Відгуки покупців про Конструктор LEGO Minecraft Вовк із Цитаделі 312 деталей (21261)
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний
- Заричный А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все прийшло чітко, конструктор класний
- Зоя В***Відгук від покупця. Продавець: Amazing brick
Гарний набір.
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
ЯКІСТЬ, різноманіття колекцій, приємні ціни та дуже швидка доставка.
Для маленьких фанатів Майнкрафт чи колекціонерів початківців - те що треба! Це вже мій 4-й набір Лего Майнкрафт. Замовила ще один)- Переваги:
- ЯКІСТЬ, різноманіття колекцій, приємні ціни та дуже швидка доставка.
- Недоліки:
- Швидко закінчуються товари
- Иван С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я вражений від цього чудового набору LEGO Minecraft! Конструктор "Вовк із Цитаделі" (21261) став справжнім задоволенням як для фанатів Minecraft, так і для любителів LEGO. Збірка цього набору надзвичайно захоплююча, і кожен етап будівництва приносить нові відкриття та деталі.
Набір включає в себе детально продуману модель вовка та частину знаменитої Цитаделі, що виглядає дуже органічно в контексті світу Minecraft. Мені сподобалася не лише точність і якість деталей, але й можливість поєднувати цей набір з іншими конструкторами LEGO Minecraft для створення ще більших і детальніших світів.
Чудово продумано все — від маленьких деталей до великих елементів. Модель дуже стабільна, а елементи надають можливість створити реалістичні сцени. Вовк виглядає вражаюче, а сам процес зборки приніс неймовірне задоволення.- Переваги:
- Дуже цікавий та якісний Конструктор
- Недоліки:
- Не побачили
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Похреснику дуже сподобався набір.
- Переваги:
- Багато лего не буває
- Недоліки:
- З кожним роком лего все дорожче і дорожче
- Славина Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крутий конструктор, дитина задоволена
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний подарунок для дитини, якісний пластик, багато елементів. Син задоволений. Серія майнкрафт найкраща
- Переваги:
- кількість деталей, ціна
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний конструктор. Головний мінус конструкторів Лего - дитина хоче інші і інші)
- Переваги:
- Якість, стандартність до інших серій Лего