- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Вага: 850 г
Це просто диво паста, видаляє навіть накип, я так швидко ванну кімнату ще не мила, дуже дякую
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Вага: 850 г
Придбала пасту Pink за акційною ціною!!!????
Тепер про доставку!
Вся доставка як написано за тарифами перевізника- або поштомат або курьєр.
Обрала Нова пошта поштомат. До доставки була додана вартість упаковки комісія про оголошену вартість 90 грн за пересилку.
Нещодавно відправляля речі вагою 10 кг та заплатила пеньшу суму ніж за цю банку! Моя покупка обійшлась мені в 311 грн Бінго!
Ось такі умови перевізника.
Раджу ретельно перевіряти умови перевізника, щоб не попадати у таку халепу!- Переваги:
- Недоліки:
- Висока вартість пересилки у перевізника
- Тимофей Г***Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Вага: 850 г
Обычная авто паста с розовым красителем .
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live
Розрекламований дорогий засіб
- Переваги:
- Такоє
- Недоліки:
- Дорогий
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Вага: 850 г
Не задоволена цією пастою, взагалі нічого не чистить
- Ганна А***Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Вага: 850 г
Нічого не відмиває
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Мила пастою всю ванну кімнату, починаючи від керамічної ванни, кранів, умивальника закінчуючи унітазом та підлогою. Вимило все до блиску, думала якийсь черговий агресивний маркетинг з тік-току, але ні, відмиває до блиску, запах дуже приємний полуничний, натерла звичайною губкою (не смайлик) і все вийшло, потримала ще кілька хвилин на поверхнях. Таке генеральне прибирання приємне та швидке. Дуже раджу! Ось як виглядає умивальник після прибирання, просто блищить як новий!
- Переваги:
- Це ВАУ!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Нереально крута паста! Але потрібно до неї пристосуватися. Буду замовляти ще, однозначно. Тепер інших чистячих засобів не хочу. Нажаль, не сфотографувала пательню "до", яка вона була чорна))
- Переваги:
- Суцільні переваги!
- Недоліки:
- Не розумію людей, які пишуть, що паста не працює. Скоріш за все вони невірно її використовували.
- Ирина П***
А как пасту можно не правильно использовать?)))
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Паста для чищення неймовірна. Забруднення прибрала з такою легкістю!!!
- Недоліки:
- Не знайшла
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: GBforYOU
Замовляля в липні 2022р і ще маю половину відерка. Паста прекрасна якщо її використовувати за призначенням! Це паста для полірування , прекрасно підходить для ванни, керамічних рукомийників, металевих кухонних раковин як моя. Гарно відмиває скляний посуд, гусятниці і тд. Якщо в вас 1см жиру на сковорідці то вам явно потрібна не ця паста а щось на подобі шуманіту для видалення жиру. Задоволена на всі 100%
- Переваги:
- Добре полірує, економічна, без запаху
- Недоліки:
- Невиявлено
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
класна паста. без зусиль прибере сильні забруднення. навіть не сподівалась, але з легкістю відчистила прикипілу олію із нержавіючої сковороди. інші засоби не змогли. також чудово показала себе у чищенні сантехніки. дуже раджу!
- Переваги:
- Дієвий
- Недоліки:
- не знайдені
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Ідеально для каструль, духовки, деко, все що з нержавіючої сталі просто сяє. Миття духовки ніколи не було легшим. Купляю другу банку, жити без неї більше не хочу.
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Паста гарно справляється з незастарілими жирними забрудненнями, нальотом.
Замовляю на постійній основі - АсяВідгук від покупця. Продавець: Trouve-toi
перший відгук у мене був негативний. але вирішила минулий товар довикористати і все таки думка змінилася — ідеальний продукт для поліровки і чищення від капельок жиру, легкого нагару металічних предметів: чайника, раковини, кранів, сковорідки. від складного водного каменю, жиру не допоможе, але легкі забруднення прибирає дуже добре. за кранами, душовою, керамічними ванною і туалетом стало легше доглядати. продукту йде мало на чистку, а результат дуже класний. минулих двох банок вистачило на півроку.
- Анастасія М***
анастасія маковоз був минулий відгук)
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Паста чудова, відмила плитку на кухні за плитою і майже без зусиль. Можна чистити все, має приємний запах
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: GBforYOU
Дуже крута штука. Вимиває все не гірше ніж хімія, яка виїдає очі і руки, при цьому взагалі не шкодить ні вам, ні поверхням які вона миє. Дуже крута
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Неймовірний результат. Купувала сама для чистки деко та духовки. Деко багато разів намагалася вимити в посудомийці, але результат нульовий. Цим засобом відмила за 15хв, використовуючи електричну щітку.
