Відгуки покупців про Дитячий набір аквамозаїки 3000 намистин, 24 кольори, 3 основи, трафарети та аксесуари, 6+
Є в наявності
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Tweezy
Супер іграшка. Ми задоволені
- НонаВідгук від покупця. Продавець: Tweezy
Дуже сподобалася мозаїка. Дитина в захваті! Якщо хочете відволікти дитину від мультиків, це те, що треба!
- Переваги:
- Все відмінно
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Tweezy
Мозайка відповідає опису . Швидке відправлення так приємне спілкування з оператором.
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: Tweezy
Дуже крутий набір. Багато кольорів, як на фото. Дитині дуже сподобалось. Легко робити фігурки. Все, що необхідно для цієї творчості, є в комплекті.
- Переваги:
- Багато кольорів, трафарети в комплекті
- Недоліки:
- Не виявили
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Tweezy
Отримали що хотіли. Дякую.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Tweezy
Відповідає опису, швидка доставка
- Татьяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Tweezy
Мозаїку отримала, все сподобалося, дякую.
- Переваги:
- Ціна,якість
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Tweezy
Аквамозайка чудова, отримали швидко. Брали собі і на подарунки, всі задоволені. Працювати легко і цікаво.
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: Tweezy
Мозаїка сподобалась!
На подарунок - супер- Переваги:
- Все на відмінно.
- Валерия С***Відгук від покупця. Продавець: Tweezy
Дуже сподобалась аква мозаїка! Дитина із задоволенням складає картинки, а потім збризкує водою — і все тримається без клею. Процес захоплює та тренує уважність. Гарна ідея для подарунка. Дуже задоволена обслуговуванням! Продавці ввічливі, уважні та допомагають підібрати потрібний товар. Приємно, коли до клієнтів ставляться з повагою
- Вера Б***Відгук від покупця. Продавець: Tweezy
Нещодавно замовляли такий набір донечці, замовленням залишились задоволені. Передзвонили підтвердити замовлення (приємно), швидко відправили, це взагалі супер. Все прийшло ціле, відповідало опису та фото. Є книжечка з варіантами поробок, це прикольно і зручно для дитини. Задіяні були всією родиною у творчість, бо набір дійсно класний. І ціна, звичайно, приємно порадувала. Ще обов'язково будемо замовляти
- Переваги:
- Відповідає опису, швидка доставка, якісно
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Tweezy
Купувала набір для діток. Сподобався, були зайняті вдвох, кожен створював свою фігурку, а потім із захватом ділилися ними.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Tweezy
Купувала даний набір для дітей, вони задоволені. Набір чудовий, рекомендую
- Переваги:
- Швидка доставка
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Tweezy
Купувала аквамозаїку для дитини 9 років. Набір крутий, все сподобалося, дитину не відірвати від нього. Рекомендую
- Недоліки:
- Не виявили