулись с проблемой. Телефон не ловит мобильную сеть если он подключен к вайфай. Звонил человеку и говорит, что человек не в сети.
    Что с этим делать совсем не понятно.

Переваги:
    Телефон
    Недоліки:
    Не ловит сеть

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.

• Тимофійчук Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Не беріть цей телефон якщо не хочете проблем, не телефон, а печка, відклеївся екран і задня кришка, а так якщо дивитися Ютуб гріється не буде.

Переваги:
    Продуктивність
    Недоліки:
    Відклеївся екран та кришка
    • Ружицький А***

Ну напевно потрібно телефон користуватися правильно, в мене він вже рік і в мене все нормально

• Галина А***

Хороший телефон

• Богдан П***

телефон супер

Переваги:
    Батарая тримає в іграх 4-5 годин
    Недоліки:
    дуже гріється
  • Роман Г***

Все супер

• Ярослав П***

Гарний телефон

Переваги:
    Гарантую цей телефон
    Недоліки:
    Поки не має
  • Микола С***

Телефон дуже чудовий . Якщо брати те що я перед Nubia neo 2 5g мав Galaxy a04 це просто щось небо й земля!!

Переваги:
    Гарний в усьому, пограти можна у все пошти весь день!!!?
    Недоліки:
    Перегрівається сильно, але я просто купив охолодження і тепер все нормально.
    • Максим Р***

Щоб не перегрівався вимкни в налаштуваннях доповнення до озп, там типу по стоку 8гб і ще ввімкнено 12, вимкни ці 12, щоб будо лише системні 8, і буде все супер

• Виктория Г***

Дуже сподобався, дякую. Купувала для себе не шкодую

Переваги:
    Дуже класний
    Недоліки:
    Нагрівається іноді сильно. А так телефон рекомендую
  • ОЛЬГА П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Дитина давольна таким ігровим телефонам

Переваги:
    Потужна батарея заріжайтся швидко
  • Марік з***

Швидка доставка ,в комплекті чехол,на екрані плівка ,за свої гроші

Переваги:
    Шустрий ,гарний звук
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Катерина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Прийшов вчасно,непоганий телефон за свої гроші,далі буде видно

• Представник бренду

Катерина, дякуємо за Ваш вибір! Приємного користування!

• Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Телефон непоганий загалом, швидкий. Але через 2 тижні перестав працювати мікрофон. Приймаю дзвінки лише на гучному зв'язку.... Прикро

Переваги:
    Швидкість роботи
    Недоліки:
    Не працює мікрофон
    • Эдуард М***

Що в сервісному сказали?

• Олена О***

Працює

• Дмитрий А***

Кул

• Максим О***

За свої кошти телефон доволі не поганий.
    Але батарея ніяк не тягне на 6000, телефон сів на 15% за 9 годин(увімкнений інтернет, без дзвінків і ніяких ігор, тільки повідомлення приходять у viber, telegram )Це ще й увімкнений режим енергозбереження.Моя моторола, якій три роки тримає так само якщо не краще.

Переваги:
    Ціна, якість збірки, блочок в комплекті в наявності, накладка, захисна плівка.
    Недоліки:
    Батарея, доволі тяжкий
  • Ілля С***

Телефон супер,все влаштовує.Дякую

• фащенко с***

Телефон купил для супоуги.доставлен быстро. Теефоном довольна.

Переваги:
    Яркий.быстрый.удтбный.хороший звук.
    Недоліки:
    Пока не обнаружены.
  • Юля Я***

Відмінний товар не лагає телефон мрії

Переваги:
    Не лагає

По сути память 180 гиг.
    Думал будет ярко жёлтый оказался золотой. Это скорее плюс.

Переваги:
    Пока работает
    Недоліки:
    Память не 256
    • Максим Р***

Там повні 256, із них 9 на систему, в мене цей телефон і в мене вільно 170гб при тому що в мене програм на 65гб і 4гб фоток відео і т.д.

• Емельяненко М***

Боже что в комментах пишут. Какие полные 256 если их там нет. Телефон только включил.

• Євген С***

256 ГБ - це не флешка щоб очікувати таку ж доступну заявлену ємність. Там операційна система встановлена, застосунки, виділена під кеш пам'ять...

• Надія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Дитина дуже задоволена бо очікував його саме як ігрового телефона. Через декілька днів після покупки зрозуміли що є проблеми з динамікою коли говорить по телефону.

• Олег Ш***

Класний апарат

Переваги:
    Цена
    • Олександр Ш***

Як в смартфона з автономністю?

• Кирилл С***

За свои гроши топ

Переваги:
    Цвет
    Недоліки:
    Камера
  • Владислав

Неймовірно крутий, швидкий, гарний, усім рекомендую

• Юлия П***

Поки телефон зарекомендував себе чудово сину сподобався

Переваги:
    Гарний дизайн
    Недоліки:
    Поки не помітили
  • Ірина Г***

Не прийшов ,кошти не повернули

Переваги:
    Не прийшов
    Недоліки:
    Не прийшов

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Алексей К***

Всё нормально! Благодарю!

• Наталі Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Очень хороший как по мне бюджетник для игор, минус в том что греется больше 40° , а так в таких играх как Pupg mobile, genshin impact, standoff 2 стабильно 60 ФПС

Переваги:
    Хороший, игровой , не дорогой.
    Недоліки:
    Греется
    • Олексій

При каких настройках в геншине получили 60 кадров? У меня просто мыло и иногда пролаги, может не те настройки выставлял, подскажите пожалуйста

• Владислав П***

Ви поставили 120 герц в настройках тогда в стенд будет 120фпс