Духовка теж швидко відмивається, навіть засохлий жир- Переваги:
- Нема запаху, ефективно, не викликає подразнення
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: GBforYOU
Сподобалось.
- Изабелла М***Відгук від покупця. Продавець: Lillytoo
Паста просто супер)
О 2й ночі нам дали світло і я перемила все немає різкого запаху, дуже добре відчищає)) дякую магазину за швидку та якісну доставку ️
P.S: додаю фото одне із- Переваги:
- Абсолютно крута штука
- Недоліки:
- Їй немає
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: British Shop
Гарно очищує. Трішки пахне малинкою :)
Рожева. Прибирати веселіше, немає їдкого запаху.
Зі застарілою прогорівшею каструлею не впорався, але раковина стала набагато чистіше, відмилось те, що раніше не відмивалось. Також шви між плиткою добре відмиває.
Дуже милий менеджер Юра ;)- Продавець British Shop
Доброго дня! Дуже дякуємо за позитивний відгук;) Приємного Вам користування!)
- Анастасія Р***Відгук від покупця. Продавець: Glowers. Вага: 850 г
Паста класна, але при вазі 850г, на почті зазначили 3 кг(пакування) не розумію для чого, доставка була в поштомат. Вийшла дорожче ніж в магазині!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: GBforYOU
Паста хороша, вчора отримала і вже багато чого відмила, дійсно гарно працює з вапняними відкладеннями, іржею, плиту помила без розводів, скло на внутрішній частині духової шафи. Працювала без рукавичок, руки не сушить і не подразнює. Продавець замовлення відправив швидко і без передплати, гарно запакували у свою коробку, доставка вийшла 74 гривні що теж приємно, дуже дякую
- Переваги:
- Свої функції виконує, економна в використанні
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: Gbazar
Паста дуже класно змиває фломастери)
- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Очень понравилась паста, а главное универсальная в использовании. Можно ванную помыть, туалет и кухню.
- Переваги:
- Запах (мне напомнил черный чай с малиной), хорошо отмывает поверхности.
- Недоліки:
- Пока не заметила.
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: British Shop
Дуже гарний засіб, використовувати легко, дуже ефективний, вимиває забруднення приблизно середньої тяжкості, дуже рекомендую!!!
- Продавець British Shop
Дуже дякуємо за позитивний відгук;) Приємного Вам користування
- Самчук Ю***Відгук від покупця. Продавець: British Shop
Замовляю цю пасту вже не вперше - прекрасно вимиває каструлі, плитку, ванну, душ і т.д. Розхід економний, запах приємний, легко змивається!
П.с: Дякую менеджеру Юрію, завжди оперативно відповідає)- Переваги:
- Після цієї пасти дійсно чисто!
- Недоліки:
- Немає!
- Продавець British Shop
Дякуємо за такий приємний відгук
Приємно бачити вас серед наших клієнтів
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: lovitas
Найкращий засіб і ціна.
Доставка/упакування на найвищому рівні.
Дякую за подарунок. - Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Паста просто супер, запах очень приятный, самое главное не химозный.
- Переваги:
- Чистит супер, приятный запах.
- Недоліки:
- Нет.
- Лилиана Л***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Класна паста)не знаю як жила без неї раніше)
- Переваги:
- Чистить все: від посуду до взуття. Має приємний аромат, але їдка, тому працювати потрібно лише в рукавичках)
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: GBforYOU
Багато разів натикалась на цей засіб в тік тоці, і вирішила замовити , і він реально крутий . Відчищає все.
- Переваги:
- Економічний в використанні
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 850 г
Гарний засіб !
- Переваги:
- Дієвий .
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: GBforYOU
- Переваги:
- Все відчищає
- Недоліки:
- Хотілося трохи дешевше
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: One house
Купила проверить правда все отмывает и таки отмывает. Хорошо чистить кастрюли,протвени,сковородки.
- Переваги:
- Сильное средство
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Все супер. Рекомендую!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: PreChisto. Вага: 850 г
Гарний товар, ефективний
- Инна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Супер! Дуже класна паста, вже купила і батькам! Красно і з легкістю віжчищає весь бруд і на кухні і у ванній кімнаті. Обов'язково буду і надалі нею користуватися.