Відгуки покупців про Робот-пилосос Dreame Bot L10 Ultra білий

Оцінка користувачів 4.04/5
  • Відгуки про товар продавця Dimmo
  • Лариса П***
    Відгук від покупця. Продавець: Dimmo. Колір виробу: Білий

Дуже задоволена пилососом. Поки що, нарікань не має. Зручний в використанні, користуванні через додаток. Заряду хватає на прибирання першого поверху приватного будинку.

Переваги:
    Зручний, мобільний
  • Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Якщо є можливість мати такого помічника в домі, то я рекомендую

Переваги:
    мій помічник, дякую
    Недоліки:
    Не має
    • Представник бренду

Людмила, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Юлія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Підкажіть, де написати у спілку зі справ споживачів, щоб подати у суд??

Переваги:
    Недоліки:
    Сервіс
  • Юлія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Будь обережні. Аферисти.У мене тричі був у ремонті. Перший раз визнали поломку. Другий раз ні, але її усунули. Третій раз не визнають, я надала відеодокази, а вони кажуть, що неправильно включаю пилосос, треба кнопку тримати, хоч він стаціонарно завжди має бути увімкнено. І розетка не надає захист своїм покупцям. Прикріплюю одну із помилок, через два дні додаток пилосос не бачив, хоча був увімкнений.

Переваги:
    Коли працює, а працював дуже короткий час
    Недоліки:
    Сервіс ганебний, ведуть себе як аферисти

• Представник бренду

Юлія, добрий день! Нам дуже прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
      Наша компанія прагне забезпечувати найвищий стандарт обслуговування та завжди докладає максимальних зусиль для вирішення будь-яких питань. Деякі дефекти дійсно можуть мати тимчасовий характер, через що діагностика фахівців може не виявити несправність відразу.
      У разі ж, якщо у вас виникають сумніви в якості роботи Dreame L10 ULTRA або товар не виконує свої функції, ми із задоволенням допоможемо вам. Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Доброго дня чи є лазерний датчик у продажі?

Переваги:
    Працював ідеально
    Недоліки:
    Видає цю помилку
    • Представник бренду

Юлія, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
      Лазер LIDAR до моделі Dreame L10 ULTRA не є витратним матеріалом, тому наразі відсутній у продажу окремо. Для вирішення вашого питання, рекомендуємо звернутись напряму до сервісного центру компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: посиланняНаші менеджери із задоволенням вам допоможуть!

• Галина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Ми дуже задоволені роботом. Все супер.

• Представник бренду

Галина, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Людмила І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

чудовий помічник вдома , дуже задоволена, рекомендую!!!

Переваги:
    тихо працює, якісно прибирає
    • Представник бренду

Людмила, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Білий

Просто чудо техника, двухкомнатная квартира убрана за 75 минут, пропылесосил и помыл полы на отлично, покрытие линолиум, когда заехал на коврик начал сильней всасывать, распознает всё отлично, очень рад покупке.

Переваги:
    Сканер, полная самоочистка, тихий, очень легкое приложение.
    Недоліки:
    Пока не заметил.
    • Продавець  WOWS

Олександр, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
      Бажаємо приємного користування!

• Павлова Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Пилосос супер! Усім раджу!!!

• Представник бренду

Тетяна, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Тарас К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Дуже хороший робот, підтримує українську мову, розпізнає поверхи

• Представник бренду

Тарас, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Почав гідіти, в сервіс звернутись неможливо, там сайт якоють інозкмною мовою, схожою на москальску. Тобто нормального сервіса немає.

Переваги:
    Не бачу
    Недоліки:
    Запускаєш прибирати кілька разів на тому самому місці - там залишається купи бруду, тобто якість прибирання так собі
    • Представник бренду

Максим, добрий день! Нам прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
      Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та робить усе можливе для запобігання будь-яким складнощам з технікою. На жаль, без детального огляду товару дуже важко підказати причини виникнення описаної ситуації. Ми із задоволенням проведемо ретельну діагностику приладу й допоможемо вам.
      Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання

• Егор В***

Работает

• Представник бренду

Єгор, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Євген С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Чудовий пилосос. Економить купу часу, все чисто і помито.

