- Сергій Г***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хочу написати про цю модель телефону, хоч придбав його не в магазині Розетка.
Порівняно з телефоном Nokia 150 2020 року, має більш красивий і дорожчий вигляд. Хоч у попередньої моделі також досить не слабке захисне скло екрану, у даної моделі воно дуже товсте і жорстке, а ще й красиво заокруглене. Це не може не сподобатися - у стилі телефонів кінця 90-х і початку 2000-х років. Верхні , під екраном кнопки дійсно з металу. Телефон зручний у руці. Через значну товщину апарату, негнучкості і випуклій формі пластмасового скла екрану, думаю, у кишені буде сильно притискатися і тертися з іншим твердими предметами. Тому з метою уникнення подряпин є сенс наклеїти захисну плівку, щоб надалі зберігався досить цікавий вигляд ґаджета.
А ще на відміну від старшого тезки має цікаву річ - диктофон і можливість запису телефонних розмов, як і окремої, так і в налаштуванні всіх, що є рідкісною серед усіх телефонів Nokia.
Від того ж попередника відрізняється кращим музичним динаміком, який є і гучномовцем, ще сильнішим ліхтариком.
Є і слабші сторони, які відрізняють від попередньої моделі, це щоб шукати потрібний контакт, необхідно зайти у меню - контакти - пошук. Для когось це проблема, а для інших ні, бо не всі цю функцію часто використовують. Є можливість використовувати журнал дзвінків та клавіші швидкого набору.
Ще немає блюзу. Для когось це важливо, а для інших ні. Можливо, це зробили, щоб разом з певними покращенням у порівнянні з старшою моделлю зекономити на цьому і не вийти за рамки певної цінової категорії.
І все-таки мені телефон дуже сподобався. При розмові співбесідника чути чітко і голосно, і мене також чують добре, як і в старшої моделі.
Так, що телефони Nokia 150 2020 року і телефон Nokia 150 2023 року є досить різними, але якіснимидля надійного зв'язку і комфортного спілкування для людей з різними потребами щодо простого, надійного і красивого ґаджета і мають ще довго продаватися одночасно, як різні телефони.- Переваги:
- Надійний, міцний і красивий.
- Недоліки:
- Все є в описі. Не для всіх це суттєво.
Представник брендуВітаємо! Ми дуже вдячні за такий розгорнутий відгук.
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Для тих кому телефон потрібно тільки для дзвінків. Відсутнє все що може спантеличити особу у віці..
- Переваги:
- Довго тримає батарея
- Недоліки:
- В іншому телефоні)
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Сьогодні отримав. Телефон не поганий, гучний сигнал дзвінку, радіо працює без гарнітури і доречі нормально ловить сигнал. Взагалі телефон непоганий. Можно рекомендувати . Дякую працівниками компанії Розетка за швидке виконання замовлення.
- Переваги:
- Дивися вище
- Недоліки:
- Не знайшов. Поки тестую
- Алла Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Купувала по відгуках для мами 70 років. Хороший телефон, мама розібралась в ньому як тільки в руки взяла. Є український текст, тримає зарад до 5 днів, при щоденному користуванні.
Рекомендую. - ІваннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Великий екран, великі кнопки. Те, що потрібно для людини пенсійного віку.
Працює. Все добре.
Кришку дуже важко відкрити. В інструкції намальовано, щоб відкривати нігтем. Мій манікюр не витримав, а кришка не відкрилася)- Переваги:
- Все ок, рекомендую.
Представник брендуДякуємо за довіру і щиро сподіваємось, що і з кришкою, і з манікюром все добре)
- Іван
Можете перевірити чи є режим польоту?
- Іванна
Не знайшла
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Купувався для людини похилого віку, простий та надійний. Голосний динамік, гарний вигляд, можливо завищена ціна ( як на такий пристрій) . Рекомендую для придбання.
- Переваги:
- Простота і надійність
- Гість
Як ціна може бути недоліком? Є нокіа значно дешевші моделі, чого дешевший варіант не обрали?
