Відгуки покупців про Готуємося до новорічних свят. Адвент-календар. 31 день розваг (4827677888948)

Оцінка користувачів 4.36/5
  • Відгуки про товар продавця КнигоОстрів
  • Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: КнигоОстрів

Це вже наша друга коробка-адвент від Ранку. Задоволена і мама, і дитина. Дякую
    В 4,5 роки багато ще я допомагала робити дитині, а в 7,5 вже може сама з усіма завданнями впоратися

Переваги:
    Різноманітні завдання на уважність, пам'ять, фантазію, дрібну моторику, усидчівість.
  • Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чужовий адвент-календар на кожний день для розвитку вашої дитини. Містить різні цікаві завдання.

• Анастасия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Топ подарунок на 1 день зими. Дуже гарні пояснення до завдань. Багато цікавих фактів

Переваги:
    Дитина 6 років самостійно виконує.
  • Галина Т***

Гарний набір!
    Дитина в захваті!

Переваги:
    Все сподобалось
  • Зоряна С***

Дуже гарний календар

Переваги:
    Супер на подарунок
  • яна б***

Цікавий календар, багато завдань

Переваги:
    Всі елементи під рукою, бери і роби завдання.
    Завдань багато можна купувати на двох дітей один набір щоб разом робили)
  • Елена Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Календар - просто знахідка для корисного там цікавого проведення часу. Все потрібне є в наборі.
    Прийшло швидко.Чудово розпаковується, щоб прокласти трохи солодощів всередину для заохочення:)
    Буду купувати ще 100%.

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Календар чудовий багато завдань, все необхідне для виконання є в наборі.

Переваги:
    Є все необхідне для виконання,навіть клей
    Недоліки:
    Трохи для старших дітей
  • Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовлення зробила 4.12 і оплатила в той же день. В описі писала, що товар в наявності.
    Після оплати - в описі статус змінили на відправка 8.12.
    Діти досі чекають на подарунок, який іде тиждень.
    Не рекомендую замовляти саме цей товар, якщо потрібно швидко!!!

Переваги:
    Ще не знайшла
    Недоліки:
    Дуже довго
  • Столерчук Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не зрозуміло для чого виробник в книзі з завданнями дає пораду батькам…..не забудьте забрати листа для Миколая та принести подарунок і така порада не одна. Дитина вже вміє читати і було дуже багато питань і сліз. Свічка в наборі для завдання не працювала. Перші враження були приємні, але потім розчарувалася. Потрібно на коробці робити помітку, щоб батьки обовʼязково самі ознайомились, а потім дарували дитині.

• Олена Д***

Дитини дуже сподобалося

• Ирина М***
    Продавець: Rozetka

Ідея календаря хороша. Але є недоліки.
    Не вистачає всіх елементів. В нас не було однієї ялинки, потрібно було шукати баночку для виготовлення свічки. Чому відразу все не вкласти, щоб для батьків не було турбот, де знайти ялинку чи баночку.
    Не зручно, що для прикладу бісер чи дріт розрахований на два дні, і про це ніде не вказано, вже згодом виявилося, що бісер потрібно було використовувати не весь, а частину залишити на браслет.
    Не зручно давати дитині інструкцію для виконання завдання і придумати як заховати текст із задоволенням на наступний день.
    Для дітей весело, а батькам, як на мене, морока.
    Зроблено без думки про зручність використання.

Переваги:
    Цікаві, легкі завдання кожен день.
    Недоліки:
    Не вистачає деяких елементів набору, інструкція не деталізована, не зручний формат елементів в наборі.
  • Мария К***
    Продавець: Rozetka

Классный календарь и самое главное, что он правильный: аж до 31 числа.