- Віктор Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ок....
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пістолет працює вже майже 8 місяців!! Іноді по 18 годин..
- Назар Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я дуже радий, що клей, який лежать у НАБОРІ КОРОТКИЙ, про це ж пишеться десь, да? Канєшно ж да, класно, лучші просто.
Не рекомендую, ще й збірка така собі, він наче на двоє розійдеться в будь-який момент, я розчарований, за ці кошти можна було купити китайський, і той був би краще, сігма вопше не сігма- Переваги:
- Косо-криво, Але працює
- Недоліки:
- Не хотів клеїти, бо короткий стрижень,
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все сподобалось
Дякуємо за відгук !
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пистолет мне понравился , плавит хорошо, стоп капля работает.
- Переваги:
- Есть
- Недоліки:
- Не досмотрел, надо брать с выключателем на корпусе, так намного удобней не дёргать с розетки каждый раз .
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
за свою вартість, нйкращий
мє регулювання темпретури, дуже корисна опція- Переваги:
- прекрасно працює за призначенням
- Михал М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не отключается после нагрева,индикатор нагрева светится не выключаясь
- Недоліки:
- Нет кнопки выключения,индикатор нагрева как и сам пистолет не выключается при определенной температуре
Представник постачальникаДоброго дня
У даному клейовому пістолеті відсутня функція (не заявлено) автоматичного відключення при досягненні певної температури, початок роботи необхідно здійснювати через 5-8 хвилин після нагрівання
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
500 Ватт пиковой мощности нет и не нужно – дешёвые панты. Сам пистолет – это штамповка под разные бренды Китая. Качество сборки и подгонки деталей оставляют желать лучшего. Шнур гибкий. Пистолет слюнявит. «Ногтевой регулятор» температуры – это что-то. Есть бессмысленная индикации подключения к сети. Индикации работы плавильной камеры, которая очень полезна и есть у конкурентов, в этом пистолете нет. В общем за очень много лет могли бы до ума довести все недостатки и был бы нормальный пистолет. Его ближайший двойник вроде как и по литью/сборке корпуса лучше, и есть индикации работы плавильной камеры, и ватты не китайские, реальные, и в плату управления комплектухи насыпано поболее. А этот на троечку, в лучшем случае.
- Сніжана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна річ, рекомендую. Ціна- вогонь) все клеїть без проблем
- Вячеслав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Долго искал надёжный инструмент и нашел. Sigma 11.2мм 500вт с регулятором температуры то что нужно. Работает без отказа часами .
- Переваги:
- Надежный
- Недоліки:
- Ненашел
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нічого особливого. Працює. Вимикач приліпив, терморегулятор завжди на максимумі, мабуть зайва річ, час покаже.
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный пистолет, за эти деньги лучший!
- Переваги:
- Качество пистолета, скорость нагрева, дозатор
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все класно, рекомендую
- Переваги:
- Регулятор температури, зручний, великий, швидко нагрівається
- Евгений Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Просто шикарный пистолет
- Дмитрий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказывал 2 раза. Оба раза был перресорт
- Олена
Вам тоже присылали не тот пистолет что заказывали?
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Второй раз прислали не тот пистолет. Опять пришлось отказаться от товара.
- Переваги:
- Не знаю.
- Недоліки:
- Не знаю.
- Виталий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный термо пистолет
- Переваги:
- Антикапли, регулировка температуры , широкая подставка
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прислали не тот пистолет, заказывала на 500Вт. прислали на 60Вт. Розетка, что будем делать?
- Юрий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер,
- ЕлнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Після трьох разів використання по декілька хвилин ,просто більше не нагрівається.
- Переваги:
- Було багато надій на нього.
- Недоліки:
- Нажаль не працює.
Представник постачальникаДоброго дня
Нам дуже шкода, що у вас виникли проблеми з використанням нашого товару. Зазвичай термоклейовий пістолет демонструє стабільну роботу, але, можливо, стався виробничий брак. Збережіть чек та зверніться будь ласка до служби підтримки для обміну або повернення
- Гойдина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовила десь місяць тому , сьогодні дійшли руки спробувати: втсавила стрижень, пістолет розігрівався приблизно 12 хвилин (навіть більше ніж вказано в інструкції), але клей з нього так і не почав виходити. Просто викинуті гроші, виходить..зовсім не раджу.
- Переваги:
- Не знайшла, бо основну функцію пістолет не виконав
- Недоліки:
- Не виходить клей зовсім
Представник постачальникаДоброго дня !
Який стрижень використовували ? Стрижень який йде в комплектації короткий і його потрібно підштовхнути новим довшим стрижнем, або відразу використовувати новий стрижень
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Shop_TVK_CV
Все ок
- Продавець Shop_TVK_CV
Дякуєм ВАМ за вибір нашого магазину.Завжди раді надати ВАМ, швидку доставку і якісний товар!
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Раджу купувати.
- Переваги:
- Пістолет хороший. Клей не витікає. Покупкою задоволена
- Недоліки:
- не рівні стики
- Іван Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює так як і повинно працювати)))
- Юрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Декілька разів користувався - поки всім задоволений: і виробом, і власне технологією. Значно зручніше, ніж традиційними клеями.
- Переваги:
- Зручна конструкція, гріється швидко, ніде не протікає, усе добре.
- Недоліки:
- Не виявив
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На що ви розраховували відправляючи бракований товар??? Звісно відмова від отримання!!!!!
- Недоліки:
- Прийшов із перекошеним приймачем для стержнів клею. Вони туди фізично не влізли б.
- ЄгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гріється швидко, на температурі 160-180 клей не підтікає, в руці лежить зручно, сопло тонке, легко дозувати кількість клею
- Переваги:
- Якість, швидкість нагріву, регулювання температури
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качество нормальное. Реализация функционала - так себе.
Регулятор температуры голыми руками не повернуть. Кнопки вкл/вкл нет, только выдергивать из розетки.- Переваги:
- Есть регулятор температуры
- Недоліки:
- Нет кнопки вкл/выкл, регулятором неудобно пользоваться
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Критично ставився до дешевих пістолетів китайського виробництва, купуючи Метабо та Стейнел. Але саме цей має перевагу - регулятор температури. Стейнел класний, але працює добре тільки з дорогими стержнями, бажано свого виробництва. Інші, дешевші, у ньому закипають. Сігма може працювати з дешевими стержнями, просто треба поставити температуру 160 - 170 градусів.
- Переваги:
- працює з дешевими стержнями не перегріваючи їх.
- Недоліки:
- поки не виявив
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В работе проверил. Хороший инструмент. Благодарю!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна якість, зручний у використанні
- Наталія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пістолет хороший . Супер переваги в тому, що є терморегуляція. І що на 165 не протікає . Бо раніше мала звичайний пістолет, то дуже багато клею протікало не по назначеню .
Представник постачальникаДякуємо за Ваш коментар!
- Михаил Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пістолет добре працює без нарікань.
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний пістолет за свої гроші. Якби ще був завужений біля сопла — взагалі був би топчик. Щоб не капав клей треба підбирати температуру під кожного виробника клею і ноунейм краще не брати.
- Переваги:
- Ціна-якість.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прислали без контролю температури. Звертайте на це увагу.
- Переваги:
- Запакований, цілий, працює.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший пістолет. Температура клею регулюється.