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Гарний якісний не дорогий телефон!
- Литовченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Купили недавно. Працює. Меню зручне. Батарея тримає декілька днів.
- Переваги:
- Зручне меню та кнопки
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Отличный аппарат, очень чёткий и громкий звук динамика и микрофона. Кнопки нажимаются приятно, без присущего китайской технике щелчка.
- Переваги:
- Громкий, связь лучше чем в моих смартфонах в момент аварийных отключений электричества. Дизайн отличный.
- Недоліки:
- Не обнаружены
- Андрей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
хороший телефон для пожилого человека.брал для мамы,ей все понравилось.громкий динамик и нормальный микрофон,простое меню.все что нужно для обычной звонилки.
- Переваги:
- работает
- Вікторія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороший звук, зручний, великі кнопки. Для людей похилого віку те що треба
Представник брендуВдячні за ваш вибір!
- Рената К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороший телефон, відповідає всім заявленим функціям, швидка доставка.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rampa. Колір: Blue
Телефон достойного качества. Если кто-то собирается покупать пожилым родителям, рекомендую.
Персонал продавца очень хорошо и уважительно выполняют свою работу.- Переваги:
- Большой экран, хороший звук динамика. Удобно расположены кнопки и в целом телефон не плохой за эти деньги.
- Недоліки:
- Пока не обнаружено .
- Валерія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Купувала для бабусі - її все влаштовує. Телефон легкий в користуванні і виконує всі свої базові функції
- Переваги:
- Зручний, легкий, працює
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Очень хорошая модель: приятный цвет, форма удобная, кнопки металлические удобны для нажатия, звук хороший, крупный экран
- Переваги:
- Форма телефона, звук слышно, клавиши металлические удобны
- Недоліки:
- Пока не выявлено
Представник брендуВдячні за довіру!
- Володимир О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Телефон купувався для літньої люди. Вже тиждень. Все працює ідеально. Хороший звук,великі кнопки та зображення на екрані. Батарея як на диво тримає досить не погано. Хороший товар за свої гроші.
- Переваги:
- Гучність динаміків. Батарея. Нічого лишнього.
- Недоліки:
- Не знайшли
Представник брендуМи вдячні за ваш вибір!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Купив матері рік тому, працює без проблем. Кнопки не глючать, як в тих, що купував до цього.
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Телефон хороший, в руке держать удобно, кнопки крупные. Звук хороший.
- Недоліки:
- Не удобно вводить имя в контактах (светлые символы), недостаточно символов для полного введения имени отчества
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук та фідбек, візьмемо на замітку
- Кто-тамВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороший телефон!!!
- Александр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Супер!
Продавца рекомендую!!!телефон работает отлично,брали 3 шт. Для детей (школы)!!!!детям нравится!!
- Сергей Е***Продавець: Rozetka. Колір: Red
Для сельской местности телефон то что надо. Ловит сеть даже чересчур хорошо. Видимо благодаря размерам корпуса инженерам HMD удалось впихнуть в него мощную встроенную антенну на GSM-диапазоны 900-1800 Мгц. Но в условиях плотной густонаселённой городской застройки мегаполиса хороший приём не всегда оказывается плюс, так как начинает цеплятся за отдалённые базовые станции с плохим качеством связи.
- Переваги:
- Хороший приём сети
- Недоліки:
- царапается экран, мягкий пластик.
- Сергей Е***
Добавлю отзыв. Ещё один огромный плюс этого телефона, это очень быстрый отклик при звонке на него - сразу идут гудки. Для меня это важно, так как нужно отвечать на звонки клиентов.
Абсолютно все смартфоны тупят как минимум несколько секунд пока переключаются с 4G на 2G и звонящий при этом слышит пустой эфир. А если при этом связь плохая, то ещё дольше будет пустой эфир без гудков или дозвон вообще может не пойти. Качество сетей в Украине в последние годы совсем не ахти, если интернет хоть как-то ещё оптимизируют, то на голосовую связь судя по всему вообще забили. На этой нокии 150 2023 всё хорошо с дозвоном. Я очень доволен преобретением.
