- ПокупательВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 2.0
Купил две покрышки, Continental Cross King - на переднее колесо и Continental Race King - на заднее, замечательные! Не думал что накат будет такой хороший несмотря на шипы. При езде практически не шумят, что тоже удивительно)
Хорошо самоочищаются в грязь, из-за чего иметь щитки обязательно, иначе грязь будет на звёздах и цепи (см. моё фото со щитком и без). - АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 2.2
Доставка – как написано на странице сайта. Все вовремя.
Упаковка Украина. По заявлениям менеджеров – ОРИГИНАЛ.
Покрышка – не сложная. На счет кривизны – как все покрышки. После долгого лежания имеют транспортировочные деформации. Но после бортовки (В КАМЕРНОМ ВАРИАНТЕ) и ручной правки (ЧУТЬ подкачал и поправил, и так несколько раз если требуется) в момент накачки – геометрия в идеале.- Переваги:
- Хорошая, за свои деньги, покрышка.
- Недоліки:
- Пока не нашел.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 29" x 2.2
Якісна покришка, за свою ціну.
- Переваги:
- Довговічність
- Недоліки:
- Невиявив
Андрію, щиро дякуємо за відгук!
Раді, що Continental Race King вам сподобалась — це справді одна з найкращих покришок у своєму класі, особливо якщо потрібна витривалість і накат.
Гарних вам маршрутів і задоволення від кожної поїздки!
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 2.2
Жесть! Покришка це жах, яка крива. Геометрія відсутня взагалі. Шкодую що виявили вже після 14 днів. Не очікував такої підстави від розетки
- Недоліки:
- Крива геометрія / не рекомендується до експлуатації
- Дмитрий О***
Все покрышки кривые до установки, на ободе во время езды всё выравнивается, да и кривизна покрышки судя по фото покупателей не критична. Были бы более подробные фото демонстрирующие жёсткую кривизну именно из-за кривого литья, а не потому что покрышку хранили в сложенном состоянии.
- АрсенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 2.0
Класна покришка, то що потрібно!
Поставив на електро велосипед,
Накат добрий, трошки шум є але не сильний.
Покупкою задоволений )))- Представник постачальника
Доброго дня Арсен. Дякуємо що знайшли час написати відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою
- Шевчук Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 27.5" х 2.0
Заказ доставили быстро и в срок. Повреждений не обнаружил !!!
- Переваги:
- Очень хорошо смотрятся на ободах ! Не шумная, отлично держит дорогу !!! Позже дополню по эксплуатации.
- Недоліки:
- Вообще не обнаружил !
- Шевчук Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 27.5" х 2.0
Приобрёл 2 покрышки в замен старым. Доставили быстро без каких-либо повреждений !!!
- Переваги:
- Замечательные покрышки ! Хорошо смотрятся на ободах !!! Не шумная, хорошо держит дорогу .
- Недоліки:
- Недостатки вообще не обнаружил !
Доброго дня. Дякуємо що знайшли час написати відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою.
- Даниил Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 27.5" x 2.2
Дуже гарно! Багато військових їзде, через це купа мілких проволок. Літо 2022 Кожний раз було мінімум 2 дірки. А після установки цієї резини, досі (вже як пів року) не одної дірки.
- Переваги:
- Дуже якісна
- Недоліки:
- Одна коштує, як 2,5 звичайних. І це ще при цінах Донеччини, в нас все дорожче у 1,5-3 рази. Але я задоволен.
Доброго дня. Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 27.5" х 2.0
В загальному не раджу
Протектор відпадає шматками
Таке враження ніби брак або погана якість виготовлення
Зазвичай в мене немає немає проблем з цією фірмою, але і замовляв не на розетці інші покришки- Переваги:
- Гарно тормозить поки є протектор
- Недоліки:
- Швидко стирається, відлітає гума
- Сергей Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 29" x 2.2
вроде бы оригинал, но картинке не соответствует, нет некоторых надписей, например про компаунд, время покажет как она
- Іван
Підкажіть а це складна покришка і яка боковина в неї гладка чи з візерунком?
