Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Дихаюча м'яка іграшка нічник Видра що дихає А1 для сну засинання казкові сни видреняти видренятка на подарунок обіймашка дитяча з білим шумом мелодіями світлом реалістичними звуками дихання та сопіння як у дитини м'які іграшки нічники для дітей

Оцінка користувачів 4.81/5
  • Відгуки про товар продавця Top Hub
  • Валерій І***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Іграшка якісна і працює без нарікань.

• Продавець  Top Hub

Дуже вдячні за зворотній зв'язок і раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Федір Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Дитині дуже сподобалась, гарна іграшка.

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Іграшка гарна, дитині подобається. працює добре.

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Парцює добре, дитині особливо подобається як воно сопе і дихає, рухаючи животиком. Пошита якісно, шви міцні та рівні. Передбачено можливість вийняти електроніку та попрати.

Переваги:
    заспокійлива та затишна, якісна, можна прати, гарна та в гарному пакуванні, всі режими працюють добре
    Недоліки:
    не помітила
    • Продавець  Top Hub

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Хороша іграшка, нам сподобалась. Єдиний момент - коли дихає, то механізм трохи підскрипує, а вцілому все працює добре

• Анна-Марія Г***

Не рекомендую
    Взагалі не вартує своїх грошей

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює ,звук скрипить ,прийшлось купляти інші батарейки ,якість жахлива торчать нитки
    • Продавець  Top Hub

Добрий день! Дуже шкода що ваші враження від покупки негативні! Наш менеджер спілкувалась з вами в приватному чаті, ви можете звернутись по цьому товару в межах гарантійного терміну - 12 місяців.

• Тетяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Взяли на подарунок похресниці на Миколайчика. Виглядає мило, гарна подарункова коробка. Ціна приємна

Переваги:
    Якість

• Артем М***

Дитині дуже сподобалося

• Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

В общем с прошлой игрушкой был или брак или повредилась при транспортировке. Ситуацию решили, игрушку заменили на новую, работает действительно хорошо, ребенку понравилась

Переваги:
    Все отлично
    • Продавець  Top Hub

Дуже вдячні за доповнення відгуку та раді що ви задоволені! Приємного користування!

• Артур Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Крута іграшка, дихає мов живе)

• Мария Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Іграшка чудова, дуже мила, якісно зроблена, зручно продумана можливість вимикання/вмикання кнопкою на животі - кожен раз лазити кудись до її блоку контролю не потрібно. За таймер окремо респект розробникам - коли дитина засинає з видреням, то чіпати щоб вимкнути не потрібно - само вимикається.

Переваги:
    якість, наявність атоматичного вимкнення, зручність керування, звуки приємні

• Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Обычная китайская подделка за Овер прайс
    Иногда что то трещит в механизме когда дышит, иногда не работает звук вдоха вместе с животиком, иногда делает один вдох и выключается, иногда не реагирует на кнопки вообще
    Однозначно не стоит своих денег, максимум гривен 700

Переваги:
    Выглядит мило
    Недоліки:
    Китайский хлам
    • Продавець  Top Hub

Вітаємо, Олексій! Дуже прикро, що ви незадоводлені покупкою. Як зазначено в інструкції: В режимі дихального супроводу кнопка в області живота іграшки більш чутлива: сильне притискання іграшки дитиною, обійми, можуть спричинити до натискання кнопки та припинення роботи всіх поточних функцій. Щоб відновити роботу у заданому режимі, достатньо повторно натиснути кнопку в області животика. Щоб раптові часті вимкнення не дратували дитину, радимо змінити дихальний супровід на відтворення звуку сопіння на час активної гри з притисканням іграшки, або якщо дитина вкладається спати обіймаючи її.

• Продавець  Top Hub

Окрім того, на роботу іграшки впливає рівень заряду батарейок, можливо вказані вами недоліки виникають, коли батарейки вже близькі до розряджання? Рекомендовано використовувати лужні батарейки (тип LR). Якщо іграшка не функціонує згідно зазначених характеристик, ви можете звернутись у приватному чаті чи за нашим номером телефону для погодження гарантійного обслуговування. Гарантійний термін на іграшку складає 12 місяців.

• Саша М***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Добра іграшка, все працює, дитині сподобалось, а що ще треба)) Нарікань немає до товару чи продавця. Рекомендую)

• Валя Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Синочок дуже задоволений подарунком, іграшка чудова! Дуже якісна та цікава дитині.

Переваги:
    якість пошиття, цікавий функціонал, можна прати вийнявши електроніку
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  Top Hub

• Арина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Игрушка прекрасная, очень милая, дочке 3 годика очень понравилась, и теперь это самый любимый друг. По сравнению с дешевыми аналогами - просто небо и земля по всем параметрам - по функционалу, качеству материалов, пошива...Рекомендую этого продавца и эту модель!

