Відгуки покупців про Захисне скло LUX для Motorola G04 (XT2421-2) повне проклеювання чорний
Є в наявності
- Віталій В***Відгук від покупця. Продавець: re:Case
Все добре
- Переваги:
- Гарне скло
- Недоліки:
- не знайшов
- Продавець re:Case
Дякуємо за відгук. Вдалого користування, звертайтеся до нас ще!
У нас завжди найбільший асортимент чохлів і захисних стекол для смартфонів.
З найкращими побажаннями інтернет магазин re: Case
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: re:Case
Брал при покупке телефона motorola 04 всё стало идеально а сейчас менял и низ полностью не проклеился хотя по размеру идеально то ли старые стёкла то ли неровные
- Переваги:
- Подходит по размеру
- Недоліки:
- Низ полностью не проклеен
- Продавець re:Case
Вітаємо! Ми продаємо досить велику кількість цих стекол і вперше стикаємося з негативним зворотним зв'язком.
Всі клієнти, які купували цю позицію раніше, лишалися задоволені,
тому що у цій ціновій категорії навряд чи можливо придбати аксесуар більш високої якості.
Та у будь-якому випадку, ми завжди готові йти на зустріч клієнту, і якщо у Вас виникла суперечлива ситуація, просто зв'яжіться з нами для її вирішення.
Ми завжди будемо раді допомогти і намагатимемося вирішити ситуацію у ваш бік!
- Власов Э***Відгук від покупця. Продавець: re:Case
Гарне скло
- Переваги:
- Ціна якість
- ТетянеВідгук від покупця. Продавець: re:Case
Це скло не підходить до вказаного в описі телефону, а саме Motorola G04 (XT2421-2). Для чого ви дурите людей, і в описі розписуєте саме цю модель, при тому, що вказуєте "повна проклейка", " повне покриття поверхні"- не зрозуміло.
Скло не покриває повну поверхню телефону, скла десь на сантиметр як мінімум не достатньо зверху, і до сантиметра до правого чи лівого боку телефону. Вирізи на склі не відповідають цій моделі телефону, розміру динаміку і тп.
На упаковці взагалі намальований самсунг і назва скла, що в заголовку до оголошення не відповідає упаковці
Люди, будьте уважними
Шановна Розетка, дуже вас люблю, розумію, що ви величезний маркетплейс і всіх не перевіриш. Відгук відноситься не до вас, а скоріш до тих людей, які як і я куплять такий телефон для батьків і замовлять одразу оце захисне скло- Переваги:
- Може воно і добре, але під вказану модель телефону не підходить ВЗАГАЛІ
- Недоліки:
- Повна не відповідність опису і отриманого товару
- Продавець re:Case
Всі клієнти, які купували цю позицію раніше, лишалися задоволені,
Ми завжди будемо раді допомогти і намагатимемося вирішити ситуацію у ваш бік!