- Валя В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
2 роки користувалася. Все було нормально. А це розрядився повністю і більше не вмикається. В сервісі кажуть, що скоріш за все материнська плата полетіла… от так…жодного разу не падав, не заливався і т.д. Не рекомендую тут купувати товари
Представник брендуДоброго дня. Будь ласка, зверніться у сервісний центр: посиланняВони більш точно зможуть назвати причину після діагностики
- Євген Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Швидкий, тихий, не гріється зовсім. Великий ssd диск.
Рекомендую.- Переваги:
- Тільки позитивні враження.
- Недоліки:
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Купував на подарунок
Чудовий баланс як для офисного/шкільного ноутбука
матовий екран та підсвітка клавіатури - досить зручно
Батарея тримає 6 годин- Переваги:
- Потужний тихий легкий
- Недоліки:
- живлення по type-c була б зручніше
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Уже почти 2.5 года в работе, полностью оправдал мои ожидания, хороший экран, большой ssd, оперативка. Я им довольна
- Переваги:
- хороший экран, большой ssd, оперативка, подсветка клавиатуры, легкий
- Недоліки:
- Не обнаружила
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Неплохой бюджетный ноут. Единственное с драйверами придется поиграться, скачал сначала с офф сайта под свою модель и перекинул через флешку и в итоге ничего не установилось (советую подключить телефон через usb и включить режим модема).
- Переваги:
- Легкий
Хорошо держит батарею - Недоліки:
- При сильном нажатии прогибается клавиатура
Из-за этого покрытия частые пятна
Не хватает подсветки на клавиатуре
- Андрій К***
"З підсвіткою клавіатури"
повинна бути б
- Ганна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Ноут працює добре, та швидко. На верхній кришці залишаються сліди від рук проте це не суттево. Що знизило оцінку так те що є неприємний звук коли він підключений до зарядки та просто працює. Ніби "білий шум" (не знаю як коректно описати ніби радіо з порожнім ефіром) , тихий проте мене він дратує. Не знаю чи має так бути. До нього було два інших ноута різних брендіві таких проблем не було.
- Переваги:
- Швидкий
- Недоліки:
- при роботі ноутбуку є зайвий шум
Представник брендуДоброго дня. Цей високочастотний шум є нормою для електронних пристроїв: посилання
- Валентин П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Купував для роботи в зв'язку з відключеннями.
- Переваги:
- Відкриття кришки на 180 градусів.
- Недоліки:
- На деяких ОС будуть проблеми з встановлення Wi-Fi драйверів (дякуючи людям з github вдалося все довести до ладу), маркий корпус на відміну від клавіш, зайві маркетингові наліпки на корпусі "пригнічує
- Вадим З***
Чувак а тут одна плашка ОЗУ чи дві?
- Пікульський Д***
Вадимк там вона одна плашка розпаяна а друга ні
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Хороший ноутбук за эти деньги
- Євген Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Швидкий, тихий. Не грієтся.
- Переваги:
- Швидкий, тихий. Не грієтся.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Ноут відповідає своїй ціні. Хороший середнячок. Засвіти на моєму екземплярі мінімальні. Встановлення вінди як і у всіх, треба погратись з драйверами. Трохи дешевий матеріал корпусу(пластик), колір темно-синій.
- Переваги:
- Автономність
Процесор
2 слоти під оперативку
Достатньо портів - Недоліки:
- Драйвери
- ВсеволодВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Отличный ноутбук, единственное с установкой драйверов чуть сложно, но если есть время или уже понимание изначально, все быстро) хороший ноут за свои деньги
- Переваги:
- Цена, качество, легкий, довольно хорошая компоновка
- Недоліки:
- Сложность с дровами
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Шикарний універсальний ноут. 16-поточний процессор в поєднанні з 16Гб оперативки, М.2 ССД та хорошою автономністю (6-8 годин) роблять роботу з ноутом ну дуже комфортною. Приємно здивувала потужність інтегрованого відео: Сталкер 2 само собою не потягне, але речі старіші і не сильно вимогливі, на кшталт GTA V чи Доти на високих прекрасно тягне.
- Переваги:
- процессор, непогана ігрова потужність
- Недоліки:
- маркий, але всі вівобуки зараз такі.
- Альберт Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Чудовий ноутбук за свої кошти. Автономність просто на вищому рівні - дозволяє працювати цілий день без підзарядки!
