- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Придбала 9 січня, сьогодні 19 березня. Швабра зламалася на кріпленні. Пропрацювала всього 2 місяці.
- Переваги:
- Зручна у використанні
- Недоліки:
- Не дуже гарно віджимає воду.
Представник постачальникаДоброго дня!
Якщо у вас є чек, то зверніться будь ласка до сервісного центру Розетка
- Евгения Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Користувалась раніше меншою версією цієї швабри, то таких проблем не було. Швабра тупо розтягує бруд і пил по підлозі, потім збирати це потрібно руками. Коли відкриваєш з позиції віджиму, вода летить по всій хаті. Коротше, мінус. На фото показую що залишає після себе швабра на підлозі
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Я дуже незадоволена. Колись у мене була швабра цієї фірми, я залюбки користувалась нею багато років, вважаючи її найкращою шваброю і так і було.
Я переїхала і знову замовила.
Якість стала гірша.
Швабра не така гнучка у роботі, але більше розізлило те, що раніше тканинна накладка була неначе з котону, що добре захвачувало весь мікро бруд. А зараз ця накладка З СИНТЕТИЧНОГО ПЛЮШУ який СЛИЗЬКИЙ і пропускає сміття !!!!!!
На фото залишки скатаного пилу після того, як я раз 5 проходила нею, я вважаю це неподобством за швабру за такою ціною!
Ціна тупо за пластик !!!!!!!!!!- Недоліки:
- 1.Синтетична слизька тканина, яка пропускає бруд
2. Ціна, враховуючи мій коментар
- Каменная Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Чудова швабра,користуюсь багато років,купила ще нову на зміну
- Переваги:
- Маневреність,зручний віджим
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаВітаю, Лариса! Дякуємо за покупку! Користуйтесь з задоволенням!
- Валерій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Відмінний сервіс
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за коментар!
- Олександр.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Зручна, легка, але швидко ламається.
Зламалася за два місяці.- Недоліки:
- Приречена на вихід з ладу із-за конструктивних недоліків. Все тримається на чесному слові.
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Це найкраща швабра, з усіх, що я знаю
- Переваги:
- Зручна
- Федоренко И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Краще не купувати. Пошукайте щось краще.
- Переваги:
- не знайшла
- Недоліки:
- тяжко віджимати, все відвалюється
- Элина К***
У меня уже лет 5 или 6. Всё отлично.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Юлия Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Швабра сломалась через місяць використання. Механізм віджиму тримається на однієї дуже тонкій перемичці.
- Переваги:
- Маневреність
- Недоліки:
- Пластикова конструкція миттєво ламається.
- Юлия Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Швабра сломалась через месяц использования. Весь механизм отжима, оказывается, в этой модели держался на одном пластиковом штырьке, в отличие от старой модели, которая прослужила 13 лет(.
- Переваги:
- Маневренная
- Недоліки:
- Хлипкая пластиковая конструкция.
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Reng Med. Колір: Бірюзовий. Довжина насадки: 33
Заказала, связались подтвердили очень быстро, это будет моя третья такая швабра, первые две в совокупности отслужили 15 лет! Лучшей швабры чем эта я не знаю. Надеюсь третья будет такая же надежная помощница на много лет
- Переваги:
- Надежная удобная моет лучше не бывает
- Недоліки:
- Крепление со временем укрепляю шурупом если бы его сразу на фабрике укрепляли шурупом эта швабра служила бы еще дольше
- Продавець Reng Med
Дуже вдячні за коментар та високе оцінювання! Швабра дійсно гарна :)
- Юлия Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Дуже зручна швабра, така ж попередня служила 13 років.
- Сергій С***
Серйозно? 13 років?
Кожен рік, три роки поспіль купляли таку швабру і у всіх одна проблема, починає йти тріщина на одній з опор для віджиму, постійно. Можливо ви нею користувалися раз в місяць тоді так, можливо 13 років вона витримала - Віра
Відповідь для Сергія. Якщо Ви вже переходите на особистості, то задумайтесь, бо можливо це Ви просто не вмієте нормально нею користуватися?
В нас вона також купу років,(біля 6-10 мабуть) користувалися, іноді через день, іноді по декілька разів на день.Але дуже часто. І все ок. І неможливо не обожнювати. Вона чудова. Ніяких, ні проблем з віджимом , ні поломок. Найкраща!
Я допускаю, що якість могла змінитися, в порівняні з тим, якою вона була раніше. Як це часто буває.
Але оці нападки на людей через те що їм товар прослужив довше і краще ніж Вам, це дивно, м'яко кажучи.
Буває так, що якість міняється. І що Вам не щастить. Це неприємно і сумно звісно, але так буває.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Лучшая швабра на свете, предыдущая лет 12 отслужила
- Сергій С***
12 років вона прослужить, якщо стоятиме в куточку, максимум рік, якщо мити кожен день, чи через день
- Семеновская О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Чудо-швабра. Пользуюсь более 3х лет (повторно купила на подарок). Если правильно эксплуатировать (не замачивать в кипятке), то прослужит долго
- Переваги:
- Цена/качество. Всегда можно купить запасную губку, на механизм гарантия 3 года
- Недоліки:
- Не нашла
- Сергій С***
Завжди використовували прохолодну воду, механізм максимум один рік витримує, 3 чи 4 швабри змінили, доки не купили швабру цієї ж фірми тільки з полуавтоиатичним віджимом.
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Дуже хотіла цю швабру і дуже розчарувалась((( Не викручується добре, навіть якщо 5 раз спробувати, всерівно тряпка дуже мокра і не можливо так мити ламінат. То приходиться викручувати руками! То питання, навіщо ж цей віджим, якщо він нормально не викручує(( Ще й тряпка перестала триматися добре на швабрі, постійно спадає. Дуже пожалкувала! Не рекомендую!