Доброго дня. Дана покришка не складна, візерунок на боковині як на фото.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 27.5" x 2.2
Марка відома, а от другий раз би не брав. Дуже високо протектор з боків, у результаті у дощову погоду на слизькій дорозі про незначному повороті мало не вбився
- Переваги:
- Гарно виглядають
- Недоліки:
- Лисі боки без протектора
- Олексійович В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 2.2
Не рекомендую. Після монтажу виявилось, що геометрія покришки незадовільна. Ніякого відношення ця підробка до Continental не має. Торговий знак славетного бренду на товарі відсутній. Покришка дуже смердить. Коротше, шлак.
- Переваги:
- Поки нема
- Недоліки:
- низька якість товару
- Іра
наскільки знаю то тут тільки оригінал в продажі...
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 27.5" x 2.2
Вело гума не зложена, майте на увазі
- Переваги:
Доброго дня. Дякуємо за відгук та за високу оцінку!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 27.5" x 2.2
Вело гума не зложена, майте на увазі
- Роман Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 27.5" x 2.2
Прекрасно
- Головач А***Відгук від покупця. Продавець: ТДФ Shop
Після оформлення замовлення на Розетці - продавець майже миттєво зв'язався зі мною та підтвердив наявність та якість товару. Замовлення доставили до відділення Нової Пошти в Ужгороді раніше ніж очікував. Замовляв у суботу, - прийшло у неділю.
- Переваги:
- Continental Race King гарна гума та відповідає заявленим характеристикам. До речі - найнижча ціна на зазначені покришки. Замовляв дві покришки, які отримав з приємним бонусом - наліпки та світловідбивач.
- Александр И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 2.2
Оригинальная этикетка от производителя отсутствует. На фото можно посмотреть этикетку, которую прикрепили в Украине.
На обод села хорошо, но ровность покрышки не очень, есть биения при вращении. Даже до установки была сразу заметна волнистость боковины. Скорее всего, это связано с особенностями хранения. Надеюсь, что со временем выровняется под давлением. Резиновые "усики" тянутся хорошо, не рвутся.
На покрышке написано: Continental 55-559 (26 x 2.2) MAX 4.0 bar – 58 psi – 400 kpa Made in China TWI REC. 21C-25C MOUNT ONLY ON HOOKED RIMS HT 0921 507390.
TWI - указывает на наличие индикатора износа. Судя по всему им является нижнее треугольное основание шипов на центральной дорожке.
REC. 21C-25C - наверное, это рекомендованная внутренняя ширина обода. Но у меня нормально встала на обод ETRTO 559x18.
0921 - скорее всего, дата изготовления. 09 неделя 2021 года, т.е. начало марта 2021 года.
Реальная ширина по шипам 54 мм при давлении 3.5 bar на ободе ETRTO 559x18. Высота шипов на центральной дорожке около 3 мм.
Вес приблизительно 650 г.
По асфальту особо не шумит. Накат тоже приемлемый, хоть и чуть хуже, чем со старой покрышкой, которая превратилась в полуслик.- Переваги:
- Не сильно шумит на асфальте, хороший накат как для кросс-кантрийной покрышки.
- Недоліки:
- Не очень аккуратно хранили, отсюда неровность боковин.
- Міша О***
Вирівнялася?
- Александр И***
Міша Осадко Пока что не выровнялась. Но я ее еще не перебортовывал... В конце сезона попробую выровнять.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 2.2
После 2.125 смотрятся увереннее, немного шумят, особенно в сравнении со старыми, которые слизались до сликов
- Переваги:
- Мягкие, лёгкие, хороший протектор
- Роман
Можете пожалуйста сделать фото как смотрится резина?
- Юрій Г***
Роман, в ютубі купа відео з цими покришками.
- Яцив О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 2.0
Отличная покрыха за недорого.