Стильний дизайн з механічною шторкою камери. За два місяці користування недоліків не виявлено! Рекомендую!- Переваги:
- Якість, ціна, комплектація, автономність
- Недоліки:
- поки що не спостерігаються
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Купував по акційній ціні. Дуже потужний 8-ми ядерний процесор, великий ссд накопичувач на 1тб + підсвітка клавіатури, це все робить ідельний робочим ноутбуком, з ним працювати одне задоволення, все "літає". Хотілось б і щоб герцовка дисплея була вища, але за такі гроші з такими параметрами ніхто не пропонує. Ну і фірма виробник доволі надійна.. на 5-7 років має хватити для моїх задач
- Переваги:
- Потужний процесор, об'ємний накопичувач
- Недоліки:
- Виталий Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Good!
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Найкращий лептоп для базових потреб накшталт пошуку в інтернеті та роботи з документами. Також відмінно себе проявляє при роботі з специфічними програмами для креслення, розрахунків тощо.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Купував, тому як, був досвід користування минулою версією vivobook. Залишився задоволений, саме на rayzen.
- Переваги:
- Картинка непогана, залізо теж нічого.
Все ок, як би не недоліки - Недоліки:
- 1) пластик дуже м'який, гнеться, скрипить та репить, дуже погано зібраний, другий раз боюсь взяти до рук аби не зламати.
2) Заряджає дуже довго приблизно від 2-3 годин
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Брала ноута для дочки-підлітка в подарунок. Вона дуже задоволена!!! Багато пам'яті, легкий та швидкий. Гарна якість картинки. Не блікує екран. Швидко заряджається, добре тримає батарею.
- Переваги:
- Легкий, багато пам'яті, гарний дизайн з підсвіткою клавіатури. Приємна і чітка картинка, гарний звук.
- Недоліки:
- Не виявила
- Валерій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Подобається майже все в ноутбуці, для роботи саме те. Для мене великий плюс що нормально працює 10 віндоуз, бо 11та ще трохи дратує. Колір чудовий, акумулятор тримає години 4 точно, я користувався довше, але на слабкому навантаженні.
- Переваги:
- Процесор, невисока ціна, об'єм ссд
- Недоліки:
- Особисто мені не подобається нестандартна клавіатура, але думаю що звикну, бо на роботі теж зараз Асус. Додаткові клавіші не так як на НР, до якого я звик, все інше нормально
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Усе заточено, щоб ви заплатили в сервісі 10к за встановлення вінди і "оновлення" драйверів.
не варте щоб коли з'явлатись на світ божий
завтра піду повертати його.
не купуйте асус і в цілому таке- Переваги:
- Недоліки:
- без езернет роз'єму, а вінда без драйверів вайфай
- Сергій
Ви не праві! Якщо у вас нема кастрюлі зварити суп, або ви не вмієте його варити - це не означає, що все зроблено для того, щоб здерти з вас гроші за готовий обід в закладі. Цей товар (як і суповий набір) продається для тих, хто знає і вміє встановлювати систему. А як не знаете (не вмієте, нема інструментів) - або купуйте зі встановленою ОС (аналогічно, замовляйте готовий обід в ресторані), або наймайте майстра, який все зробить (аналогічно, наймайте власного повара). А то виходять, що не можете ви, а винен продавець
- Олександр .***
В інтернеті є досить багато відео уроків, де вас навчать за пару хвилин встановити віндовс. Люба дитина, яка хоч трохи цікавиться комп'ютерами завантажить вам її самостійно!
- Mark N***
Ви приколюєтесь?) Що там заточено)
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Користуємось ноутбуком 3 дні. Поки недоліків не було. Швидкий, багато пам'яті
- Переваги:
- Швидкий, багато пам'яті
- Недоліки:
- Поки не знайшли
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Відмінно!
- Переваги:
- Супер!
- Недоліки:
- Немає.
- ТЖВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Не працює камера. Допоможіть вирішити проблему, будь ласка
- Переваги:
- Не працює камера. Допоможіть вирішити проблему, будь ласка
- Недоліки:
- Не працює камера. Допоможіть вирішити проблему, будь ласка
- Владислав Б***
Установите драйвера на ноутбук и будет вам счастье...
- Дмитро Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Ноутбук ка ноутбук
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
В користуванні кілька тижнів, type c підтримує зарядку, але монітор не бачить, необхідно використовувати HDMI. Батарею в режимі «фільму» з повною яскравістю тримає годин 5-6. Корпус дещо розчарував, але за ці кошти я щось схоже і очікував. Користуватись потрібно акуратно, тоді буде служити. Блок зарядки на 45Вт, тобто при відключеннях зарядити навіть від екофлоу виходить достатньо ощадливо.
- Переваги:
- Type C приймає зарядку, довго тримає батарею.
