- Роман Х***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Дякую за швидку доставку!
- Продавець WOWS
Роман, вітаємо! Дякуємо й вам за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- Алина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Хороший телефон за небольшие деньги. Работает купили ребенку, нравится
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон постоянно глючит,виснет, перестаёт реагировать ТАЧСКРИН,даже блокировка не всегда срабатывает !!!
Началось не сразу,где-то через дней 10,и перезагружал,и сбрасывал на заводские настройки,НЕ ПОМОГАЕТ.
Не рекомендую ,от слова СОВСЕМ.
просто не стоит этих нервов.- Переваги:
- НЕТУ
- Недоліки:
- Виснет, очень плохо работает тачскрин.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Задоволені гарною якістю за низьку ціну
- Переваги:
- Яеість, ціна
- Недоліки:
- Арсен Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
В комплекті силіконовий чехол та захисна плівка
- Переваги:
- В комплекті силіконовий чехол та захисна плівка стартовий пакет водафон
Телефон купляв для батька,на перший погляд супер, вигляд айфона працює... навіщо платити більше
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Чудовий телефон, за свою ціну, для невибагливих
- Переваги:
- Ціна, дизайн
- Недоліки:
- Немає за ціну
- Злата К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Товар -супер,все як в описі)))
БІЛЬШЕ ПИТАНЬ ДО ДОСТАВКИ!!!!!!Фото додаю,це така доставка майбутнього????Ви серйозно???- Переваги:
- Смартфон і швидкість доставки.
- Недоліки:
- Саме упакування "ТОВ Розетка УА"
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Через два тижні після користування просто виключився і перестав включатися
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Все супер!
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- Не обнаружил!
- Олексій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Брав в подарунок для Тещі. Сподіваюсь не підсипе мені в борщ щурячого яду через цей гаджет)))
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не виявив
- Олександр І***
Сподіваюсь, ти ще живий? )))
- Олексій Я***
В гості ще не заїжджав))) Але тримає мене в курсі. Все працює, все норм.
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Добрый вечер Я очень довольна что вы всё предусмотрели чехол - силиконовый ,зарядка, защитная пленка и стартовой пакет телефон работает всё супер спасибо
- Переваги:
- Чехол, зарядка, защитная пленка, стартовый пакет.
- Недоліки:
- Всё супер,
- Максим Р***
Вітаю,чохол і плівка були в комплекті?
- Пархоменко Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Беру вже , не пам'ятаю який по рах-ку, бо в моєму оточенні тільки ZTE і користуємося. Телефонами задоволені на усі мільйон %%%. Ціна-якість для мене на висоті. Завжди буду купляти телефони лише цього виробника. Дякую за безкоштовну та швидку доставку
- Переваги:
- В усьому
- Недоліки:
- Сиченко І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Все чудово, дякуємо!
Окремо спасибі за чохол для телефону та захисну плівку, що важливо для дитини.- Переваги:
- Недоліки:
- Валентина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Швидка безкоштовна доставка. Приємна ціна.
- Наталя Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Пiв року ношу користуюсь все нормально, не глючить не стогне, не барахлись, хоть тут завжи вiд користувача залеже.
Iгри не граю, там мабуть його буде маловато! Як самий доступний телефон, заходить на УРА. Базовi речi в ньому присутнi i працюють, який сенс платити х8 цiну вище за таке саме)
Зазначу лише гучнiть, поки новий то непогано так репетуйе)
Кароче якщо вам потрiбен телефон просто для користуваня (без понту i бренду) Берiть! не слухайте балакунiв- адептiв брендiв в яких завжди своя точка зору на кажен бренд!- Переваги:
- Фанарiк, камера, сканер вiдбитка!
- Недоліки:
- Розмiр, розмiр GABARIT) ну то так у всiх)
- Гість
Дякую за відгук. Ваш відгук, ЦЕ воГонь... запалюйТЕ ЩЕ... чекаЄмо на наступні Ваші професійні коментарі...
