Відгуки покупців про Дитячий самокат 3-х колісний для дівчаток YVolution YGlider NUA рожевий (Niz15647)

Оцінка користувачів 4.44/5
  • Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Відкатав сезон, жодних нарікань. Коштує свої гроші. Єдине, що колеса прочіщаємо періодично, намотується мотлох.

Переваги:
    Гарна якість
  • Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Самокат просто нормальний, кататись можна.

Переваги:
    Прикольне кріплення на стіну.
    Недоліки:
    Славнозвісна пластмаска відпала через годину катання.
  • Daniil

Дитина ганяє на ура

• Вадим Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Придбали самокату після другої прогулянки відпала заглушка і загубилася, самокату менше місяця, відпала деталь виділена на фото

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Дуже класний і якісний самокат

Переваги:
    Якість
    Недоліки:

Дякуєм за довіру та ваш вибір!

• Оксана Ш***

Підкажіть,будь ласка, там кермо можна повністю вийняти з тримача? Планую його вмістити у валізу, критично важлива довжина у складеному вигляді і боюсь, що пару сантиметрів не влізе

Доброго дня. У цій моделі кермо не від'єднується, а опускається до деки.
      Наша модель Yvolution Kiwi оснащена з'ємним кермом, рекомендуємо звернути увагу на неї.

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Дуже крутий самокат. Якісний метал, прорезинене покриння там де потрібно триматися руками. Сам їде, я не шуткую))) Рекомендую.

Переваги:
    Якісний матеріал, довга служба в порівнянні з іншими виробниками
    Недоліки:
    Важкий для переносу з місця на місце

Добрий день, приємно це чути, дякую за ваш вибір та довіру!

• Щербак М***

Все супер

• Анастасия Г***

Супер зручний , дитина задоволена

Дякуємо за довіру і чудовий вибір!

• Вера Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Самокат класний. Але заглушка вже загубилась, резинка під самокатом випадає.

• Марія В***

Досить хороший, добра амортизація,
    Приємно тримати в руці при переносі, дитина дуже задоволена.. #іцеголовне
    Тільки мабуть треба було брати темний колір, бо забруднюється швидко, там де ніжкою.дитина встає
    В цілому самокат - 5/5

Переваги:
    Прогумований

Дякуємо за довіру і чудовий відгук!

• Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: 4Parents. Колір: Рожевий

Дуже задоволені. Легкий, маневрений, якісний

Недоліки:
    Ми теж загубили задню кришечку.
  • Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Найнижче положення по висоті якраз підійшло не дуже високому хлопцю віком 2р8м. Син поїхав з першої спроби і йому дуже сподобалось. Особливо йому зайшли колеса, що світяться під час руху.

Переваги:
    Хороша якісь, хороший вигляд, широка платформа, можливість скласти самокат
    • Юлія С***

Скажіть будь ласка, дитина такого віку легко повертає вліво/вправо? Виходить що його треба наклонити, моя донька 2,7 не справляється на поворотах

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук.

Так, у цій моделі, як і в більшості дитячих самокатів, поворот здійснюється за рахунок нахилу керма вбік, а не традиційним обертанням, як у велосипедах. Це поширена система керування, яка сприяє кращій стабільності та безпеці для дітей.

Якщо тестувати поворот стоячи на місці, це дійсно може здаватися незвичним або складним. Однак під час руху механізм працює дуже легко, і, згідно з нашими спостереженнями, навіть діти молодшого віку швидко звикають і без труднощів справляються з керуванням.

• Светлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Отличный самокат. Купили в прошлом году. Не шумный, хорошо управляется, очень красивый. Одни плюсы

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Купили данный самокат. Пролежал дома месяц, решили выйти на улицу покататься и потеряли заглушку!!! После первого раза!!! Почему они так плохо держаться и как нам заказать данную деталь???

• Карина И***

Точно та же проблема. Теперь нужно звонить и узнавать что и где взять

Представник бренду

Добрый день, просьба обратиться на yvolutionCS @erc.ua

• Алена С***

Здравствуйте! А подскажите что это за заглушка? Не могу понять, хочу присверлить

• Андрей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
  • алена г***
  • Андрей В***
    Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Доброго! Як полегшити управління на ньому? У дитини ( та й не тільки) не хватає зусилля, щоб так нахилити керму, щоб він повернув з нормальним радіусом... :((

Переваги:
    Класна якість матеріалів, збірки
    Недоліки:
    Неможливо дитині віком ,4-5 років іхати в потрібному напрямку...

Доброго дня! Дякуємо за звернення. На жаль, такої функції немає.

Доброго дня, рекомендуємо перевірити, чи не заважає щось колесам.
      Для дитини 4 років управляти цим самокатом не має бути проблемою.

І як додаткова порада, рекомендуємо тестувати нахил керма під час руху.
      У наших самокатах використана схема з суцільною поворотною віссю, за аналогією як це є у скейтбордах. Це максимально надійна та витривала компоновка. Проте у неї є певна особливість, стоячи на місці, поворот керма майже не відчувається і слабо помітний візуально, навіть якщо кермо нахиляти на максимальні кути. Проте під час руху, навіть на невеликій швидкості, самокат повертає без особливих зусиль.

• Светлана Ш***
    Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Покупали не на розетці бо хотіли спробувати покататись по магазину,пле дуже задоволені, дитина в захваті, дуже легко складається та розкладається, займає небагато місця

• Игорь Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Чуть ниже оставлял отзыв. Решил фото добавить. Шикарный по сравнение с Global…

Переваги:
    Качество, внешний вид, устойчив
    Недоліки:
    Цена.. хотелось бы ниже

Дякуємо за чудовий відгук.

