Відгуки покупців про Дитяча універсальна термобілизна на мікрофлісі, комплект термолонгслів + термокальсони (кофта + кальсони), зріст 164 см, у чорному кольорі (8199445123)

Оцінка користувачів 4.88/5
  • Олена В***

Чудовий комплект

Переваги:
    Повномірний, теплий
    • Продавець  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Андріан К***

• Щербак Е***

Купувала дитині
    Все чудово підійшло
    Він користується ним вже 2 місяці
    Нарікань не має

• Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Зріст: 128. Колір: Чорний

Гарна термобілизна, тепла, приємна на дотик. Син задоволений.

Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  TORI

• Таня П***

Задоволена костюмом.

• Сергій О***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Зріст: 152. Колір: Чорний

Термобілизна прийшла якісна тепла моїй доньці сподобалася.

Переваги:
    Якісний матеріал термобілизни
    • Продавець  TORI

• Слава К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Зріст: 140. Колір: Чорний

Дуже хороша термобілизна!

• Олеся К***

Дуже гарна якісна термобілизна

Недоліки:
    Не помітила
    • Продавець  TORI

• Диана О***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Зріст: 152. Колір: Чорний

Сину сподобалось задоволений. Рекомендую..

• Дарья М***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Зріст: 152. Колір: Чорний

Дуже теплий костюм, дитині комфортно навіть в -10 в ньому.

• Евгения К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Зріст: 146. Колір: Чорний

Гарна термуха! Тепла та зручна, приємна на дотик! Усім задоволені!

Переваги:
    Тепла

• Юлия М***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Зріст: 164. Колір: Чорний

все прийшло швидко. покупкою задоволені!

Переваги:
    Тепло, комфортно
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  TORI

• Лариса А***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Зріст: 122. Колір: Чорний
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Покупкою задоволена. Дитині комфортно.

Недоліки:
    Недоліки не виявила
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Наталія З***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Зріст: 134. Колір: Чорний

Розчарована. Якщо б знала, що це буде типу Columbia, не замовляла б. Таке вже брала цієї зими. В ньому при 0 вже прохолодно. Один раз дитина впала на футболі в ньому - дірка на коліні. Мусила забрати комплект, тому що поки немає іншого, немає що вдягти.

Добрий день.

Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування, проте дозвольте надати пояснення щодо характеристик виробу:

Функціональність (відчуття холоду): Термобілизна на мікрофлісі працює як «друга шкіра» — її головне завдання не гріти самостійно, як куртка, а відводити вологу та зберігати тепло тіла під час активності. При температурі 0°C та нижче ефективність термобілизни на 90% залежить від верхнього шару одягу.

Міцність матеріалу: Термобілизна виготовлена з м’якого еластичного волокна, щоб бути комфортною для тіла дитини та не обмежувати рухи. Це не захисна екіпіровка для спорту. Матеріал не розрахований на пряме тертя об тверді або абразивні поверхні (траву, покриття поля, асфальт). Поява дірки після падіння на футболі є механічним пошкодженням, а не ознакою низької якості тканини.

Порівняння з Columbia: Даний комплект є гідним аналогом відомого бренду за значно доступнішу ціну. Ми намагаємося надавати максимально точні фото та описи, щоб покупці могли оцінити товар до покупки.

Ми впевнені, що при використанні за прямим призначенням (як підчеп під одяг для збереження тепла) комплект буде добре виконувати свої функції.

• Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Зріст: 164. Колір: Чорний

Брала донці, їй подобається, каже що зручно і тепло, приємна до тіла.

Переваги:
    Зручно і тепло
    • Продавець  TORI

• Дарія М***

Швидко відправили .костюм чудовий .теплий ,якісний