- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Обожнюю цей чай саме в пірамідках! Насичений та яскравий смак, ще дуже люблю з бергамотом!
- Переваги:
- Дуже смачний чай
- Недоліки:
- Немає.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Середній за смаковими якостями
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Не соответствует описанию, написано черный чай без добавок а на самом деле это не чистый черный чай а с добавлением зелёного чая и ароматизатора бергамота
- Недоліки:
- Добавки зелёного чая и ароматизатор бергамота
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Чай смачний , ароматний
- Марина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Після того, як спробувала цей чай, не можу пити будь-який інший, всі здаються несмачними.
Замовляю на Розетці вже 10 раз, бо дуже любимо всією сімʼєю і пʼємо вже другий рік. В супермаркетах цього чаю, на жаль, немає, інколи можна знайти в наявності у точках видачі Розетки на місці.- Переваги:
- Найсмачніший чай, який я пробувала! І звісно ціна
- Недоліки:
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Смачний
- Переваги:
- Дуже смачний чай на мій смак
- Недоліки:
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Смачний чай)
- Переваги:
- Якiсть,смак
- Недоліки:
- Немае
- Галанова І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Люблю цей час. Смачний
- Недоліки:
- Ксения З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Чудово
- Переваги:
- Смачний
- Недоліки:
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Смачний чай
- Переваги:
- Чудовий смак
- Недоліки:
- Людмила О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Чудовий чай , ароматний , міцний. Рекомендую
- Переваги:
- Мікс чорного та зеленого чаю. Дуже смачний та ароматний.
Чай дуже смачний і якісний ! Замовляв вже три рази
- Переваги:
- Смак ,ціна
- Недоліки:
- Не виявлені
Дуже смачний чай , беру третій раз
- Переваги:
- Аромат
- Недоліки:
- Не виявив
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Гуд. Років 15 мабудь вже як юзаєм цей чай.
- Переваги:
- В міру ароматизований.
- Недоліки:
- швидко закінчується.
- Віктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Чай супер
- Олена У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Дуже смачний чай. Єдиний чай після якого немає печії.
- Переваги:
- Смачний
- Недоліки:
- Немаж
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Дуже смачний, постійно беремо такий чай, але перший взяли в такому пакуванні, дякуємо за брендовану ложечку, необовʼязковий, але приємний подарунок
- Переваги:
- В комплекті ложечка
- Недоліки:
Дуже смачний та ароматний чай. Зручне пакування, яке можна використовувати багаторазово.
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Ароматний, насичений, смачний чай.
- Переваги:
- Ароматний, насичений, смачний чай.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Great Coffee. Кількість упаковок: 1
оригінальний купаж чаю для тих хто між чорним і зеленим )
гарний, якісний- Переваги:
- оригінальний зелений чай
- Недоліки:
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Цей чай найулюбленіший, п'ю постійно вже багато років (щонайменше 6) і не набридає. Рекомендую колегам, друзям, знайомим. Вже "підсадила" на нього майже все коло спілкування. Друзі жартують, що цей чай зробився моєю своєрідною візитівкою.
Порівняно з початковою версією, дещо змінився букет, але це не позначилося суттєво на смакових якостях.- Переваги:
- Дуже гармонійний та збалансований склад.
- Недоліки:
- Немає.
- Іван Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Супер чай, давно його п'ю, а тут ще й велика пачка
- Переваги:
- Велика упаковка, смак, ложечка в подарунок
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Гарний чай за свою ціну, зелений цілими листочками йде, чорний дрібніший, багато сафлору, є стручки кардамону. Дитині дуже сподобався, а вона в мене примхлива))
- Переваги:
- Ціна, якість, об'єм
- Недоліки:
- Не знайшли
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Хороший чай, рекомендую!
- Переваги:
- Вкус детства
- Недоліки:
- елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
На смак середня якість пити будемо але замовляти буду без добавок!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Чай очень классный , ароматный и по крепости тоже норм.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Ароматний, смачний чай.
- Переваги:
- якість, ціна
- Недоліки:
- нема
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Закохана в нього багато років. Пакування трошки відрізняється - діє акція: брендована ложечка в кожній пачці. До речі, дуже достойної якості ложечка
- Переваги:
- Якісний, без хімії
- Недоліки:
- Не бачу
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Не думал, что вкусной может быть смесь зеленого и черного чаев, но факт. Доминирует скорее вкус черного чая, но он очень приятно дополняется зеленым, лепестками цветов и (к сожалению) некоторым ароматизатором бергамота, но не неприятно навязчивым как в Седом графе от этого же производителя
- Переваги:
- вкус, аромат, внешний вид (синие, желтые и оранжевые лепестки среди черных гранул)
- Недоліки:
- цена выше среднего
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Гарно смакує, насичений смак.
- Переваги:
- Чудовий аромат, незвичайний смак
- Валерій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
дуже чудовий чай
- Переваги:
- дуже чудовий чай
- Недоліки:
- швидко закінчується
- Марина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Гарний чай, насичені смак і аромат.
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
супер , мій улюблений , дякую
- Татьяна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Хороший чай
- Антоніна Х***Відгук від покупця. Продавець: Great Coffee. Кількість упаковок: 1
Супер, найкращий ранковий чай для мене і мого самопочуття
- Переваги:
- Оригінальний смак, неординарний
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Супер!