• Игорь Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Покупал не тут. Но отзывы хотелось бы оставить. Качество, устойчив за счет шире колес в сравнение global.( есть с чем сравнить). Очень доволен!

Переваги:
    Качество, устойчив, хороший внешний вид
    Недоліки:
    Цена

Дякуєм за відгук та ваш вибір!

• Катерина М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Купували не на Розетці, але самокат просто супер!!!! У дитини (2,1 роки) з першого разу почало виходити їздити на ньому, хоча до цього декілька разів побували інші самокати, то зовсім нічого не виходило. Рулити ним зручно, котиться супер. Тому рекомендую до покупки))))

Переваги:
    Зручний, гарно їде та управляти легко)
  • Анна Ч***
    Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Самокат очень маневренный и удобный . Потеряли заглушки через пару месяцев . Сервис на должном уровне,написала в сервисный центр ,через пару дней отправили комплект

Переваги:
    Маневренный
    Недоліки:
    Плохо фиксируются заглушки на заднем колесе ,но этот вопрос быстро закрыл сервисный центр
  • Олена
    Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Работа сервисного центра - выше всяких похвал !!!

• Денис Д***
    Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Добрый день. Покупал не тут. Очень хороший и удобный самокат. Но хочу всех предостеречь, о том, что к этому самокату вы не найдёте ни запчастей ни сервисной поддержки! Нас угораздило потерять задние декоративные крышки и к сожалению купить из невозможно! Это очень печально…. Самокат дорогой а поддержки 0….

Переваги:
    Красивый
    Недоліки:
    Дребезжит руль в верхнем положении!
    Отсутствует сервис!(хотя гарантийный талон и есть от фирмы поставщика, это фирма ERC, но сама фирма утверждает, что сервисом и обслуживанием данного самоката не занимается!)
    • Денис Д***

Хочу дополнить отзыв. Вопрос решился. После обращения к магазину продавцу, который в свою очередь отправить запрос на сервисный центр, а также после того как отправили копию гарантийного талона в сервисный центр, почему то все изменилось. И самокаты стали такие обслуживать и запчасть заказали!) Странная политика у сервисного центра.

Представник бренду Yvolution

Денис, добрый день! Очень сожалеем о сложившейся ситуации.
      Так как Ваше обращение поступило к нам в пятницу 9 апреля во второй половине дня, к обработке наш СЦ приступил в понедельник утром. Еще до того как нам передали Ваше обращение от магазина, где вы преобрели самокат.
      Именно с выходными была связана задержка в ответе.

Утерянная Вами деталь уже заказана у производителя и будет отправлена к вам сразу после доставки в Украину.

Надемся, что сложившаяся ситуация не отобразиться на общем впечатлении от эксплуатации самокатом.

• Роман С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Качество отличное. Приятный пластик, огромный плюс это складывается и можно повешать. Относительно лёгкий, чтобы ребенок сам мог его нести.

• Марина С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Супер . Долго выбирали и остановились на этом , ни разу не пожалели. Ребенок в восторге, красивый , удобный , яркий . Очень довольна покупкой

Переваги:
    Удобный , яркий , мягко едет
    • Юлия К***

А сколько лет ребенку? На три года он большой не будет?

• Виктория М***

Моей 2,5, с первого раза поехала на нем, никаких проблем, он устойчивее многих моделей.

• Віктор
    Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Нам Дід мороз приніс одразу 2 самокати цього бренду. Старшому - цей, молодшому - KIWI.
    Цей самокат на 150% відповідає заявленій ціні та очікуванням від нього.
    На фото не так видно, але усі матеріали в ньому дуже якісні. У мене у німецькій машині салон не такий приємний на дотик, як пластик тут. Кермо - алюміній, ручки - приємні, як чохол телефону, колеса - м'якенький поліуритан. Світяться дуже яскраво під час їзди.
    Складається в 2 рухи, кермо при цьому обертається навколо осі, а не просто опускається. Велика основа та гарні габарити. Всі механізми працюють дуже м'яко та комфортно. Особливо сподобалось регулювання керма, легко та зручно. Дизайн неймовірно сучасний і футуристичний. Якщо порівнювати з KIWI: він ширший та вищий, колеса більші, задне колесо ширше. У ньому все зроблено для комфорту. А ще в комплекті є зручний органайзер, щоб чіпляти самокат на стіну. Нам, як жителям мегаполіса, така штука дуже в нагоді. Ні у жодного виробника такого не бачив.
    Цей самакат змушує обертатись перехожих.

Переваги:
    Надзвичайно приємний та комфортний.
    Недоліки:
    Нема.
    • qwerty

Я бы вам поверил, если бы не последнее предлоджение:)

• Віктор

З критикою погоджуюсь. В останнє речення можете не вірити. Як показали подальші тести, обертання спрацьовує не на усіх перехожих. Цю додаткову опцію треба буде потестувати додатково. А результатами тестів обов'язково поділюсь коли стане тепліше. Зараз тест команда не доїжджає до полігону - мерзне. =)

Але маю надію, що інша інформація про сАмОкат у Вас не викликає сумнівів.

• Скорик С***

Добрый день , подскажите не разочаровал самокат ? Хочу купить , но есть сомнения