- Недоліки:
- Корпус та механізм відкриття делікатний
Якщо б можна поставити нуль то зробив би це! Сьогодні вже третій раз за 3 місяціпонесу свій ноутбук до центру видачі розетка щоб відправили на діагностику сервісний центр КROKTTC перший раз злетів біос нічого не запускалась перевстановили, другий раз сказали що я розрядив до нуля і треба лише було 3 години постояти на зарядці хоча він стояв набагато більше і індикатор зарядки навіть не показував що він заряджає
Третій раз як казали не розряджав нижче 30 відсотків і от знов
Спеціально пишуть що ноутбук працює щоб не повертати кошти і не псувати репутацію фірми
Хоча хлопці з розетки кажуть що це брак і не проти повернути кошти, але повинні отримати заключення від цієї фірми про брак замкнуте коло
Від гарної фірми Azus залишилась тільки назва!!! Це просто ..... - МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Хороший ноутбук
- Переваги:
- Легкий,зручний,тихий
- Єгор З***
А яка модель відео карти
- Денис Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Користуємося ноутбуком вже 3 місяць. Все добре. На початку рипіли динаміки і працював вентилятор/и на повну потужність, але коли встановив драйвера все стало добре. Гарний ноут для роботи
- Переваги:
- Гарний ноут для роботи. Потужний проц, 16гб оперативки, 1 ТБ ссд накопичувач, легкий, та мало споживаючий
- Недоліки:
- Поки не було знайдено
- Polina C***
Можете будь ласка підказати які драйвера ви скасували для того щоб не рипіли динаміки? Я вже всі перепробував але ні один не працює(
- Денис Є***
Поліна, побачив ваше повідомлення тільки зараз, бо було в спамі. Треба зайти на сайт асуса в підтримку центр завантажити вибрати модель ноута. Далі знайти розділ аудіо показати всі і встановити рекомендовані. Наскільки пам'ятаю допоміг з припискою Амд
- МаксВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Что тут скажешь, хорош. С настройками проблем не было.Ноутбук шустрый, летает. Батарея неплохая, вполне себе долго держит. В общем все отлично.
- Тимофей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Ноутбук бомба, дуже швидкий. Не гріється. З дровами від АСУС проблема, доомогли дрова від АМД.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- поки не побачив
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Брала для себе, працюю вдома.
Для повсякденних справ та простих завдань мені підходить. Не висне, працює швидко. Звук приємний для перегляду фільмів, відео, графіка хороша.
Сам ноут виглядає міцним. Для мене виявився дуже простим у використанні , попередній також був аsus…
Порадувала швидка доставка, не довелось довго чекати. - Костя П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Обирав довго і вибір впав на цю модель. Ноутбук забезпечує потужну продуктивність і відмінну роботу при виконанні різноманітних завдань. Ця модель з вражаючими характеристиками та стильним дизайном дуже мені сподобалась. Тому купуйте сміливо, модель реально топ!!!
- Переваги:
- Чітке та деталізоване зображення з яскравими кольорами, відмінна робота, вражаючі характеристики
- Недоліки:
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Брала собі , хороший ноутбук для роботи вдома, досить легкий та потужний, не нагрівається, виглядає стильно ( можна брати з собою до кавʼярні)).
Заряд тримає поки чудово. Підходить для простих задач мені, також дивлюсь фільми і тп.
Зараз дуже задоволена. Доставили швидко, за акційною ціною . - Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Не рекомендую от слова совсем
Купил ноутбук 9.02.2024 смотрел только Ютуб и фильмы и в апреле он уже перестал включаться. Прийдётся тратить своё время и нервы для решения этой проблемы и в итоге сидеть без ноутбука. За такие деньги поломаться через месяц неактивной эксплуатации просто жесть
Хорошо что на гарантии- Анастасия К***
Добрый вечер, что там говорят в сервисном центре? Та же история. Сервисный центр молчит.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
відмінний ноут для роботи, топовий робочий варіант, в тому числі і для розваг)
мені усього вистачає, він ідеальний. перейшов і не шкодую. швиденький, тихенький, дуууже приємний екран для очей, і прекрасно справляється з багатозадачністю. окремо хочу відмітити акум - тримає класно, підійде, щоб попрацювати дистанційно без постійного підключення до мережі. звук/вебка - класні, і пам'яті вистачає. на свої гроші - це ідеальний варіант! 5/5 однозначно - Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Купив ноутбук, хотів поставити Windows. 1 порт бачить флешку тільки якщо дістати її наполовину, і ні один порт не працює по USB 3. Windows так і не вдалося встановити. Наступного, після купівлі, дня відніс на повернення, але гроші не повернули і відправили ноутбук на діагностику. Вже тиждень чекаю результатів.
Розетка, я ж вам гроші швидко заплатив, чому я не отримую швидкий сервіс?- Переваги:
- Красивий BIOS
- Недоліки:
- Непрацюючі порти. Великий час очікування повернення грошей.