Відгуки покупців про Кава натуральна смажена мелена Dark Roast TM Ambassador 225 g

Оцінка користувачів 4.68/5
  • Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450

Смачна кава) подобається, що є різні ступені міцності, насиченості і залишається приємний післясмак.
    Скільки вже пересмакувала тих кав, але ця найкраща!!

Переваги:
    Смачна, ароматна, залишається приємний післясмак і гарна ціна

Нам зайшла. Смачна , заварюю в турці мідній. Гарна ціна

Переваги:
    Смак. Ціна.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Представник п***

Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.

• Оксана С***

Смачна,рекомендую

• Ігор

Добра кава,рекомендую

Переваги:
    Ціна якість
    • Представник п***

Доброго дня! Дякуємо, що обрали каву Ambassador! Нам приємно, що вам сподобався її смак і аромат. Ми прагнемо вдосконалювати наші продукти, щоб ваші кавові перерви ставали ще приємнішими. Сподіваємося, що наступного разу зможемо отримати від вас 5 зірочок!

• Оксана С***

Смачна,насичена,ароматна

Переваги:
    Якість

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450

Упаковка мʼяка. Ще не пив.

Дякуємо за ваш відгук!
      Ймовірно, під час доставки герметичність упаковки могла бути частково порушена, через що вона стала м’якшою. Сподіваємось, це не вплинуло на якість та ваше задоволення від смаку кави Ambassador

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Гіркувата трішки. Аромат не яркий. 3 з5. Яка ціна, така і кава.

Недоліки:
    Гіркувата
    • Представник п***

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Ми прагнемо створювати збалансовані бленди, які відповідають уподобанням наших клієнтів. Якщо смак виявився не зовсім таким, як ви очікували, можливо, вам підійде інша лінійка Ambassador з відмінним профілем смаку. Дякуємо, що залишили відгук!

• Сергій П***

Там же ясно написано – РОБУСТА. А цей сорт завжди гіркий.

• Сергій К***

Ціна! Гарний смак.

• Ярослав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Оптимальна якість за розумну ціну.

• Альона Ш***

• Аромат

Оптимальне поєднання міцності та гірчинки, крутий післясмак...

Переваги:
    Крутий смак за помірну ціну

• Марина Ч***

• Аромат

Рекомендую усім любителям кави робуста. бо вона має оптимальний баланс міцності й гірчинки. Дякую продавцеві.

Переваги:
    гарний смак, доступна ціна
    Недоліки:
    Недоліків немає
    • Смак

Помірна

• Микола Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

На складі положили не вакумовану пачку, так як оплатив наперед і з доставкою на поштомат, замовляйте краще с після оплатою де можна відмовитись

Переваги:
    Недоліки:
    Мяка пачка не вакумована, якщо це не недолік то напишіть, просто перший раз таке зустрічаю
  • новофастовская с***

Непогана

• Анна Г***

• Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Наконец я пью настоящий кофе с горчинкой, а не эмуляцию кофеина. Хорошее кофе, точно рекомендую.

Переваги:
    Насыщенный вкус кофе
    Недоліки:
    Быстро заканчивается, надо покупать оптом))
    • Представник п***

• Юрий Л***

Насичиний смак

• Аромат

Кава сподобалася, купую не вперше.

Простий

• Дмитро С***

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450

Я не знаю, хто пише хвалебні відгуки. Кава ніяка.

• Представник п***

Доброго дня! Нам дуже шкода, що кава Ambassador не залишила у вас позитивних вражень. Ми завжди прагнемо вдосконалювати нашу продукцію, щоб відповідати вашим очікуванням. Якщо яскраво виражена гірчинка чи темне обсмаження зерен не відповідають Вашим очікуванням, щодо профілю смаку кави, можливо, вам варто звернути увагу на м’якші або середньо обсмажені варіанти в нашому асортименті. У Ambassador представлено різні лінійки кави, і кожна з них має свої унікальні смакові особливості. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо за вашу думку!

• Світлана М***

Смачна та запашна кава

• Юлія Л***

Норм кофе

• Анатолий Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Смачна кава по нормальній ціні

• Роман С***

горчит,но запах классный

Переваги:
    цена
    Недоліки:
    пожалуй нет,но учитывая цену
    • Представник п***

• Лілія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Дуже смачна кава.Купую не перший раз. Вміру гірка.

Переваги:
    Немає кислинки.

• Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Хороша, міцна кава, без кислинки.

• Поліщук Б***

Смачна

Переваги:
    Смачна

• Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Пан_Зерно. Загальна вага: 450

Кофе соответствует описанию и всем заявленным в описании.

Переваги:
    Вкус цена качество
    Недоліки:
    Не нашли
  • Олена К***

Смачна кава!

• Марина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Таку каву п'ю давно, подобається!

• Муса Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Самый лучший и вкусный кофе молотый

Переваги:
    Нежный и приятный вкус
    Недоліки:
    Плохо что нет сразу по килограмам
    • Представник п***

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Загалом нормальна кава враховуючи ціну, але не мій смак. Кава не пережарена, але є такий смак ніби табачного диму, не знаю як описати, але мені схоже на це, пробував бавитися з дозуванням, але результату не дало. Вважаю що найкраще смакує зі згущеним молоком, або з ультрапастеризованим, по іншому смак задоволення мені саме ця кава не приносить.

• Представник п***

Доброго дня! Дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ми прагнемо вдосконалювати наші продукти, щоб ваші кавові перерви ставали ще приємнішими. Сподіваємося, що наступного разу зможемо отримати від вас 5 зірочок!

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Смачна,міцна і добра кава. Дякую Розетці що слідкуєте за якістю.

Переваги:
    Ціна - якість

• Михайло Б***

• Аромат

Робусти кращої за цю поки не знайшов

• Дарья Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Гарна кава не гірка, не кисла , додаю ще сироп до кави куплений і взагалі топ

Переваги:
    Гарна кава ,і гарна ціна
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Представник п***

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Для гурманів ні, а мені в час мега дороговизни з молоком нормально: )

Переваги:
    Кава
    Недоліки:
    Не ароматна
    • Представник п***

• Виктория Б***

• Аромат

Кава на смак добра, з присмаком шоколаду. Не міцна, але саме таку я використовую на сніданок.
    Розетці спасибі за обслуговування.

Переваги:
    Якість. Натуральний склад. Помірна ціна. Гарно організоване доставляння.
    Недоліки:
    Немає.
    • Смак