- Недоліки:
- Погано викручується. Тряпка дуже мокра та погано тримається на швабрі
- Валентина
Швабра не викручує, після миття ламінат дуже мокрий . Руками викрутить не можливо, тряпки жорстка. Користувалася 2 рази і стоїть .
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Приходиться користуватись віником після швабри. оскільки вона розмазує бруд.
Через місяць зламалась...- Переваги:
- Прониикає у важко доступні місця
- Недоліки:
- Приходиться користуватись віником після швабри.
- Юлия Е***
У меня швабра сломалась в этом месте.
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Спустя 3 недели могу сказать что швабра топчик, но не как основная а дополнительная когда не наполняя ведро без суеты быстро убрать лайтовые загрязнения или пролив после душа.
Как основную использую Profi XL - Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Отличная швабра. Да дороговато, но качество на высоте!
- Переваги:
- Долговечная, качество-супер! Рекомендую!
- Недоліки:
- Не выявлено
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Весь функционал швабры ограничен нанесением воды и сгребанием мусора в кучу. Ни впитывать воду, ни собирать грязь эта швабра не умеет.
- Переваги:
- Залазит во все углы
- Недоліки:
- Не впитывает воду, не собирает грязь.
- Віра
Ну це не правда зовсім.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Швабра супер
- Переваги:
- Хорошо моет и без разводов
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Все работает, нареканий нет, удобно. Жалею что раньше такую не купила.
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Швабра просто ужас, да чистый пол моет хорошо, если немножко есть мелкого мусора(крошки, волос и.д.) совсем не собирает,приходится руками дособирать....
Не ведитесь на суперские отзывы, просто выброшены деньги, жаль- Переваги:
- Недоліки:
- Ужас
- Оксана Б***
Научитесь мыть полы , швабра просто бомба
- Евгений
Сначала пылесосите, а потом моете.
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
отличная и удобная швабра
- Переваги:
- все подошло
- Ирина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Супер швабра!
Только отжим не очень продуман- Недоліки:
- Отжать слишком тяжело
- НаташаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Дуже крута швабра, рекомендую! Обертається на 360 градусів, миє всі кутки, ганчірка знімається, можна прати у пральній машині.
- Переваги:
- Зручна, маневрена.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
- Галина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Отличная вещь.Пользуюсь уже 10лет.меняю только губку.Главное подобрать
Правильно ведро,чтобы
Швабра полностью ложилась на дно так лучше выстирываеться губка.
Лучше брать размер 33см,хороший захват.- Переваги:
- Одни плюсы
- Степанов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Отличная швабра, мыть легко. Но отжим не очень удобный, если моет девушка - ей тяжело.
- Переваги:
- Легко мыть пол
- Недоліки:
- Отжим очень тугой, не удобный. Хоть и меньше подвержен поломкам наверное
- Ольга Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Заказала Швабру для пола Leifheit Picobello M Micro Duo с отжимом (56553), она оказалась без губки. В описании ничего не указано про отсутствие губки.
- Денис А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Крепление тряпкодержателя ломается ровно через 2 года. У меня их было 3 штуки уже. И все равно покупаю )) Т.е. вы должны понимать, что покупаете швабру на 2 года. Но оно того стоит. Швабра - огонь.
- Переваги:
- Хорошо моет (первый год)
- Недоліки:
- Плохо моет (после первого года), так как ломается
- Александра
А по гарантии не меняют? Написано же, что три года гарантии.
- Роман Х***
Видимо раньше лучше качество было. Нашей уже 10 лет
- Оксана Б***
У меня 10 лет и до сих пор цела
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Отличная швабра. Покупкой довольна
- Переваги:
- Удобная в использовании
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Отличная швабра
- Переваги:
- Все
- Evgenia L***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Отличный инвентарь убирать одно удовольствие
- Переваги:
- Материалы, удобство использования
- Недоліки:
- Не складывается, занимает много места
- Федченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Добрый день! Пишу тут! Может так со мной свяжутся. Когда мне сделают возврат? С 14.07 ожидаю
- Переваги:
- Хорошая швабра. А сервис не очень
- Недоліки:
- Плохой сервис
Эксперт RozetkaДобрый день, Анна! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.
- Алена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Отличная швабра. Отжимать правда надо в несколько нажатий))
- ОстапВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Це у нас друга швабра від цього виробника. Вона зручна, міцно пристає до підлоги, має зручну систему відтискання – не залишає калюж та крапель.
Користуємося два роки, але два недоліки все псують – через півтора роки зламався пластиковий язичок у місці кріплення пластини та ручки, тож довелося скріпити їх саморізом. Проґавили, що гарантія три роки, тож тепер нею не вдасться скористатися.
А ще за місяць виникла інша проблема – ганчірка перестала чіплятися до пластини. І невідомо, чи це проблема в пластикових зубчиках на пластині, які могли зноситися, чи у ганчірці, чіпкий шар якої міг стертися.
Буду вдячний, якщо хтось стикався із подібною проблемою – заміна ганчірки допоможе, чи доведеться купувати нову швабру?- Переваги:
- Міцна ручка, система відтиску ганчірки
- Недоліки:
- Ламкий пластик у місці кріплення, втрата щеплення ганчірки та пластини
- Juli
Похожая ситуация с плохим креплением тряпки решилась покупкой новой и ничего не отстаёт.
- Остап
Так в цьому і справа, що ганчірка ще майже як нова, а сидіти на швабрі не хоче. Неекологічний підхід. Гадаю, що не проблема робити більш стійке кріплення.