Відгуки покупців про Еко кисневмісний засіб комплексної дії Tortilla Білизна без хлору 5 л ( 4823015913310 )
- Ірина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Дієвий
- Валентина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Гарний додаток для прання постільної білизни.
- Переваги:
- Ціна якість. Без запаху.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Чудовий засіб
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Вся лінійка ТМ Тортілла мені,як алергіку зі стажем, підходить краще всіх інших. Цей засіб я використовую при пранні будь яких речей будь-якого кольору. Виводить плями, але не псує тканину і її колір. Засіб майже не має запаху. Користуюсь багато років. Альтернативи немає.
- Переваги:
- Ціна/якість. Майже без запаху
- Недоліки:
- Дуже часто відсутній у продажу
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Супер-засіб, не знаю як я без нього обходилася. Додаю до прального засобу на рушники, постіль або якщо не впевнена що один лиш порошок відіпре. Видаляю ним сліди цвілі від зайвої сирості. Взагалі в прибиранні від помічний і запах не сильний.
- Переваги:
- Дієвий, не їдкий, ціна.
- АнтонінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Чудовий засіб за невеликі кошти!
- Переваги:
- Дієвий засіб, великий об'єм
- Недоліки:
- Незручно наливати з каністри
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Я не знаю як його використовують інши, я з ним мию підлогу. В мене приватний будинок, то після миття всілякими Мускулами, залишався стійкий запах псятини((. Після цього засобу - запах в хаті нейтральний.
- Переваги:
- Нейтральний запах
- Медведенко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Ціна якість, то взагалі приємний бонус, за таку не високу вартість класний засіб майже універсал. Підлогу миє просто на ура, нейтралізує присутність чотирилапих миттєво, головне безпечно і без нав'язливих мега ароматів. Ще прання, всі рушники стали ідеально білими без жодних зусиль, просто залила в бак грам 50 і вуаля, чисто ідеально. А про дитячі "білі" футболки з плямами, так то взагалі ідеал, як нові
- Переваги:
- Якість, безпечність, ціна
- ЮЛВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Отлично наклеили этикетку. Сразу видно беспрецедентное качество товара и профессионализм (нет) производителя.
- Переваги:
- Не выяснила
- Недоліки:
- Этикетка вверх ногами
- Зоя Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Купую не вперше: гарна альтернатива засобам, що містять хлор.
- Переваги:
- Економно, можна використовувати при прибиранні, знищує сторонні запахи.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
- Анна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
- тетяна т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Ще не користувалась, але зразу неприємно вразило пакування- деякий текст прочитати неможливо (видно на фото)! Тобто, покупець непоінформований про товар.
- Переваги:
- Низька ціна
- Недоліки:
- Фото упаковки на сайті не відповідає дійсності
Нечитабельний текст на пакуванні
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Замовляю не вперше. Особливо необхідний для господарів тваринок. Кошачі туалети відмиває миттєво ,прибирає неприємні запахи. Заливала у пральну машинку,вона аж засяяла.Добре прочищає сантехніку ,зливи вмивальника(наливаю на ніч).
- Переваги:
- Дуже чудовий засіб за адекватну ціну. Рекомендую.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Тетяна Г***
Здрастуйте, то для чистки машинки заливали? Розкажіть детальніше, дякую
- Натали Н***
Куда и сколько вы заливали, нигде нет инструкции !Спс
- Лилия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Сподобався засіб.
- Переваги:
- Все відповідає опису
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Чудова річ у побуті! І безпечна, що головне!
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Отличный!
Моет, вымывает, дизенфицирует, убивает запах.- Переваги:
- Цена, качество!
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Супер очень нравится и стирает отлично, а также как моющее средство хорошо со всем справляется.
- Переваги:
- Многофункциональный
- ЧистоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Ого , неожидал, шикарная жижа , запахи уберает, пол с ним мыть одно удовольствие , свежесть.
- Переваги:
- Работает
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 850 мл
Классное средство.Использую везде. Для стирки, для пола и т.д.
Главное нет противного запаха хлорки.- Недоліки:
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Розкажу про одну незвичну властивість цього засобу: ВІН ПРИБИРАЄ НЕПРИЄМНІ ЗАПАХИ: тварин, тютюнового або іншого диму, будь які запахи з тканини ( навіть невбиваємий запах секонд -хенду)
Додаю його в пральну машину, а також, розведений з водою , у якості освіжувача( в приміщенні після його використання краще деякий час не знаходитись, бо це оксидант), ну, і банально, у якості миючого і дезинфікуючого засобу у разі хвостатих "неприємностей".
Окремо хочу висловити свою радість від повернення улюбленого бренду- мені вас дуже не вистачало.- Переваги:
- Видаляє неприємні запахи
- Недоліки:
- Засіб їдкий, користуватись в рукавичках
- Космос
Шикарно, спасибо, работает, пол в квартире и в душевой после одного рсза результат впечетлил. Свежесть.
- Ирина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Первый раз посылку вернули(протекала одна канистра). Сегодня второй раз получили посылку. Впечатление такое, что переупаковали туже канистру. В итоге жидкости в канистре стало на 800 грамм меньше. Я платила за пять литров, а не за 4 с хвостиком. Упаковочная коробка мокрая, На фото всё видно. Это халатное отношение к своей работе и неуважение к покупателю.