Недоліки:
    Відсутні
    • Представник бренду

Євген, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Володимир Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Робот зробив 3 повні мийки і коли заїжджав на базу, відвалилось переднє колесо. Назад його зафіксувати уже не можна. Подивився в інтернеті, там є пластикова кліпса, яка його тримає (дуже надійне рішення), вона або випала або поламалась і тепер бовтається десь в корпусі. Щоб замінити це все діло треба розібрати робота чуть не до гвинтика і мати запасне колесо з кліпсою.
    Мені порекомендували в сервісі відіслати робота в Київ, дякую, але я краще його поверну.

Сама робота робота на 4 з 5, мені сподобалось, але виявився дуже ненадійним технічно, хоч в мене в квартирі і нема ні сходів ні якихось складних секцій, все в один рівень

Переваги:
    Автономний і тихий, зручна апка
    Недоліки:
    Поламався менш ніж за тиждень, сервіс тільки в Києві
    • Представник бренду

Володимир, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
      У разі використання Dreame L10 ULTRA згідно з інструкцією, жодних механічних пошкоджень компонентів не повинно виникати. Оскільки кожен випадок індивідуальний, рішення щодо гарантійного обслуговування відбувається лише на підставі висновку сервісного центру. Ми завжди докладаємо максимальних зусиль для уникнення будь-яких складнощів з технікою та із задоволенням допоможемо вам у разі необхідності ремонту приладу.

• Михайло Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Ну що, починаємо співпрацювати із наступним членом сім'ї. Два роки тому був придбаний D10S (можна знайти у відгуках моделі, від Розетки) Все супер, жодного поганого слова! Вирішив передати його мамусі, а собі взяти L10 Ultra. Друзі, це реально шедевр. На перший погляд, ну робот і робот, але скажу вам що провівши дослідження , з повною відповідальністю запевняю, що це класнюча інвестиція для дому!!! Після повного прибирання в оселі з миттям підлоги шваброю,новачок був запущений перший раз. Швидко збудував карту, і в бій. Перше що здивувало після моделі D10S, він йде вздовж плінтуса на відстані 1см. При тому не просто проходить, а кожні п'ять см тормозить і повертає швабри, тим самим миє підлогу у плінтуса. Це ВАУ! Потужність всмоктування по звуку, схоже така сама - повністю вистачає. В чистій оселі познаходив десь сміття. Підлогу миє відмінно, вода на виході достатньо брудна, після ручної швабри . По налаштуванню у додатку, після пройдених кв/м повертається на базу для миття ганчірок та перезаправлення водою. По завершенню проходить самоочищення контейнеру, миття ганчірок та їх сушіння (від 2 до 4 годин). В процесі прибирання помітив що бокова щітка ретельно зволожується від вже помитої ділянки підлоги і в подальшому збирає на себе пил. Це мінус прям, но думаю що треба в налаштуваннях покапатись, можливо на максимальному рівні подачі води так і буде, але якщо зробити меньше, то може не буде проблемою. Побачимо! Якщо підвести підсумки - це справжній шедевр, хоч і не дешевий. Але він того вартий

• Представник бренду

Михайло, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Вячеслав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Купив сьогодні дану модель і зразу виявив косяк. Пилосос самостійно не може заїхати на базу, потрібно йому допомагати, ніби недостатньо високо підіймає швабри і вони заважають.

• Представник бренду

Вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
      У разі, якщо вам надійшов товар з дефектом, ми рекомендуємо звернутись напряму до інтернет-магазину Rozetka. У розділі "Зв'язатись з нами" перейдіть до чат-бота або безпосередньо через менеджерів у пунктах самовивозу.
      Наша компанія також із задоволенням вам допоможе. Для цього достатньо звернутись  на гарячу лінію сервісного центру компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
      Будемо чекати!

