- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Рожевий
Класний подарунок, дитині сподобався!
Підкажіть посилання на додаткові рулони паперу?- Продавець kidsDM
Дякуємо за приємний відгук, термопапір також маємо додатково, якщо буде потрібно звертайтесь)
- ДаринаВідгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Рожевий
Класний фотоапарат, дитина фотографує все що бачить) у комплекті карта пам'яті, не потрібно нічого купувати додатково, відкрив коробку і одразу можна користуватись
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій
Все супер!
- Петро П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Рожевий
Придбали для подарунка дитині на дн) відкрили, перевірили і залишилися в повному захваті, до покупки однозначно рекомендую
- Переваги:
- Компактний, легкий у використанні
- Недоліки:
- Немає недоліків
- Ростислав Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій
Якісний красивий фотоапарат із миттєвим друком. Заряд тримає довго. Зручний у користуванні. Дитині подобається.
- Руслан Ш***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Рожевий
Комплектація порадувала. У фотоапараті крім основних функцій є ігри. Хороший і цікавий подарунок для дітей.
- Переваги:
- Гарний фотоапарат. У подарунок поклали додатково наклейки. У наборі є все необхідне.
- Недоліки:
- Поки що не помітили і сподіваюся що їх не буде
- Анастасія Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій
Нещодавно подарувала цей фотоапарат племіннику, і я була приємно здивована його можливостями. Він відмінно знімає фотки і записує відео в хорошій якості щей ігри є. Дуже здорово, що картинки можна зберегти на флешці, якщо закінчується стрічка, або немає бажання в даний момент друкувати. Пристрій постачається з кількома рулонами плівки і фломастерами і дуже милими наклейками, що дає змогу дітям не тільки фотографувати, а й розмальовувати фотки.
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Рожевий
Хороший дитячий фотоапарат. Прийшов акуратно упакований, без пошкоджень. Брали на подарунок. Дитина в захваті, перефотографувала все що можна і не можна) До покупки рекомендую!
- Переваги:
- Друкує фото, має вбудовані ігри