Відгуки покупців про Шліфмашина кутова 1650 Вт, 8000 об/хв., діаметр круга 180 мм, фіксатор INTERTOOL DT-0218
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: КроноЛан
Гарна річ
- Переваги:
- Актуальна ціна
- Борисов Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупал очень недорого, по акции, и чудес от неё не ожидалось. На свои деньги работает. Подключал ваттметр для проверки, грузил до полной остановки - прибор показал 700 ватт.
Чтобы остановить диск особых сил прикладывать не нужно- Переваги:
- На дату покупки - цена
- Недоліки:
- мощность меньше заявленной
- Анатолій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Через невдалу конструкцію корпуса редуктора і палець з низьколегованої сталі не вдалося зняти круг, зламавши внутрішне ліття корпусу, яке тримало цей палець вертикально і погнувся і випав він сам. Як постійний клієнт не очикував на стільки поганої якості інструменту, хоч і за такий малий кошт. Реально пропрацював півтори години, а тепер навіть не знаю як замінити круг.
- Переваги:
- Дешева
- Недоліки:
- Пластикова рукоять; Нема плавного старту (скоріше за все на валу стоїть шпонка, яка з часом через це роздовбається сама і роздовбає паз на валу); Низька якість металу.
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже шкода, що Ви стикнулись з такою ситуацією. На цей товар діє гарантія 1 рік. Для передачі товара на гарантійний ремонт радимо ознайомитися зі сторінкою допомоги Rozetka: посилання
- Євген Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Після 2 разів використання перестала вмикатися. Причому працювала недовго...
- Недоліки:
- Не вмикається після 2 разів використання
- Стас
Звернiться в сервiс магазину по гарантii посилання
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для дома вполне хватит.
- Переваги:
- Цена.
- Недоліки:
- Нет плавного пуска.
- Вячеслав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Удобная и практичная машинка. Всё работает, фиксируется. Надёжная. Замечаний и претензий пока нет. Я доволен.Рекомендую.
- Переваги:
- Легкая,удобная.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил.
- Саша К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая балгарка
- Линдя В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кнопка фиксации вала для снятия отрезного круга сламалась
- Переваги:
- Удобная, мощная
- Недоліки:
- Недоработали фиксацию вала или не соответствующий метал
- Павел К***Продавець: Rozetka
Подскажите, какой вес?
Эксперт RozetkaДобрый день, Павел! Вес - 4,032 кг.
- геннадийПродавець: Rozetka
проработала две недели , особо не нагружал . кнопка пуска заедала изначально , когда снимал алмазный - выломалась кнопка стопора вместе с куском корпуса , разлетелся сипаратор на подшипнике , шарик заклинил ротор и как результат ..... покупать не рекомендую , "деньги на ветер".
- Переваги:
- не обнаружил
- Недоліки:
- низкое качество сборки , заедает кнопка , тонкий силумин на корпусе редуктора ........
- Валентин М***
Все развалилось в руках??? Даже не знаю, что сказать... У меня все работает. И ничего нигде не клинит. И сборка нормальная, нигде нет щелей и все винты закручены как надо. Кроме как "не повезло" объяснить не возможно.