Відгуки покупців про Тример садовий акумуляторний 48V, акумуляторний триммер для газонів (T-11)
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: H1 STORE
Отличная косилка
- Калина З***Відгук від покупця. Продавець: H1 STORE
Прийшов швидко.Косить все : Лобода,щириця,весь бур'ян,що росте на городі.Але ,як завжди,не все так гладко.Перший раз якось за майже 4 години зарядила.Вдруге стояло на зарядці 5 з половиною годин і не зарядило.Добре,що маю зарядне від міні пилки.Дозарядила за пів години.Батарея тримає 15 - 20 хвилин.Отже 48V близько немає.Батареї від міні пилки на 24V вистачає на такий саме час.Я так і думала.Бо за таку ціну не може бути сильної батареї.Але зарядку можна було покласти більш якісну.А в цілому я задоволена і зовсім не шкодую що придбала цей тример.Дякую.
- Переваги:
- Ціна.Легенька,зручна.Дуже добре косить.
- Недоліки:
- Не відповідає заявленій мощності.Неякісний зарядний пристрій,а через це ду-у-уже довге заряджання.
- Продавець H1 STORE
Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Ви задоволені роботою тримера Ми обов’язково врахуємо зауваження щодо батареї та зарядного пристрою, аби зробити товар ще зручнішим для наших клієнтів.
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: H1 STORE
Ставлю 4 зірки, бо я отримала те, що хотіла, шкода що так вийшло з акумулятором.
- Переваги:
- Легкий, маленький, тихий. Саме таке шукала для роботи біля дерев і квітів.
- Недоліки:
- З двох акумуляторів один виявився несправним. При перевірці товару цього виявити було неможливо. Так як зарядка світиться постійно зеленим світлом, хоча він розряджений і не заряджається.
- Любовь К***Відгук від покупця. Продавець: H1 STORE
Акумулятора хватає на пивчаса
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: H1 STORE
Все нормально кроме аккумуляторов, в описании 48V,прислали 24V. Обман. На звонки не отвечают
- Продавець H1 STORE
Дякуємо за відгук! Перепрошуємо за ситуацію, що склалася з комплектацією — дійсно сталася прикра помилка. Після отримання вашого звернення ми зв’язалися з вами та запропонували обмін акумуляторів за наш рахунок.
Ми цінуємо кожного клієнта й завжди готові вирішувати подібні питання оперативно та за власні кошт. Дякуємо за розуміння та сподіваємося, що подальший досвід буде лише позитивним.
- Дяченко О***Відгук від покупця. Продавець: H1 STORE
Все подобається, свої гроші відробляє чудово
- Переваги:
- Поки немає
- Недоліки:
- Треба було брати і мамі теж. А зараз немає в наявності
- Юлия А***Відгук від покупця. Продавець: H1 STORE
Отличная косилка, жалею,что не купила раньше,доставили вовремя
- Переваги:
- Дешево,работает отлично
- Продавець H1 STORE
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що тример вам сподобався. Нехай слугує довго та надійно!
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: H1 STORE
Ну, тример за такі гроші який є) При зборці необхідно одягти захисний напівковпак - його накручують на шпильку вала, потім зверху ще закривають ковпачком, в який вставлена шайба. Шайба ця випадала з ковпачка. На шпильці вала була збита різьба, чи може клеем якимось замазана. Тобто до половини накручувався ковпачок, а далі не йшов - бо крутився разом з валом. Шайбу в ковпачок вклейла, різьбу прочистила, ковпачок вкрутила. Але не одягла захисний напівковпак))), назад вже нічого викрутити не можу. Ладно, і так працює. Отой обмежувач металевий не дає працювати ножам, бо ножи по ньому проходять - не одягала обмежувач. Диск не ріже навіть траву, про паростки дерев я вже і не кажу. А ось металеві ножи супер класні. Так, висока трава на них намотується, але я ріжу повільно опускаючись зверху до коренів. Пластикові леза не використовувала, мені і металевих вистачає поки. Чого мені не вистачає, так це реміня на плече, але це вже я придумаю сама. По акумам не можу нічого сказати, бо в мене є від Procraft акуми, і я просто замінюю коли потрібно.
- Переваги:
- Дешева
- Недоліки:
- Дешева))) Диск не ріже навіть траву, були недоліки при збірці. Було б непогано мати ремінь для підтримки.