• ТАРАС К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Робот-пилосос дуже функціональний, додаток зручний та інтуїтивно зрозумілий, підтримує українську мову навіть в озвучці дій
    Миє добре, працює тихо, миє 30м кв десь близько години

Переваги:
    Тихий, функціональний, підтримує українську мову
    Недоліки:
    Для двох рівнів треба переносити базу
    • Представник бренду

Тарас, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Микола К***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Білий

Покупал пылесос в помощь для уборки дома год назад. За время эксплуатации научился методом проб и вариаций настроить подходящий уровень уборки помещений. Покупкой доволен, а жена вообще в восторге, запрограммировал день и время уборки, вечером после работы приезжаешь домой, а там чистота. У нас две собаки и кот, сами понимаете, шерсти от живности собирается за несколько дней, но наша помощница справляется. Главное после уборки не забывать промыть ёмкость с грязной водой, и раз в неделю чистить пылесос и протирать датчики. Рекомендую всем, хорошее соотношение цены и качества!

Переваги:
    Много, отличный помощник для уборки когда в доме животные , и занят каждый день на работе.
    Недоліки:
    За время эксплуатации не обнаружил
    • Продавець  WOWS

Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Дудяк Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Розпакували пилосос. Запустили прибирання і помітили, що він будь-якого дрібного зіткнення пилососа з перешкодами виникає помилка - Датчик зіткнення застряг. І рекомендує мені постукати по бамперу. Я пустукав і пилосос продовжив роботу, але це виникає буквально кожних пару хвилин. Після чого я детально вивчив бампер і виявив, що якщо легенько надавити пальцями на його центральну зону то назад він не повертається. На скільки я зрозумів центральна пружина бамера відсутня, або зламана, або була погано встановленна на заводі. Візуальних пошкоджень на корпусі пилососа не виявлено.

Такий банальний брак який просто не було перевірено та усунуто на заводі - це не припистиму за таку ціну!

І зараз представники будуть пропонувати мені відправити їм на експертизу за мої кошти в обидві сторони і ще чекати тижнями якщо не місяцями. Хоча винна явно не моя. Це просто жахіття. Суцільне розчарування. Пилосос був подарунком дружині на свято. Дякую, що зіпсували цей день...

Скріни помилки додаю.

Переваги:
    Не вдалося оцінити зазначені переваги оскільки пилосос попався із фізичним браком
    Недоліки:
    Основний його недолік що за таку суму він не працює

• Представник бренду

Тарас, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
      Задля вирішення цього питання, ми рекомендуємо звернутись напряму до інтернет-магазину Rozetka. У розділі "Зв'язатись з нами" перейшовши до чат-бота або безпосередньо через менеджерів у пунктах самовивозу.
      Будемо чекати!

• ОЛЕКСАНДР С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Легкий і інтуїтивно зрозумілий. Прибирає і миє підлогу добре.
    Очищує сміття добре. Я навіть шерсть у мене 2 кота шерсті після них багато. Зібрав усю і завантажив в мішок все що зібрав.

Переваги:
    Швидкий. тихий.
    Недоліки:
    Шкода що він бачить лежачого кота як перешкоду) Інших мінусів не знайшов.
    • Представник бренду

Олександр, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Вікторія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Це в нашій родині третій робот пилосос, і без сумніву скажу, що найкращий! З своїми функціями справляється на 100%. Гарно прибирає сміття, шерсть тварин і відмінно миє підлогу

Недоліки:
    Не має
    • Представник бренду

Вікторія, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Алексей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

В целом классный пылесос, удобный в использовании. Моет пол средне, скорее просто освежает. В квартире с 4 кошаками быстро переполняется пылесборник, приходится запускать отдельно на каждую комнату, что бы он чаще его очищал. В следующий раз однозначно буду рассматривать пылесос из более высокого ценового сегмента, но скорее всего этой же фирмы.

