Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Мийка високого тиску Vitals Master Am 7.8-195w premium з алюмінієвою помпою чорний з червоним (4-56-195466)

Оцінка користувачів 5/5
  • Сидоренко П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Розетці дякую, так як ця мийка не легка, продавець (Розетка в ТРЦ Аладдін) допоміг на візку підвезти до авто! Користуюсь аж 2 дні, поки все влаштовує, але замовив ще піну-шампунь і щітку для миття авто цього ж виробника. Помив дві автівки, але без щітки бруд залишаєтья, якщо провести пальцями це видно. Тобто основний бруд змиває, але для 100% результату треба викорисовувати губку чи щітку для миття. Ну а далі буде видно, що і як. Сподіваюсь все буде файно!))

Переваги:
    Якісна збірка, м'який і якісний шланг висого тиску і мережевий кабель, багата комплектація (але без щітки для миття авто), все просто встановлюється, гарний вигляд, не шумна
    Недоліки:
    Поки нема
  • Виталий

Що це за лючок спереду?

• Сергій

На более слабых мойка(без барабана для шланга) там находится выход для подсоединения шланга высокого давления.

Продавець: Rozetka

Купляв в іншому магазині. Мийкою задоволений.

Переваги:
    Високий тиск, невеликий рівень шуму, конектор для шлангу в комплекті.
    Недоліки:
    Пінна насадка яка йде з мийкою безкористна.
    • Сергей М***

Знайшли якесь рішення. Якщо активну піну заливати в бачок самої мийки краще пінить не пробували? Бо насадка для піни просто наносить мильну водичку, а не піну.

• Сергій

Да, нашёл. Проще всего купить пенную насадку от мойки intertool, пена намного лучше и по цене не дорого. Есть ещё латунные, но стоят в 3 раза дороже.

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мийка прийшла в маслі.по необізнаності забрав до дому.після перевірки (не більше 5хв роботи)перестала давати тиск і з корпусу потекла рідина сірого кольору (вода). Завіз назад в магазин розетка.відправили.чекаю на відповідь майже тиждень.

Переваги:
    Поки працювала тиск давала гарний,збірка також непогана

• Андрій Г***

Чому в кабінеті не відображається повернення?

• Олена Л***
    Продавець: Rozetka

Мийка прийшла з тріснутим фільтром. Моя заявка на заміну пошкодженої деталі оброблялася більше тижня. Обіцяли відправити 2 вересня, відправили з бідою 5, і то після чергового мого нагадування. А відправили ще й не за тією адресою, у зовсім іншу область, хоча у чат боті я чітко вказала адресу доставки, ще й виділила область великими літерами. Сама мийка робоча і все було б добре, якби не пошкоджена деталь і жахливе обслуговування

• Арсенюк М***
    Продавець: Rozetka

Мийка непогана тільки ремонт по гарантії підвів. Навіщо давати гарантію якщо повертати її з тією ж самою проблемою.

Переваги:
    Хороша мийка за свої гроші
    Недоліки:
    Користувався 2 місяці вода з мотора почала йти, здав по гарантії робили 2 тижні забрав проблема залишилася.

Вітаємо. Нам дуже прикро, що сталася така ситуація. Підскажіть, будь ласка, в якому сервісному центрі Вам робили ремонт мийки?

• Володимир П***
    Продавець: Rozetka

Є одна велика проблема у Vitals. Це їх дірявий "сервіс". Який знаходиться тільки у Дніпрі. А ще дууууже велика проблема це гарантія. На вулиці 21 століття, а гарантія по бумажці. Втратив я гарантію і тепер власник магазину (морозиться), що він продавав мені цю мийку. Каже типу без талончика ніяк. Коробка і тд не аргумент. Пропонує відправити в Дніпро але це стане мені пів мийки:) Тому поки як не як працює, а далі перейдемо на Stihl бо це якісний інструмент. А Vitals не дарма закриває свої "магазини" базарного типу в Вінниці. Доречі ця мийка 1в1 копія інтертула:) Він доречі дешевший і гарантія людська але також пишуть, що зовсім не надійна як і vitals. Тому моя оцінка 1. Зовсім не рекомендую. Купуйте тільки якісну продукцію нормальних брендів.

Переваги:
    Непоганий тиск.
    Недоліки:
    Трошки більше ніж через рік почала тріщати і не дає стабільного тиску. То є то немає.
  • Антон Ч***
    Продавець: Rozetka

Интересная пропорция, до акции мойка стоила дешевле. Уважаемая розетка кого вы обманываете

• Yura R***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мойка за свои деньги нормальная. Только подумайте она весит 24кг. Асинхронный двигатель. Другие мойки такого класса двигателем от пилесоса весят по 8 кг. Посмотрим на ресурс. А по давлению середнячок.

• Михайло
    Продавець: Rozetka

Напишіть будьласка де можна купити грязеву фрезу

Переваги:
    Одні плюси
    Недоліки:
    Немає грязевої фрези
    • Сергій

Вот эта подходит Насадка фреза грязевая для моек высокого давления DT-1503/1504/1508/1509 INTERTOOL DT-1541

• Михайло

Сергію скажіть будьласка чи потрібно докупляти ще якісь переходніки до фрези?

• Сергій

Нет, тот что в комплекте подходит, я брал на всякий случай ещё вот этот посилання
      Они идентичны.

• Грива С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пришла вся в масле . Отправил назад.

Переваги:
    Еще не проверял в работе.
    Недоліки:
    Посмотрим как оперативно исправят проблему.
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Сергей! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.
      При возникновении дополнительных вопросов, Вы можете воспользоваться справочным центром.

• Геннадій
    Продавець: Rozetka

Копія INTERTOOL DT-1509, тільки шланг довший! Хоч би дизайн свій окремий розробили!

Переваги:
    Відсутні, хоча, шланг 7 м, а потрібно виготовляти в комплекті не менш як 8 м
    Недоліки:
    Хоч би дизайн свій окремий розробили, а не все китайське під один мотив тільки назва різна!‍️ Відсутня в комплекті грязьова фреза.
    • Сергій

Это китайцы шампующиие одну и туже мойку с разными названиями, но на эту мойку дают три года гарантии, а на интертул всего год.

• Сергій К***

Пінна насадка

Мийка автомобиля

• Татьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мойка-супер.Мужу очень понравилась-Керхер отдыхает. Тяжеловата, конечно, но так значит нужно.

Переваги:
    Мощность, регулировка напора
  • Юзер
    Продавець: Rozetka

Почему эта мойка дешевле за модель Vitals Am 7.8-160w premium (53933) ?
    Подробнее: посилання

Ведь она большее давление выдаёт. Почему?