ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про 500 гр Наповнювач синтепух силіконізований універсальний білий для подушок та іграшок ,холофайбер

Є в наявності

4.9/5
Оцінка користувачів 4.9/5
  • Ольга Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Швидко відправили, замовляли для подушки розміром 48×150, вистачило 2 кг! Дякую за подаруночок)

Переваги:
    Ціна, швидкість
    • Продавець  Ниточка

Ольга, дякуємо Вам за відгук!
      Раді, що все підійшло і наповнювача вистачило на таку велику подушку. Дуже приємно, що швидка відправка та подаруночок також залишили гарні враження.

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

товар повністю відповідає опису, а цукерочки стали приємним бонусом.

Переваги:
    чудова якісь, хороша ціна та швидка доставка.
    Недоліки:
    немає.
    • Продавець  Ниточка

Вікторія, щиро дякуємо за Ваш відгук!
      Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю товару, ціною та швидкістю доставки. Раді, що маленький солодкий подаруночок Вас порадував.
      Чекатимемо на Вас знову)

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Прийшло швидко і відповідає опису. Дякую за маленький подаруночок :)

• Продавець  Ниточка

Олена, дякуємо Вам за відгук!
      Дуже приємно, що все підійшло та замовлення залишило гарні враження. Раді, що подаруночок Вам сподобався)
      До нових зустрічей у нашому магазині!

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Замовлення відправили швидко, все було якісно запаковано. Приємно здивував невеликий подарунок у посилці. Дякую за чудовий сервіс!

• Продавець  Ниточка

Марія, дякуємо Вам за відгук!
      Нам дуже приємно знати, що покупка залишила у Вас позитивні враження, а невеликий сюрприз зробив замовлення ще приємнішим)
      До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ірина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Замовляли дочці синтипух.Подарунок у вигляді булавочки для плетіння і цукерок ,був для доньки був дуже дуже приємною несподіванкою.

Переваги:
    Швидко відправили замовлення.Якісний товар.Синтипуз м'який та приємний на дотик.З ним легко працювати.
    • Продавець  Ниточка

Ірина, дякуємо Вам за відгук!
      Нам дуже приємно знати, що товар виправдав Ваші очікування, а невеличкі сюрпризи зробили замовлення ще приємнішим для Вашої донечки.
      До нових зустрічей в нашому магазині)

• Оксана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Якісний синтепух, продавець надійний, швидко відправили. Порадував подаруночок всередині. Дякую Вам

Переваги:
    Все супер! Рекомендую!!!
    Недоліки:
    Відсутні.
    • Продавець  Ниточка

Оксана, щиро дякуємо Вам за відгук! Приємно знати, що товар виправдав Ваші очікування, а маленький подаруночок додав гарних емоцій. Будемо раді бачити Вас знову!

• Оксана Г***

• Продавець  Ниточка

Дякуємо за відгук! Чекатимемо на нові замовлення

• Тетяна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Купувала дитині, робити іграшки, тому були задоволені міні подарунком у вигляді цекерокТовар відповідає опису, все чудово запаковано, відправили швидко, дякуємо, немає жодних нарікань, лише гарні відгуки, однозначно рекомендую !

Переваги:
    Гарно начісаний синтепон, супер мʼякенький без грудочок
    • Продавець  Ниточка

Тетяна, дякуємо Вам за відгук!
      Нам дуже приємно знати, що товар повністю виправдав Ваші очікування, а покупка залишила лише позитивні враження. Щиро дякуємо за рекомендацію!
      До нових зустрічей в нашому магазині)

• Олександр

Рекомендую до співпраці.

Переваги:
    Задоволений товаром.
    Недоліки:
    Відсутні.
    • Продавець  Ниточка

Олександр, щиро дякуємо Вам за відгук та рекомендацію! Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені товаром.

• Наталія Г***

Все сподобалось

• Продавець  Ниточка

Наталія, щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно, що покупка залишила у Вас позитивні враження.

• Аліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Товар хороший. Дуже приємно що в посилку поклали цукерки)

Переваги:
    М'яке та без комочків
    • Продавець  Ниточка

Аліна, дякуємо за відгук! Раді, що товар Вам сподобався і маленький солодкий сюрприз додав гарного настрою. Будемо раді бачити Вас знову)

• Андрій М***

Купував 2.5 кг щоб поклеїти на стелю з ргб страчкою, не вистачило

Переваги:
    Гарно розпушується
    Недоліки:
    Дорога доставка
    • Продавець  Ниточка

Андрій, щиро дякуємо за відгук! Раді, що якість виправдала очікування. Вартість доставки встановлюється перевізником і не залежить від магазину, однак звертаємо Вашу увагу, що ми також здійснюємо доставку замовлень Укрпоштою. Дякуємо, що обрали наш магазин. Будемо раді бачити Вас знову!

• Дарья У***

Супер!!!!!

• Продавець  Ниточка

Дар'я, дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Ви залишились задоволені замовленням. Чекатимемо на Вас знову)

• Вікторія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Багато наповнювача за невелику ціну !

Переваги:
    Низька ціна, чудова якість!
    • Продавець  Ниточка

Вікторія, дякуємо Вам за відгук та довіру! Раді, що Ви залишились задоволені замовленням) Чекатимемо на Вас знову в нашому магазині!

• Христина
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Доставили вчасно, товар відповідає дійсності. Дякую!

• Продавець  Ниточка

Христина, щиро дякуємо за відгук! Дуже приємно, що Ви задоволені і доставкою, і якістю товару! Будемо раді бачити Вас знову)

• Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Все сподобалось, дуже мʼякий наповнювач! Замовлення опрацювали оперативно, уточнили всі деталі та відразу передали замовлення до служби доставки. Рекомендую!

Переваги:
    Товар відмінної якості, оператори приємні
    • Продавець  Ниточка

Олексій, щиро вдячні за Ваш відгук та високу оцінку нашої роботи.
      Раді, що Вам сподобалась якість товару та рівень обслуговування. Дякуємо за довіру та рекомендацію!
      З нетерпінням чекатимемо на Ваші нові замовлення)

• Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Все сподобалося, вистачило на дві подушки, ще й залишилося, покупкою задоволені.

• Продавець  Ниточка

Тетяна, ми дуже раді, що Ви задоволені! Дякуємо Вам за замовлення , чекаємо на нові)