- Анатоліївна С***
Якщо немає сенсу платити більше - купить кнопочний з інтернетом. Якщо ви не бачите різниці між самсунгом чи айфоном - мені однаково, але не кажіть про сенс.
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Хороший телефон за свої гроші.
- Переваги:
- Ціна - якість
- Недоліки:
- Неиає
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Гарний телефон
- Переваги:
- Легкий у користуванні
- Недоліки:
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Загалом хороший телефон, всі функції ще не встиг затестити, але трошки тупить одразу
- Наталя А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон на вигляд в ідеальному стані,але коли трішки з ним попрацюєш,то він починає кожну хвилину- півтори завісати .що робити не знаю.чи можна повернути???
- Переваги:
- Гарний вигляд
- Недоліки:
- Зависає кожних декілька хвилин
- Ельвін А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон за свої гроші вогонь
Ігри на ура ,камера не як у айфона 15 ,але за свою ціну нормальна .- Переваги:
- Акумулятор , швидкість , дизайн і комплект .
- Недоліки:
- Не помітив .
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Класний телефон
- Переваги:
- Є багато функцій за свою ціну
- Недоліки:
- Глючить часто
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Хороший телефон, шустрый, много памяти.
- Переваги:
- Телефон очень понравился
- Недоліки:
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Доброго дня, отримав телефон,скажіть будь ласка чому при включенні камери маю так
- Переваги:
- Вчасно приїхав
- Недоліки:
- При ввімкнені камери маю полоски
- Олександр П***
Чекаю на відповідь?
- Олександр П***
Шановні я чекаю на відповідь,Ви блокуєте нові мої відгуки, напишіть будь ласка це нормально коли замість фото камери я маю таке
- Олександр П***
Зробив повну розрядку телефона,скинув всі налаштування,камера запрацювала
Дякую за телефон
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Пока без замечаний
- Кирило М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Тормозять приложения ,не відкриваються переодично
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Купил по причине NFC на телефоне. Для своей ценовой категории вполне добротный аппарат.
- Переваги:
- Низкая цена, 14 GB оперативки 256 GB хранилище
- Недоліки:
- Нет обновления до 14 андроида, нет иконки галерея (google перемудил)
Представник брендуАндрій, вітаємо. Дякуємо за вибір нашого бренду. Приємного вам користування!
- Евгения Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Гарний телефон. Комплектація відмінна. Все працює. Дякую
- Переваги:
- Потужний, камера на висоті, чохол в комплекті
- Недоліки:
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
На свою ціну,гарний телефон
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон мені сподобався. Дякую за швидку доставку.
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Не вірно вказана комплектність телефону
- Переваги:
- Супер комплектація: скло,чохол, зарядка, стартовий пакет мтс!!!
- Недоліки:
- В описі товару не вказано що комплектується захисним склом та чохлом. Більше того, скло замовляв разом з телефоном в цього ж продавця ... могли б і попередити. тепер буде запасний чохол і скло..
- Юра М***
А який чохол?бампер?)
- Дарина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Швидка доставка, хороший великий дисплей. За цю ціну норм телефон, замовляла тітціі. Всі функції працюють.
Їй все сподобалось
Переваги: В комплекті чохол, плівка на дисплей та зарядний пристрій
Недоліки: Камера не дуже - Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон не працює.
Зараз в сервісному центрі вже 14 днів.
Відмовка вам розводять.- Недоліки:
- Не працює
- Олексій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Пропрацював місяць після покупки і вже почалися проблеми.До WiFi мережі підключається через раз. Куди звертатися по гарантії?
- Переваги:
- Хороший дисплей та звук.
- Недоліки:
- Не працює WiFi.
- Дмитро П***
В мене с першого дня таке, підключаюсь тільки коли перезагружав телефон. За день двічі приходиться таке робити, коли на роботу приїду, і коли додому ....
- Валерій
Щоб вайфай працював корректно його потрібно правильно налаштувати в смартфоні!
- Саша П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Батарея погана хоча телефон новий
- Переваги:
- Єсть слот для флешки
- Недоліки:
- Погана батарея
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
....