Відгуки покупців про Комбінезон Dexter`s флісовий для малят з овечками sheep діагональна блискавка 68 см
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: Toody Store. Зріст: 92. Колір: Синій
Дуже зручний і практичний для сну для малечі я задоволена дякую
- Продавець Toody Store
Дуже дякуємо за Ваш зворотній зв'язок))
- Валентина Т***Відгук від покупця. Продавець: Есенька. Зріст: 80. Колір: Різнобарвний
Дуже якісне і тепленьке.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 80. Колір: Сірий
Надіслали не такого розміру і не такого забарвлення. Тканина дуже синтетична. Не рекомендую
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 86. Колір: Різнобарвний
Дуже тоненька тканина, такого флісу, я ще не бачила, як ганчірка.
- Переваги:
- Недоліки:
- Тоненька тканина, дуже
- Жозефіна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 86. Колір: Сірий
Тканина не натуральна, але приємна на дотик. Якщо в кімнаті 20 дитині стає жарко, більше підходить на прохолодну погоду.
- КатяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 68. Колір: Дуже світлий кораловий рожевий
Неоднозначное впечатление от человечка. Вживую цвета светлее. По ткани - это самый тонкий флис который мне встречался, почти просвечивает, и пушистости особо нету. Эластичность тоже очень слабая, износостойкость предполагаю тоже. Пошив аккуратный, и фасон очень удачный. Посмотрим как в носке
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 86. Колір: Бежевий з білим
Одягаю під комбінезон, малечі тепло так комфортно.
- Переваги:
- Легкий,не сковує рухів,тонкий та теплий,дуже швидко сохне.
- Недоліки:
- За таку ціну все супер
Відповідність розмірній сітці
Відповідає