• Наталья Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Іграшка мала ВАУ-ефект серед всіх присутніх))) дитині дуже довподоби. Зроблена якісно та надійно, кумендно сопе та дихає. Лише позитивні враження! Рекомендую для малечі на подарунки!

• Кирилл Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Відповідає опису, якісна, працює як повинна. Доньці дуже "зайшло", не випускає з рук)

• Денис Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Іграшка якісна, працює все згідно опису, дитині дуже сподобалась.

Переваги:
    якісна, багато налаштувань, гарна

• Вера П***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Придбала на подарунки племінникам 2 іграшки. Все чудово запаковане в гарні коробки. Батарейки в комплекті теж були, заздалегідь вставила, переконалась щоб все працювало. Є інструкція з налаштувань. Матеріал дуже приємний на дотик, акуратно та міцно зшито, мордочки приємні гарні, не перекошені, як це буває з "китайщиною". Функціонал дуже цікавий для дітей - іграшка може дихати з рухом животика та звуком сопіння - дуже прикольно. Є ще інщі звуки заколисуючі - приємно звучать, чисто, не хриплять. Також є підсвітка в животику - світло лагідне та не занадто яскраве. Діти подарунками задоволені, то і я теж дуже рада що обрала саме цей товар та продавця, приємно мати справу! Дякую!

• Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Hub. Колір: Сірий-блакитний

Класна гарна іграшка. Сподобалась малюку - брав на подарунок, не прогадав))

Переваги:
    світло, звуки, дихає, якісна, в гарній коробці.

• Наталя М***

Купували на подарунок, чудова іграшка, постійно користуються вже 2 міс

• Продавець  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Мілєна Є***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий

Іграшка чудова! Продавець вчасно відповів на мої питання, швидко опрацював замовлення, та здійснив відправлення. Вже скоро ця видра поїде до малечі, яка, впевнена, зацінить таку нову подружку!
    Розетка - ТОП, безсумнівно.
    Дякую!

Переваги:
    Якість, зовнішний вигляд, функціональність - все відповідає опису.
    Недоліки:
    Шкода, що у мене нема такої видри!!!
    • Продавець  SBT group

• Андрей М***

Відмінно. Дуже м'яка та прикольна іграшка. Дитина в восторгі

• Карина
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий

Очень милая игрушка, много прикольных режимов, уже почти пол года все работает исправно
    покупала парню, он в восторге)) для деток будет вообще восторг) рекомендую

Переваги:
    Качество

• Ангеліна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий

Дуже сподобалось діткам, на подарунки ідеально) рекомендую!

• Павло Б***

Іграшка супер, дитині сподобалась

• Ляна М***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий

Батькам малечі подарунок сподобався. Дякую.

• Олексій В***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий

Дуже класна іграшка, мала у захваті)

• Вадим Ч***

Подарунком дуже сподобався. Дякую

• Глеб П***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий

Класна іграшка, звуки приємні, не надокучливі та не хриплять, реалістично так дихає дуже прикольно. Дитині дуже сподобалась, та й дророслим було цікаво)) в нашому дитинстві такого не було))

• Продавець  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Саша Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий

Чудовий подарунок для дочки ,батарейки були в комплекті, все працює добре. Якісна іграшка.

• Марк К***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий

Игрушка полностью соответствует описанию, все функии работают, сыну очень понравилась.

• Артем Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий

Цікава та якісна іграшка, дитині дуже сподобалось.

Переваги:
    звуки мелодії приємні, гучність регулюється, реалістична імітація дихання, якість, батарейки в комплекті.
    Недоліки:
    не виявили
    • Продавець  SBT group

• Крістіна М***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий

Видреня дуже миле та кумедне, тепер це в малюка улюблений друг. Якісно все пошито, матеріал чудовий! Блок електроніки витягається, тож можна випрати добре. Світло працює, всі звуки теж, звучання приємне та чисте, реалістичне та без хрипіння. Вимикається сама автоматчино, та також зручно що можна вимкнути, натиснувши на животик якщо бачу що вже дитина заснула.

Переваги:
    якісний пошив та матеріали, знімний електронний блок, приємні звуки та м'яке світло, реалістичне дихання.

• Аліна З***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий

Придбала в подарунок. Іграшка захоплює починаючи з моменту розпаковки - дуже гарна яскрава коробка, приємно дарувати) В комплекті вже є батарейки, тож одразу можна вмикати й користуватись. Реалістичність дихання вразила навіть дорослих)) Дитині сподобалось дуже! Всі функції працюють як зазначено, якісно міцно прошита, тканина на дотик приємна.

• Александра К***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сіро-білий

Дуже якісна іграшка. Дихає мов справжнє звірятко)) дуже мила, добре міцно прошита, всі функції працюють. Зручно, що електронний блок можна витягти та випрати іграшку в машинці.

Переваги:
    якісний матеріал, електроніка виймається з іграшки для прання.
    Недоліки:
    не знайшли
    • Продавець  SBT group