- Віталік К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороший телефон. За свої гроші топ.
- Переваги:
- Хороший звʼязок і дуже добре чути .
- Недоліки:
- Поки немає
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Норм дзвонилка.
- Переваги:
- Працює як треба.
- Недоліки:
- Не виявив.
Представник брендуВдячні за ваш вибір!
- Вячеслав І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Тестю дуже сподобався, поки працює без нарікань. Детальніше, нажаль, нема чого написати, бо користуюсь не я.
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Удобно лежит в руке. Приятно напоминает добрую старую версию Nokia. Работает без нареканий. Спасибо Розетке!
- ирина д***Відгук від покупця. Продавець: thm. Колір: Black
работает
- НазарійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороший телефон для тих кому не підходить смартфон, або хто хоче відпочити від соц мереж
- Переваги:
- Всі переваги кнопкового
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день! Раді вітати вас у клубі цифрового детоксу
- Павліна Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Купувала бабушці. Працює відмінно. Великі кнопки, що дуже зручно для людини у віці. Трохи слабкий динамік, постійно потрібно переключати на гучний звязок
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Слабкий динамік
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Працює. Вже не погано).
- Переваги:
- Легкий у використанні
- Недоліки:
- Не виявив.
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Все чудово!!!
- ІГОРВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Надійний, простий в експлуатації. Nokia одним словом. Заявленим характеристикам відповідає.
- Переваги:
- Надійний, акумулятор тримає заряд близько трьох днів.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за такий позитивний відгук
- Алла Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Купувала для мами. зараду на 3 рисочки ( при покупці) вистачило на 5 днів користування. Тому батарея радує. Гучний звук дзввнка, хороші динаміки при розмові.
Рекомендую.
- Незалежний Е***
Розряджати до 0% літієві акумулятори заборонено, це стрес для акумулятора, зменшується ємність акумулятора та кількість циклів заряд-розряд. P.S. перед використанням новий акумулятор необхідно зарядити на 100%. Далі рекомендую заряджати до 85% ( це в ідеалі ), це продовжить життя Вашого акумулятора. в процесі експлуатації НЕ розряджайте акумулятор до 20%-30%. При 40%-50% рекомендую ставити на заряд. Розганяти новий літієвий акумулятор НЕ варто. розгін акумулятора необхідний для нікель кадмієвих та нікель метал гідрідних акумуляторів. При тривалих перервах в роботі рекомендую 1 раз на місяць заряджати акумулятор до 100%, краще до 85%, розряджати до 40%, 50%, потім зарядити до 100%, краще до 85%.
- ГеоргійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Для тих, кому може бути корисно:
- розмір шрифту змінити не можна
- дзвінок гучний, гучномовець вмикається спочатку права клавіша, і на підтвердження - Центральна.
Трохи довго, однак можна звикнути
- меню лише у вигляді значків, змінити на список не можна
- змінити праву клавішу теж не можна -там камера)
В цілому апарат поки виконує свої функції. Не гірше, ніж інші сучасні Нокіа. І він справді дуже великий)
Представник брендуДякуємо за вашу довіру!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Телефон хороший, но есть один недостаток. Не регулируется размер шрифта. Учитывая, что телефон в основном покупают для пенсионеров, с плохим зрением, это большой недостаток. Раньше в Нокиа была такая опция.
- Недоліки:
- Нельзя увеличить шрифт, нет блютуса.
- Антонина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Покупала для папы, папа очень доволен. Телефон громкий, шрифт крупный, связь ловит замечательно
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
У цілому телефон хороший. Купувала татові.
- Недоліки:
- Після місяця використання батарея почала швидко розряджатися...
Представник брендуДобрий день! Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування телефоном. Прошу звернутися Вас до Сервісного центру КРОК задля діагностики та вирішення Вашої проблеми