- Переваги:
- Может товар и хороший.
Не посчитали нужным поменять протекавшую канистру после возврата.Получила ещё меньше моющего грамм на 800 меньше. - Недоліки:
- Ужасная доставка.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Виктория
Такая же ситуация.
Беру уже в третий тий раз этот порошок, но испорченная упаковка впервые (((
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Непонравиься.
- Переваги:
- Низкая стоимость, хотя лучше на такон деньги не тратить.
- Недоліки:
- Очистительные свойства очень средние.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Доставили быстро, но баклажка вообще без каких-либо опознавательных знаков. Можно хотя бы какую-то инструкцию распечатанную прикреплять. Не совсем понятно происхождение содержимого. Вроде разлили с канистры в баклажки в гараже…
- Переваги:
- Моет не плохо, резкого запаха не имеет.
- Недоліки:
- Нет инструкции, нет маркировки, нет названия, характеристик, срока годности - ничего.
- Сарахан И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Очищает отлично, пенится на грязных участках, как перекись на ранке. Налила в спрей, так очень удобно пользоваться. Также заказала щеточку для чистки унитазов, будет вообще идеальный тандем. Это средство однозначно буду покупать и дальше, купленного объема хватит не меньше, чем на год. Нужно обязательно работать в перчатках, и если не разбавлять водой, то и в маске.
- Переваги:
- Не воняет хлором, экономно расходуется, цена невысокая, не вредит природе
- Недоліки:
- Пока не нашла
- Ольга Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Хорошо моет все. От полов до сантехники. Разводов не оставляет
- Ирина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Пользуюсь недавно.пока не плохо и дезинфекция и запах убирает и все отмывает.и сантехнику хорошо и ковер после животных мою.
- Переваги:
- Убирает запах
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Отличное средство. Беру раз 5 й, если не больше. Мою с ним полы, дезинфицирую детские игрушки, добавляю к стирке (цветные вещи становятся ярче, белые - еще белее).
- Переваги:
- Работает) не вызывает аллергических реакций
- Тетяна Г***
Для прання при будь-якій температурі? Дякую
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Отличное средство. Использую как дезинфектор и для мытья полов. Очень хорошо выполняет свои функции. Ещё заливаю неразведенный раствор в слив раковины/мойки/ванны если оттуда есть неприятный запах. Оставляю на пол часа и потом проливаю проточной водой. И все ни запаха ни загрязнений. Беру уже второй раз и возьму ещё. Рекомендую.
- Переваги:
- Биоразлагаемое средство, выполняет свои функции, нет резкого запаха.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 850 мл
Покупала это средство для отбеливание цветной одежды в стиле tie dye. Вещи пролежали замоченные в растворе сутки (!!), и никакого эффекта. Повелась на слова «отбеливатель» и «белизна» в описании, на деле это скорее пятновыводитель. О том, насколько хорошо он отбелит белые вещи, можно только догадываться..
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
- Не отбеливает от слова «совсем»
- Кристина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 850 мл
Покупала для отбеливания детских бодиков. Вообще не отбелило ни капли. Пятна все остались. Причем пробовала и больше дозировку, и горячее температуру, и замачивала, и в автомате стирала. Вообще бесполезнейшее средство. Опыт отстирывания вещей другими кислородосодержащими средствами есть, так что сравнивать есть с чем.
- Недоліки:
- Бесполезное, деньги на ветер. Да еще и розетка отправляет от 2 шт.
- Вертейко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Очень экономичное и эффективное средство, брала несколько раз и осталась очень довольна
- Переваги:
- Цена-качество
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
купила это средство для дезинфекции поверхностей, но вычитала, что его можно применять для стирки. После стирки этим средством вещи имеют серый застиранный вид, пятна не выводит. Проводила несколько стирок с разными режимами и количеством средства, результат одинаково ужасный.
На счет качественной дезинфекции я тоже сомневаюсь.
Бесполезно потраченные деньги, убитые вещи и нервы.
Не рекомендую однозначно !!!- Переваги:
- Недоліки:
- Не рекомендую! Сомнительное дешевое средство, которое со своими задачами не справляется, то есть, средство для непонятно чего
- Валерія Л***
А Ви ним одним прали? Без порошку? Це ж відбілювач, а не пральний гель - я додаю його до прального гелю, коли перу постільну білизну, кухонні рушники, і нічого такого як Ви пишете ніколи не спостерігала. Навпаки: краще випираються жирні плями з рушників, з дитячого одягу.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 850 мл
Недавно впервые купили это средство. Понравилось то, что оно прекрасно отбелило постельное белье, занавесям придало свежести жизни и цвета, запах у него не едкий, как у хлорки, оно отлично освежило и вычистило чугунную эмалированную ванну. Небольшого количества достаточно, чтобы хорошо отбелить. Делали с ним замачивание белья, выводили так пятна, и добавляли просто в стиральную машину вместе со стиральным средством. Отличное качество продукта. Рады также, что не вредит природе. Рекомендуем!
- Переваги:
- Прекрасно отбеливает и бережно заботится о ткани одежды
- Недоліки:
- Не нашли
- Макиенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Прекрасное соотношение цена качество, эконом упаковка супер.
- Переваги:
- Отличные чистящие свойства, слабый, не раздражающий запах
- Недоліки:
- пока нет