- Продавець H1 STORE
Дякуємо за ваш детальний відгук! Нам дуже шкода, що під час складання виникли труднощі — ми обов’язково передамо ваші зауваження виробнику для покращення якості. Добре, що вам сподобались металеві ножі — вони дійсно ефективні для більш грубих ділянок. Щодо ременя — так, в базовій комплектації його немає, але дякуємо за ідею, можливо додамо його в майбутньому. Якщо у вас виникнуть ще якісь питання або потреба в консультації — завжди раді допомогти!
- Наталья К***
Насправді я щось мало зірочок поставила тримеру. Бо реально за таку ціну на 4 зірки тягне. Я купувала за 1499 гривень. І ще мені подобається що можна регулювати довжину штанги. Загалом, нормлальний. Якщо не ставити собі за мету косити гектарами, то норм.
- Аліна Л***Відгук від покупця. Продавець: H1 STORE
Це жахливо,можливо косити тільки біля дерев, постійно забивається, потрібно постійно чистити,руки тремтять після 10 хвилин роботи
- Переваги:
- Недоліки:
- Суцільний недостаток
- Продавець H1 STORE
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що у вас склалося таке враження про тример. Хочемо зазначити, що раніше ми не отримували негативних відгуків щодо цієї моделі — навпаки, більшість покупців залишалися задоволені як якістю, так і зручністю в користуванні.
Щодо забивання — рекомендуємо використовувати тример на сухій траві та уникати дуже густої або мокрої рослинності, що може впливати на ефективність. Також важливо робити перерви під час тривалого користування, адже будь-який інструмент подібного типу може викликати втому рук.
Ми завжди відкриті до діалогу і готові допомогти — якщо у вас виникли труднощі, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми зробимо все можливе, щоб вирішити ситуацію. - Наталія
Ви напевно зробили висновок спробувавши триммер лише з диском. Але він скоріше призначений для кущів та тонких гілок. Із травою краще справляються інші насадки і немає такої вібрації.
- Инна Д***Відгук від покупця. Продавець: H1 STORE
Косит хорошо, все супер, но аккумулятор заряжается очень долго
- Переваги:
- Косит хорошо и удобная в использовании
- Недоліки:
- Долго заряжается аккумулятор
- Продавець H1 STORE
Дуже дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що косарка добре виконує свою роботу. Щодо тривалого заряджання — дійсно, час може трохи відрізнятися залежно від умов та типу зарядного пристрою. Ми обов’язково передамо ваше зауваження виробнику для врахування в майбутньому. Дякуємо за зворотний зв’язок!
- Наталія
А сколько можно работать на одном аккумуляторе?
- Инна Д***Відгук від покупця. Продавець: H1 STORE
Здравствуйте, подскажите пожалуйста почему в инструкции написано,что аккумулятор заряжается два часа,но почему он у нас стоит больше трех часов
- Переваги:
- Косит хорошо
- Недоліки:
- Долго заряжается аккумулятор
- Продавець H1 STORE
Доброго дня! Дякуємо вам за запитання. В інструкції вказано орієнтовний середній час заряджання акумулятора за оптимальних умов. Проте на практиці час зарядки може трохи відрізнятися в залежності від рівня залишкового заряду, типу використаного адаптера живлення, температури навколишнього середовища та інших факторів.
Якщо акумулятор все ще заряджається — це нормально, особливо під час першої або другої зарядки, які можуть тривати трохи довше. Якщо зарядка триватиме значно довше або виникнуть інші труднощі — будь ласка, повідомте нам, і ми обов’язково допоможемо!
- Чухра Е***Відгук від покупця. Продавець: H1 STORE
Триммер хороший рекомендую
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: H1 STORE
Все працює
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: H1 STORE
Відсутні захисні окуляри . АКБ 24v
- Инна Ф***Відгук від покупця. Продавець: H1 STORE
вчора отримала, тільки що випробовувала - пошкодувала лиш про одне: чого я раніше це не замовила! Мені дуже сподобалося, як працює, скосила трави звичайно я не багато, але потуність класна. Спробувала пластиковий ніж і вже він чудово виконує свою роботу. Сподіваюся, що буде служити довго
- Недоліки:
- Що не замовила його раніше
- Продавець H1 STORE
Добрий день, дякуємо за відгук, ми дуже раді що Вам усе сподобалось)
- Катерина Ж***
Доброго дня,на скільки вистачає батареї?