Відгуки покупців про Конструктор електронний Doka Світло та кольор 24 схеми навчальний освітній інтерактивний набір робототехніка STEM для дітей хлопчиків навчання програмуванню збірка моделей схем пристрій електроніки розвиваючий подарунок для дитини дому школи

Оцінка користувачів 3.83/5
  • Дар'я К***
    Відгук від покупця. Продавець: Дім Мультяшок

Чудовий конструктор. Дитині цікаво

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Граймо

Сам конструктор хороший, але набір з дефектом. Не працюють синій і зелений діоди.

Переваги:
    Набір цікавий, велика кількість схем
    Недоліки:
    Не працюють синій і зелений діоди
    • Продавець  Граймо

Добрий день. Просимо вибачення за незручності. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення питання та надасть контакти сервісного центру, де Вам допоможуть у вирішенні питання.

• Дарина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прикольний конструктор, син грається. Також брали на подарунок.

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!

• ВЛАДЛЕН П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер дитині дуже сподобалося!

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Більшість діодів перегоріло за перший місяць. Самий конструктор цікавий

Добрий день! Вдячні за Ваш відгук. З такою ситуацією стикаємося вперше, тому хотіли би більш детально розібрати випадок. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін.

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
    Переваги:
    Класний конструктор, зацікавив дитину і дорослих. Не працює синій діод, дуже шкода. Як це можна виправити?
    Недоліки:
    Не працює синій діод

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.