- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Вибір цієї кави зробила з відгуків покупців і задоволена нею. Буду радити своїм друзям і близьким.
- Переваги:
- Кава сподобалась з першої чашки, що буває рідко. Смачна, запашна і мяка з легкою пінкою.
- Недоліки:
- Відсутні.
Смак
Гармонійний
Ступінь кислотності
Не виражена
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що кава сподобалась. Бажаємо приємних кавових моментів та будемо раді новим покупкам!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дуже смачна Кава
Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку! Раді, що кава сподобалась. Бажаємо приємних кавових моментів та будемо раді новим покупкам!
- Таран К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Класна кава, за ці кошти краще не знайти.
Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Нехай кожна чашка дарує задоволення та гарний настрій.
- Алёна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дякую за швидкість і смачну каву. Ми багато перепробували кави різних брендів по різним цінам поки нам не порадили цю!Тут ціна=якість. Кава не кисла, ніжна, ароматна. Для кавомашини - те, що треба. набагато дорожча є і не смачна. Я рекомендую. Купляємо більше півроку.
- Переваги:
- Все ідеально
- Недоліки:
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
На мій погляд-кава несмачна,аромат теж не сподобався.
Дякуємо, що поділилися своїм враженнями. На смак кави може впливати низка факторів: спосіб приготування, помел, температура води, співвідношення кави та води... Ми з радістю допоможемо підібрати іншу каву.