Переваги:
    Хорошо пылесосит, удобный в настройках
    Недоліки:
    Влажная уборка довольно таки средненькая
    • Представник бренду

Олексій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв та індивідуальний погляд на результат прибирання, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.

• Вікторія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Це мій третій робот пилосос, і що точно можу сказати це найфункціональніший з усіх попередніх. Працює тихо, всмоктування сміття добре і миття підлоги теж. Я дуже задоволена

• Представник бренду

Вікторія, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Ярослав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Для частного дома лучше не придумать. Для тех у кого ламинат или плитка незаменим.

Надо раз в неделю при ежедневной уборки мыть саму базу очистки

Переваги:
    Топ за свои деньги. Моющие функции кайф
    • Представник бренду

Ярослав, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Алексей И***

Крута річ! Тихий, наполегливий. Задоволений його роботою

Переваги:
    Гарно миє та пилесосить
    Недоліки:
    Незрозуміло чому при відключеній станції сам пилосос розряджається за сутки
    • Представник бренду

Олексій, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Розряд батареї є звичайним явищем у роботі пилотяга Dreame L10 Ultra, оскільки в пристрої можуть виконуватись фонові процеси, що споживають енергію, навіть за відсутності активного використання. Тому якщо робот не вимкнений повністю та не підключений до базової станції, акумулятор дійсно може розряджатися.

• Валерій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Хороший робот, пилососить нормально але миття хотілось би краще за таку ціну.

Переваги:
    Автододавання води, автовивантаження сміття, автоматичне прання насадок, зручний додаток
    Недоліки:
    Ціна, немає технології уникнення дрібних об'єктів, нема запасних насадок, всього 1 запасний мішок.
    • Представник бренду

Валерій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      Ми розуміємо, що кожен користувач має різні вимоги до ефективності роботи пилотяга, проте зазначимо, що будь-який робот, у тому числі й Dreame L10 Ultra орієнтований здебільшого на підтримання щоденної чистоти приміщення та не може повністю замінити повноцінне вологе прибирання.
      Якщо вас цікавлять пилотяги з технологією уникнення дрібних об'єктів, рекомендуємо звернути увагу на модель Dreame Bot L10S Ultra.
      Ознайомитись детальніше з товаром можливо, перейшовши за посиланням: посилання
      Придбати ж додаткові аксесуари до моделі L10 Ultra ви можете за наявності товару за посиланням: посилання

• Валерій

Доповню відгук про невеличкий мінус. Якщо вимкнути з розетки станцію і навіть якщо не трогати робота то він розряджається повністю за ніч. (Приблизно 10% за годину)

• Представник бренду

Валерій, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
      Розхід заряду робота-пилотяга Dreame L10 Ultra є нормальним явищем, оскільки у ньому можуть відбуватися фонові процеси, які споживають енергію, навіть коли пристрій не використовується. Тому якщо девайс не вимкнений повністю та не підключений до джерела живлення, акумулятор може розряджатися.
      У разі ж, якщо складнощі виникають під час живлення пристрою від бази, ми із задоволенням проведемо ретельну діагностику та допоможемо вам. Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт:  посилання
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Чи можливо до даної моделі використовувати оригінальний миючий засіб DREAME? В самій станції є місце під це, але ніде не описано на сторінці пилососа. Дякую

• Представник бренду

Михайло, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
      Конструкція моделі Dreame L10 Ultra не передбачає автоматичну подачу мийного розчину з картриджів під час полоскання ганчірок. Проте, за необхідності ви можете додавати схвалені Dreame засоби безпосередньо до бака з чистою водою.
      У разі виникнення додаткових запитань з приводу використання пилотяга, рекомендуємо звернутися на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання

• Семён В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

У нас это второй робот пылесос.
    До этого был простой дешевый Xiaomi.

