Відгуки покупців про Тапки для прибирання з мікрофібри для миття підлоги BRS Blue
Немає в наявності
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: StarLight
На размер ноги 37-38 более менее хорошо подходят, если меньше или больше стопа, то возможно возникнут вопросы, но это моё субъективное мнение. Просто край тапка не имеет резинки для более надёжного прилегания к ноге. А если пробовать одевать на какую-то обувь, чтобы захватить большую площадь и эффективнее очищать поверхности, то задник может сползать.
- Переваги:
- Мягкая ткань, заявлена микрофибра, возможно так и есть. Со своей задачей справляются. Даже для чистки дна бассейна сгодились))
- Недоліки:
- Цена завышена. После заказа попался подобный товар в почти два раза дешевле. То есть доплатив буквально немного больше, можно было бы иметь две пары таких тапочек.
- Продавець StarLight
Добрий день!
Дякуємо Вам за такий детальний та об'єктивний відгук!
Раді, що тапочки Вам сподобалися та справляються зі своїм основним завданням. Окремо дякуємо за цікавий досвід використання для очищення дна басейну.
Щодо розміру та фіксації — дійсно, модель має універсальну конструкцію без додаткової резинки по краю, тому посадка може дещо відрізнятися залежно від розміру та форми стопи, а також від того, використовується виріб безпосередньо на нозі чи поверх іншого взуття.
Щодо ціни — дякуємо за зауваження. Вартість товарів на маркетплейсах може відрізнятися залежно від продавця, комплектації, наявного ціноутворення та умов продажу.
Дякуємо за Ваші рекомендації та за те, що поділилися власним досвідом використання! - Ирина З***
Резиночка на самом деле есть внутри канта по краю, но она слабоват, тоненькая. Конечно, при желании можно улучшить, но всё индивидуально.
- Святослав Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Легкі, зручні, добре стираються!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Мабуть ціна мала б мені сказати, що це не те чого я очікувала. Але нащо таке взагалі виготовляти-питання. Буде дві ганчірочки для прибирання тепер.
- Переваги:
- Безкоштовна доставка
- Недоліки:
- Розмір і якість
- Продавець StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та перепрошуємо за незручності.
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Супер! Тапки просто топ. Роблю хатні справи та прибираю одночасно.
- Продавець StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!