Хорошо катит по твердому и гребет по песку неплохо. Универсальная вполне.- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- тяжеловато монтируется
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 29" x 2.2
Хорошая резина
- Переваги:
- Цена качество
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 27.5" x 2.2
Это лучшие на данный момент покрышки!!! Очень доволен!
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 2.2
Пользуюсь данными покрышками уже практически месяц, за свою цену в покрышках устраивает абсолютно все. Накат отличный, держака хватает почти всегда, при езде по асфальту практически не гудит.
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 27.5" х 2.0
Такого "розводу" від Розетки не очікував!!!
Вони перевершили себе!
Замовив на свій велосипед дану покришку та дружині на велосипед Schwalbe Black Jack HS407 KevlarGuard B/B-SK SBC 50EPI 26x2.00
Загальна вартість замовлення 933 грн!!!
Отримав Ardis ST 26" х1.95 SD006 за 89 грн!!!
Головне, що чек прикріпили на 933 грн!!!
"Купився" на безкоштовну доставку, якби знав, то краще б замовив би у інших продавців представлених на сайті Розетки і заплатив за доставку!
Я вже мовчу про витрачений час у чергах та зірвані плани на зелені свята!
Фото у доказ своїх слів додаються:- Переваги:
- Гума класна)
- Недоліки:
- Розетка не дала особисто переконатися у перевагах гуми!
Эксперт RozetkaДоброго дня, Михайло! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 2.0
Подскажите камеру под эту покрышку. Обод 26×1.5/1.75
- Руслан К***
Погуглите, найдёте кучу статей какие покрышки /камеры подобрать лучше под обода...
- Сергій Б***Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 2.2
Можливо підробка, в мене такі покришки більше 5 років і пройшли -1000км і ще ходитимуть. Я в захваті від них, кращих в мене не було (брав Кенда, Швальбе - погані взагалі). Але я тоді за пару віддав близько 1800грн.
- Переваги:
- Для мене в усьому
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Володимир В***Продавець: Rozetka. Розмір: 29" x 2.2
В мене відходила вже 2к км. Махнув місцями, ще стільки ж мабудь виїздить)
Доброго дня Володимир. Дякуємо що знайшли час написати відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою.
- КравченкоПродавець: Rozetka. Розмір: 27.5" х 2.0
отличное качество покрышки Continental .практичная надежная с хорошим протектором.легко устанавливается.при частых поездках на асфаль дорогах протектор хорошо себя зарекомендовал и не изнашивается быстро.при езде не шумная .
- Представитель б***
Добрий день
Ми дякуємо Вам за вибір нашої продукції.
Наша компанія піклується про якість і сподіваємося, що Ви і далі будете з нами
- Герасютін О***Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 2.2
Когда ожидается поставка?
- Эксперт R***
Добрый день! Спасибо за обращение. К сожалению, информация о том, когда товар будет в наличии отсутствует. Вы можете воспользоваться кнопкой "Сообщить, когда появится", как только товар будет доступен к покупке на сайте, Вам придет уведомление на электронный адрес. Приносим извинения за неудобства.
- Владислав К***Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 2.2
Какая толщина покрышки в мм?
- Михаил
Такие размеры не указываются, все что есть в характеристиках можно посмотреть.
- Дмитро П***Продавець: Rozetka. Розмір: 27.5" x 2.2
Весьма качественные покрышки для езды по бездорожью от известной немецкой фирмы. По городу с такими точно не покатаешь как следует из-за их ширины, да и конечно же рисунка протектора, который благодаря своим грунтозацепам отлично подойдет для пересеченной местности или горной езды, но уж точно не для города. Накат у этих покрышек не велик, но они точно не дают свалиться при неустойчивом грунте или грязи - по размытой дождем грунтовке ехать можно достаточно уверенно. Весят эти покрышки из-за своих параметров не сильно мало, но и тяжелыми их тоже не назовешь.
- Переваги:
- Металлический корд, для бездорожья, известный бренд
- Недоліки:
- Не из дешевых
- Александр Л***
попробуйте на 2.7 покатать сначала