Этот просто бомба !
    Щётка резиновая, на которую практически не наматываются волосы.
    Моет он неплохо, очень чувствуется разница.
    Единственный минус - подключение к телефону. Особенно к Михому. К стандартному ПО - подключили быстро

Переваги:
    Моет !
    Нет волос и а щётке.
    • Представник бренду

Семен, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Ми рекомендуємо використовувати з Dreame L10 Ultra лише фірмовий додаток Dreamehome, щоб отримати повний доступ до усіх функцій пристрою та уникнути можливих складнощів в роботі.

• Смолов А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

пылесос супер, но есть слабое место, перестал видеть базу. нет питания от базы. пришлось нести на сервис розетки. Чинили около 20 дней. без пылесоса было тяжело и неудобно ! за такие деньги, не приятно .
    пока работает.

Переваги:
    пылесос отличный, подметает. моет. Мы реально забыли за мытье пола
    Недоліки:
    Сломался как у всех зарядная станция, блок питания или плата.
    • Представник бренду

Антон, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
      Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та завжди намагається допомогти кожному клієнту з будь-яких питань. Ми також регулярно проводимо аналітику складнощів в роботі, яку отримуємо від користувачів, для покращення товарів.
      Зауважимо, що в нашому сервісному центрі було лише одне надходження  Dreame L10 ULTRA з заявленою несправністю. Фахівці ретельно перевірили пристрій та продіагностували його, у наслідок чого заявлених труднощів в роботі виявлено не було. Ми залюбки допоможемо вам у наступному за необхідності. Для цього достатньо звернутись на лінію сервісної підтримки бренду Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
       Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні.

З повагою, служба підтримки  Dreame!

• Сніжана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Все робить сам, і килими і вологе прибирання, тряпку миє і сушить)) неймовірно

Переваги:
    Функціонал
    • Представник бренду

Сніжано, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Катерина К***

Зломався вже вдруге!!!

Не заїзджає на станцію, не може стати на підзарядку

• Представник бренду

Катерино, добрий день! Нам прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
      Описана ситуація може свідчити про наявні перешкоди навколо базової станції або про її переміщення під час роботи Dreame L10 ULTRA. Для уникнення подібних складнощів, ми радимо розміщувати базу на відкритому просторі та вручну повернути робота для підзарядки, попередньо очистивши сигнальну зону станції та датчики пилотяга сухим рушником.
      У разі ж відтворення труднощів, рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні.
      Наші менеджери проведуть ретельну діагностику приладу для можливої допомоги вам!

• Диана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Хотите стать обманутым? Покупайте этот пылесос.
    Проработал меньше двух недель и уже всё. Ошибка лазера, не опознает заряд станцию и привет швабра , тряпка и мытьё полов на корачках. А в сервис отправить- я посылку должна оплачивать, а это 15-18 кг. По тарифу грабежной Новой Почты это Овер много. И обратно тоже я должна оплачивать.

Переваги:
    Проработал целых 12 дней. 12 разделить на цену ( после моей покупки на 2 т грн скинули цену)
    Недоліки:
    Лучше уборщицу нанять. В 100-120 баксов в месяц можно уложиться
    • Представник бренду

Діано, добрий день! Нам прикро, що у вас виникло негативне враження від користування нашою продукцією.
      Описана ситуація може свідчити про забрудненість сигнальної зони пилотяга або його технічну несправність. Для уникнення подібних складнощів, ми радимо очистити датчики від пилу та бруду.
      У разі ж відтворення труднощів під час роботи приладу, рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки бренду Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
      Наші менеджери із задоволенням проконсультують та допоможуть вам!

