- ЄваВідгук від покупця. Продавець: DNK. Колір: Light Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Смартфон відправили дуже швидко, він прийшов у оригінальному пакованні з усіма пломбами і комплектацією. Перше враження про смартфон дуже гарне. Він має відчутно якісну камеру, класну передачу кольорів(виглядає дуже природньо), гарний ергономічний дизайн. Загалом рекомендую
- Переваги:
- швидка доставка, новий телефон, ціна
- Недоліки:
- +500 грн за всі комісії, доставка, страхівку
- Поліна З***Відгук від покупця. Продавець: Pixels. Колір: Charcoal. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Дякую. Телефон новий, працює чудово. Товар відповідає опису і домовленостям. Це не перший мій піксель, покупкою задоволена.
- Переваги:
- Камера
- Недоліки:
- Поки не побачила
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: White. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон добрий, не знаю чому пишуть про рекламу купив я його 9 січня 2026р. Користуюсь досихпір
- Переваги:
- Камера,Екран,Зв'язок.
- Недоліки:
- прийшов телефон з 92% батареею
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Charcoal. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
отвратительный телефон куча рекламы которую без понятия как убрать нет проигрывателя для музыки скачиваешь проигрыватель там реклама установить отрывок с песни нельзя пока не установишь редактор
- Переваги:
- возможно камера???
- Михаил
Установил обои на экран и на блокировку разные перезагрузил телефон сбились обои и теперь ставятся только одинаковые геморрой одним словом
- Михаил
Нужно смотреть павербанк для этого г***а батарея держит пол дня и это пользуюсь месяц а что будет дальше
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Charcoal. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Чудовий телефон, невеликий за розмірами, зручний для використання однією рукою, а камера з обробкою фото штучним інтелектом реально топова, рекомендую!
- Переваги:
- Розмір, камера, бренд
- Недоліки:
- В комплекті немає блоку живлення, довелось докуповувати окремо
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Charcoal. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон виявився таким яким і очікував, швидкий, енергоефективний, навантаженням значним поки не піддавав його, окрім 2х годинним розмовам у месенджерах, окрема дяка за дбайливе упакування від продавця, розпакувати його не маючи під рукою гострого предмета було ще тим квестом
- Переваги:
- Досить об'ємна батарея, приємний в користуванні, швидкий
- Продавець anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: iHealsi. Колір: Light Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Мобіла агінь!!!
Переймався що буде якась проблема з замовленням. Ну типу офіційно цей телефон не представлений в Україні. Замовляв у іншого продавця, там вони були - ні гарантії, ні рахунку, коробка відкрита.
Але з цим продавцем все добре. Швидка доставка, ввічливі персонал, коробка з пломбами, гарантія, рахунок, все як має бути!- Переваги:
- Володимир К***
Телефон досі працює?
- Віталій С***
Пане Володимир Косиньский, так, телефон досі працює. Ні яких проблем за цей час експлуатації не було, і сподіваюся, що і не буде.
- Сергій К***
Вітаю. Підскажіть будь ласка чи є які проблеми через відсутність сертифікації для України: оновлення ОС, оплата через NFC, ітд