- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Попрацювала 4місяці.Не довольна товаром.
- Продавець Mast Ukraine
Дякуємо за відгук! Термін служби швабр у бюджетному сегменті дійсно іноді може бути обмеженим, адже він залежить від частоти та умов використання. При щоденному прибиранні пластик швидше зношується, від сильного тиску іноді тріскає кріплення, а жорстка вода може впливати на роботу клапана розпилювача. Водночас ця модель добре зарекомендувала себе в багатьох покупців, адже зручна у використанні та справляється зі своїм завданням.
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Ця швабра попрацювала 5 хв. Подача води одразу припинилась, що насправді на краще, бо вода розприскувалась на стіни, диван, штори, але не на підлогу. Плюс у вас має бути ідеальний зір щоб поюачити куди потрапляє вода. Не забудьте що для цієї швабри потрібно окремо купляти відро, інакше будете кожні 2 метри прибирання знімати ганчірку і мити її. Не рекомендую. Краще купіть справжню швабру.
- Переваги:
- Недоліки:
- Попрацювала 5 хв, вода розприскується у всі сторони, потрібно окремо купляти відро
- Продавець Mast Ukraine
Нам прикро, що швабра не виправдала ваших очікувань, адже більшість клієнтів лишились нею задоволені. Можливою причиною зупинки подачі води може бути неправильно встановлений або неповністю зафіксований резервуар для води, потрапляння повітря в систему чи неправильний кут нахилу швабри - розпилення працює найкраще під кутом близько 90° до підлоги.
- Продавець Mast Ukraine
Звертаємо увагу, що зона розпилення також залежить від кута нахилу швабри під час прибирання. Для кращого результату рекомендується тримати ручку під кутом близько 90° до підлоги — саме тоді струмінь потрапляє чітко перед насадкою.
- Продавець Mast Ukraine
Щодо відра — дана модель якраз і створена для прибирання без нього, завдяки змінній насадці з мікрофібри, яку можна знімати та прати при потребі та вбудованому розпилювачу. Шкода, що цей момент став для вас неочікуваним.
- Юлія Я***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Гарна швабра. Дуже сподобалась
- Продавець Mast Ukraine
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!)
- Світлана Х***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Чудова швабра. Швидко приїхала
- Переваги:
- Не треба відро
- Продавець Mast Ukraine
Дякуємо Вам за відгук!)
- Дмитрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Судячи по стану коробки , шваброй користувалися років 5
- Продавець Mast Ukraine
Товар повністю новий, в разі деформації коробки ми зазвичай попереджуємо клієнтів, перепрошуємо що не попередили Вас за пакування, це недолік складу, будемо з'ясовувати.
- Алла О***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Дуже дякую чудова швабра
- Переваги:
- Не треба носити відро
- Продавець Mast Ukraine
Це чудово, раді що швабра сподобалась) Дякуємо Вам за відгук і бажаємо приємного користування :)
- Зоя Т***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Удобная, крепкая, легкая. Но не долговечная, через пол года ручка сломалась.
- Переваги:
- Быстро связались и прислали
- Недоліки:
- Пока нет
- Продавець Mast Ukraine
Доброго вечора) ви тільки 15грудня у нас замовлення зробили) ще пів року не пройшло)
- Светлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Дякую! Мені сподобалась швабра, швидко відправили, відповідає опису.
Щиро дякую!!- Продавець Mast Ukraine
Вдячні Вам за відгук, раді що все сподобалось)