• Диана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Это что то невероятное. Я так мечтала об этом роботе-пылесосе! Плевать что можно в Турцию 2 раза съездить, зато никаких посторонних людей( помощниц по дому) нет. Я уверенна, если бы этот пылесос умел - он бы перед уборкой накидывал бы мне на плечи плед и наливал бокал винишка и поцеловав в лоб говорил: - Отдохни дорогая, я все сделаю. Пусть твои ручки, ножки и спинка отдыхают. Я сам всё сделаю.
    Это очень дорогая покупка, на 2 года в рабство отдалась банку, но ни о чем не жалею. У меня 12 кошек дома живёте. Всё, что они дают, кроме любви и обнимашек - это моооре шерсти. Наполнитель на такую ораву - на лапках разносят по всюду ( 3 -х комн кв). Живу одна, но бардак не люблю.
    Очень большой оказался пылесос и коробка, пришлось на такси домой везти. До этого был рп Ровента потом Hobot-688.
    Очень понравилось что всё интуитивно понятно, хоть и всегда инструкцию читаю. Всё просто, легко, приложение установилось без проблем. Первый запуск-для построения карты-я сняла тряпки для влажной уборки, что бы не пачкались. Долго ездил, карту делал и сразу пылесосил. Коты в шоке, лапами его бить пытаются, а самый мелкий залез и уснул, пока пылесос катался карту строил. Беднягу котенка, на въезде на станцию скинуло)
    Воду только из фильтра свежего лью( есть опыт, это оч важно, я даже спец один кувшин с фильтром купила чисто под робот пылесос (рп))
    Перед первым проездом(построение карты) пропылесосила обычн пылесосом и шваброй помыла квартиру и всё равно 2 раза паузу нажимала и почти полный контейнер мусора выкидывала.
    По шуму не скажу, меня это вообще не напрягает. Очень понравилось что пятна от пролитого сутки назад вина отмыл полностью, значит не просто тряпки тянет за собой, а реально моет.
    Сижу сейчас и кайфую! Я так мечтала дома в носках, без тапок или босиком ходить и не собирать весь мусор мира за 2 минуты на ступнях.
    Это лучше, что со мной происходило, за последние 10 лет!
    Не жалею ни секунды.

Переваги:
    Всё. Он - идеальный! Жаль раньше не купила, он сто́ит каждой копейки.
    Недоліки:
    Дорого. Перед уборкой не говорит ласковые слова, не накрывает поедом и не наливает бокал вина)
    Очень большая станция. Это не минус, но казалось что раза в 2-2,5 меньше будет.
    • Представник бренду

Діано, добрий день! Дякуємо вам за розгорнутий відгук.

• Руслана В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Це найкраща покупка в моєму житті!!
    Миє, пилососить чудово.
    Збирає шерсть від собаки відмінно!
    Починаю любити більше ніж дітей))
    Так як не потрібно декілька раз нагадувати, щоб прибрати потрібно - запрограмувала і все робить!)

Переваги:
    Тихий, потужний, функція самоочищення, милий, розумний
    • Представник бренду

Руслано, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Кондратюк Олександр

Добрий день.
    Коли буде в наявності?
    Давно слідкую і в наявності не бачу.
    Буде вдячний на відповідь.

• Представник бренду

Олександре, доброго дня! Дякуємо вам за звернення.
      Модель пилотяга L10 ULTRA вже доступна для покупки в нашому магазині.

• Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Довго не могла визначитися, читала кучу відгуків, дивилася всі варіанти від дешевих до дорогих. І нарешті завісивши всі за і проти - я вибрала l10 ulitra, І не помилилась. В першу чергу потужний - дуже, швидкі налаштування, без заморочок, все чітко та ясно, функції сухої і вологого прибирання виконує шикарно, дійсно інтенсивне вологе прибирання- дійсно дуже мокро, середнє- менш мокре, і низьке- як легкою вологою ганчіркою протирає. Працює тихо- порівняно з іншими. Всі задані функції в додатку виконує на всі 100.

Переваги:
    Ідеальний помічник по господарству
    • Представник бренду

Татьяна, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.