- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: SIMo4ka. Ємність батареї: 24000. Колір: Чорний
Заряджаю ним ноутбук MSI Thin 15 (B12VE-1879XUA)
- Переваги:
- Підходить для зарядки ноутбука
- Волков В***Відгук від покупця. Продавець: SIMo4ka. Ємність батареї: 24000. Колір: Чорний
140 ватний базеус. Надійна, в мінімалістичному стилі банка. Що може бути краще для підзарядки підручних пристроїв? Зарядка ноута.
- Переваги:
- Базеус 140w.
- Недоліки:
- Поки не бачу.
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Technerik. Ємність батареї: 24000. Колір: Чорний
Все відповідає заявленим характеристикам. заявлені 140 Ватт мається на увазі сумарно з трьох портів. На ноут, відповідно, одного порту вистачає. У мене батарея заряджається 65 Ваттами. Вистачає на приблизно півтора заряда. Чомусь думав, що буде більше. Але в цілому вистачає.
Заряджається годин 7-8.- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
- Хотілось би побільше ємності
- Любов Р***Відгук від покупця. Продавець: Technerik. Ємність батареї: 24000. Колір: Чорний
Хватает на 2 раза зарядить мак
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Technerik. Ємність батареї: 24000. Колір: Чорний
nice one!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Technerik. Ємність батареї: 24000. Колір: Чорний
Опис відповідає заявленим параметрам. В наш важкий час, за відсутності електроенергії , це саме те , що потрібно в оселі : зарядити телефон , ноутбук, чи подати живлення на роутер, чи під'єднати лед. Світильник. Продавець надійний та може надати професійну пораду з приводу характеристик того чи іншого обладнання. РЕКОМЕНДУЮ ДАНОГО ПРОДАВЦЯ. ВІДПРАВЛЕННЯ БУЛО В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ. СУПЕР. ДЯКУЮ.
- Переваги:
- Якісний товар
- Недоліки:
- Корчомный Р***Відгук від покупця. Продавець: Technerik. Ємність батареї: 24000. Колір: Чорний
Отличный повербанк. На YouTube много роликов про него, как раз на основании их и выбирал батарею.
Продавец все сделал быстро, рекомендую- Переваги:
- Качество