Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Ноутбук Acer Nitro V 16 ANV16-41-R5HW (NH.QRVEU.00A) Obsidian Black

Оцінка користувачів 5/5
  • Віталій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ

Брав по акці,за такі гроші топчик)Брав для ігор,marvel spider man 2,йде без проблем,для повсякденних задач потужності предостатньо. Екран хоч і 45ntsc,но на вигляд в живу питант немає,кольори якскраві та насичені.

Переваги:
    Ціна по акції,потужність,тихий.
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Аліна Л***

Дуже хороший ноутбук, неймовірний для роботи

Переваги:
    Швидкий
  • Назар Б***

мінусів не знайшов

• Богдан

Ціна-якість повністю виправдана. Кращих варіантів за таку ціну, з такою потужністю, не знайшов

Переваги:
    Якісна збірка, швидкий
    Недоліки:
    Не виявив
  • Олег Б***

Ноут топ, рекомендую! Швидкий, легкий, сучасне залізо, велика ємність батареї. Тягне всі ігри, відео та звук дуже гарної якості. Рекомендую

• Володимир П***

Свідомо обирав варіант із потужним процесором, але не дуже потужною відеокартою. У майбутньому думаю докупити зовнішню відеокарту, щоб мати можливість і їздити з ноутом по роботі, і без проблем грати у сучасні ААА-проекти.
    Міг би і ПК для таких цілей придбати, але це мінус автономність, та й місця у квартирі у мене небагато, не хочу захаращувати.

Переваги:
    Процесорна швидкодія, яка навіть не снилась моєму батькові.
    Недоліки:
    2,5 кг - для когось може бути заважко.