Відгуки покупців про Смартфон UleFone Armor X13 6/64GB Orange

Код:  462077079
Оцінка користувачів 4.63/5
  • Покупець
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

За кілька днів користування великих недоліків не виявлено, звісно, що мінусів можна назбирати, але для його ціни то все очікувано і нема чого жалітися на тихий динамік чи поганий мікрофон. Ставлю 5 зірок - бо мене він влаштовує. Пізніше, доповню відгук, якщо буде щось важливе.

Переваги:
    За свою ціну - це хороший смартфон, ще й в комплекті є зарядний пристрій і захисне скло.
    Недоліки:
    Буває, що мене погано чують, і не дуже гучний динамік.
  • Олександр К***

За пів року все працює на відмінно

Переваги:
    За пів року все працює на відмінно
    Недоліки:
    Відсутні
      Представник бренду

Дякуємо за відгук і високу оцінку!

• Човган О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Orange. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Купував на подарунок.
    Отримувачу сподобався.

Переваги:
    Ціна, захист корпусу
    Недоліки:
    Невідомо
      Представник бренду

Добрий день, дякуємо за відгук!!

• Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Купляв телефон майже рік назад. Було все чудово. Падіння витримував, занурення під воду теж.
    Зараз проблема з екраном, при переході на іншу сторінку видно попередню, та став тусклим.
    Якщо продавець читає цей відгук, поясніть як вирішити цю проблему

Переваги:
    Захищений
    Недоліки:
    Екран
      Представник бренду

Добрий день! Прохання звернутись до сервісного відділу магазину для передачи пристрою на діагностику, прохання при зверненні описати дефект максимально інформативно.

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Orange. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Он меня не выключается сутками на работе работает как телевизор. С розетки ты выключается, не перегревается, зарядку держит капец как долго.

Переваги:
    Пять звёзд и этим всё сказано.
    • Продавець  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Маргарита
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Купувала на подарунок, власнику дуже сподобався

Переваги:
    Міцний корпус, ємність акумулятора, камера нічного бачення, гучний динамік
    Недоліки:
    Не виявила
      Представник бренду

Дякуємо за відгук і високу оцінку!

• Станіслав
    Відгук від покупця. Продавець: Cartic. Колір: Orange. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Телефончик - вогонь! Дуже зручний, швидкий, безглючний
    Улєфон, як виробник вже вкотре мене радує, тож рекомендую.

Переваги:
    Захист, достойна начинка, чистий андроід, швидкодія та автономність (2 доби на одному заряді при активному використанні, тиждень - якщо ввімкнено режим економіі заряду)
    Недоліки:
    Як на мене - немає
  • Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Orange. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Брала чоловіку, щоб був "невбиваємий смартфон" - треба на службі та й потім в тому ж городі згодиться. Дійсно міцний корпус, всі гнізда (слот для карток, гніздо зарядки тощо) захищені спеціальними "затичками". Батарея тримає: поки ставила всі програми та випробовувала, витратила десь до 20% заряду. Доволі шустрий (ігри не випробовували, але не для ігор бралось). Хороше радіо, можна користуватись без навушників, ловить всі наявні програми, зручне. Камера доволі хороша, хіба що немає режиму на кшталт макро, але для чоловіка то не принципово. Отже, перший тест вдалий, сподіваюсь, надалі не розчарує

Переваги:
    Міцний, хороша батарея, захисне скло в комплекті
    Недоліки:
    Поки не знайшли
    • Продавець  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук