Відгуки покупців про 3D-ручка RXstyle з екраном Блакитна з Набором Еко Пластика PLA 69 метрів (12 кольорів) та Трафаретами

Оцінка користувачів 4.27/5
  • AI аналіз відгуків
    211 відгуків:  67% позитивних, 13% нейтральних, 20% негативних.
    Покупці в цілому задоволені 3D-ручкою: відзначають захопливість, простоту у використанні для дітей, багату комплектацію і швидку якість обслуговування магазину. Головна перевага — це цікавість для дитини, розвиток творчих здібностей, зручність та набір кольорового пластику. Однак багато відгуків вказують на слабку надійність товару (досить часто виникають поломки одразу чи протягом перших тижнів), дефекти або відсутність окремих елементів у комплекті, а також питання з гарантійним талоном і сервісом. AI-згенеровано на основі тексту відгуків клієнтів
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вікторія

Швидко доставили.
    Товаром та обслуговуванням- задоволені, особливо діти.

• Продавець  MIR TRENDOFF

Вікторія, дякуємо вам за відгук, нам дуже приємно

• Максим Д***

Техпідтримка допомогла
    Товар працює вже 4 місяці

• Продавець  MIR TRENDOFF

Дякуємо Максим за відгук. Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені!

• Минакова О***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Фіолетовий

Хороший товар, вежливый продавец, беру не в первый раз. Рекомендую!

• Продавець  MIR TRENDOFF

Ольга! Ваш відгук – це найкраща нагорода для нашої роботи. Щиро дякуємо за вибір нашого магазину!

• Ганна С***

Гарна ручка

• Продавець  MIR TRENDOFF

Ганна! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням!

• Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Блакитний

Замовила дитині на подарунок.Передивилася інструкцію я особисто.Спробувала,хвилин 3 було все добре,потім вона почала дивно трищати.В результаті не працює.Дитина плаче,зіпсоване свято.Як повернути цей товар?Дитина навіть спробувати не встигла.

• Продавець  MIR TRENDOFF

Оксана! Дуже шкода. У разі несправності необхідно дзвонити до сервісного центру в робочий час, телефони вказані у накладній та на відео інструкції (в смс). Від вас не було дзвінків( Усі ручки проходять перевірку із пластиком. На жаль, складно виявити заводський брак за пару хвилин тесту. Але ми завжди вирішуємо питання наших клієнтів. Ми зв'яжемось з Вами

• Продавець  MIR TRENDOFF

Нам дуже прикро , з нашої сторони ми робимо максимум ,щоб ручки приходили в робочому стані. Завтра з вами зв"яжиться наш менеджер і розповість ,що треба зробити.

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Блакитний

В перший день зламався, 2 дні хочу зв'язатися з продавцем не беруть трубку, дитина засмучена(

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Оксана!Приносимо вибачення за всі неприємні моменти, з якими вам довелося зіткнутися. Наш менеджер з вами зв'яжется

• Артем Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Рожевий

Дякую. Замовлення прийшло швидко. Набір з пластику якісний.

• Продавець  MIR TRENDOFF

Артем! Нам дуже приємно усвідомити, що ви залишилися задоволені та вибрали саме наш магазин! Ви завжди можете звернутися до нас щодо роботи ручки або придбання витратних матеріалів. З Новим роком! Нехай цей рік принесемо нам перемогу та стабільно позитивні емоції! Слава Україні!

• Артем А***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Фіолетовий

Продавці класні уважні, відео, гарантія та приємне спілкування. Ручка працює дитина за тиждень використала весь пластик, добре, що запропонували додаткові шаблони для малювання.

• Продавець  MIR TRENDOFF

Артем! Дякуємо за відгук! Щиро сподіваємося, що і надалі будемо виправдовувати вашу довіру!

• Петр З***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Фіолетовий

Купував дитині, дуже сподобалося!

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Петр! Дякуємо за відгук! Завжди приємно чути позитивний зворотний зв'язок. Для нас це важливо! Бажаємо мирного неба!

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Ще не користувалися, доставка оперативна

• Продавець  MIR TRENDOFF

Ірина! Дякуємо за відгук! Ми раді бути вам корисні!

• Олександр К***

за свої кошти- норм

• Продавець  MIR TRENDOFF

Вдячні за ваш відгук. Мирого дня.)

• Денис Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Купував сестрі в подарунок. Сестрі сподобалось.

Переваги:
    Сестрі сподобалось.
    Недоліки:
    Закінчився пластик(
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Денис! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію!

• Санам Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Фіолетовий

Купувала доньці 5.5 рочків. Думала для для неї буде не по віку, але помилилась. Ручка зручна, легка, досить легко тримати і малювати. Трафаретами не користувалися, але ще не дійшли руки. Магазин вразив швидкістю і гарним ставленням. Передзвонили швидко, розповіли як користуватися.

Переваги:
    Легка у використанні, зручна
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Санам! Дякуємо за відгук! Завжди приємно чути позитивний зворотний зв'язок. Для нас це важливо! Якщо виникають питання по роботі ручки, завжди можете звернутися до нас. Бажаємо мирного неба!

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Блакитний

Велике спасибі за оперативність і якісне консультування. Прийшло на наступний день після замовлення. Все є і працює, як в описі. Ручкою задоволені.

Переваги:
    Ціна якість.
    Недоліки:
    Поки що все добре.
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Максим! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі радувати наших покупців))

• Александр Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Купували дану ручку на подарунок дитині 8 років. Замовленням задоволені, ручка працює, пластик не має неприємного різкого запаху (окрім люмінесцентного, його купували окремо).
    Дуже гарна комплектація (є все що потрібно для роботи 3д ручкою і навіть більше), заповнений гарантійний талон.
    Окреме спасибі продавцю за швидку відправку.

• Продавець  MIR TRENDOFF

Александр, Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку))) Бажаємо мирного неба!

• Анна Г***

Проблему вирішено

Зробила закас бистро зв'язалися ручка робоча прийшла бистро відправили незнаю як дальше в роботі але пока працює більше неможу нічого написати нащод ручки пока усе працює

Переваги:
    Бистро відповідають та бистра відправка
    Недоліки:
    Пока немає
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Анна! Дякую за відгук! Здорово, що сподобалося! Бажаємо мирного неба! Слава Україні!

• Віталіна В***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Рожевий

Замовляла відразу два набори. Все дуже сподобалось

Переваги:
    Все працює, як в інструкції
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Віталіна! Велике спасибі за відгук! Приємно, що в такий скрутний час ми можемо приносити радість! Це важливо! Бажаємо мирного неба!

• Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Рожевий

Ручка сломалась через 5 минут эксплуатации, кнопка, которая продвигает пластик вперед залипла, а потом внутри замыкающий комплонент микросхемы и вовсе отвалился. Пытались самостоятельно починить - безрезультатно. Акционный пластик в нагрузку на молмиллиметра толще того, что идет в комплекте к ручке. вожможно это сыргало негативную роль. Товар не рекомендую. К продавцу претензий нет... Пререзвонили и отправили быстро.

Переваги:
    Недоліки:
    Ручка некачественная
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Елена! Дуже шкода. У разі несправності необхідно дзвонити до сервісного центру в робочий час, телефони вказані у накладній. Усі ручки проходять перевірку із пластиком. На жаль, складно виявити заводський брак за пару хвилин тесту. Далі грає роль транспортування товару. Це вже питання не до нас. Але ми завжди вирішуємо питання наших клієнтів. Ми зв'яжемось з Вами

• Інна П***

супер ручка, однозначно рекомендую

Переваги:
    діти граються із задоволенням
    Недоліки:
    не має
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Інна! Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку)))

• Алексей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Блакитний

Отличная ручка , ребенку нравиться ней рисовать. Рекомендую для покупки.

Переваги:
    10 дней полет нормальный.
    Недоліки:
    Жаль что с трафаретами ни один продавец не продает подложку ( чтобы пластик не прилипал к бумаге).
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Алексей! Дякуємо за вашу думку! Ми працюємо для вашого задоволення!

• Евгения К***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Обновляю отзыв. Первая ручка не включилась, магазин оперативно произвёл замену. Новая ручка работает,все отлично. Главное,ребенок в восторге. Большое спасибо!

• Продавець  MIR TRENDOFF

Евгения! Ще раз приносимо вибачення за доставлені незручності. Нам приємно усвідомлювати, що ви залишилися задоволені. Для нас це важливо!

• Юлия О***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Фіолетовий

Обработка заказа и доставка мегабыстрые.Ручка работает отлично,вся комплектация соответствует описанию товара на сайте.Ребенок доволен.

Переваги:
    работает отлично
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Юлия! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням!

• Евгения К***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Даже не включился,хотя я просила перед отправкой проверить.

Недоліки:
    Не включился,брак
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Евгения! Приносим извинения. Вам уже отправлена замена.

• Kolada E***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Все дуже сподобалось. Дякуємо за товар і якісне обслуговування. Донька дуже задоволена. Це креативний і цікавий подарунок для дітей!

Переваги:
    Зручна ручка, приємно тримати у руці, все гарно працює.
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Evgeniy! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі намагатися радувати наших покупців))

• Наталья В***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Ручку получила. Все отлично. Спасибо!

• Продавець  MIR TRENDOFF

Наталья! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням!

• Ольга Ф***

Дочке ( 7 лет) очень понравилась! Вторую неделю создаёт фигурки

Переваги:
    Развивает фантазию , воображение, креативность. Занимает на долго!
    Недоліки:
    Не нашла. Запах пластика
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Ольга! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин!

• Елена Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Ручка прикольная, покупала дочери на новый год. Поработала около месяца не ежедневного использования. Перестала работать кнопка остановки подачи клея (стержня), подача была бесконечной, реверс тоже перестал работать, то есть стержень оставался в ручке, что тоже не очень хорошо. В итоге решили купить новую, купили, и она к сожалению прослужила ещё меньше. Вывод: нужно покупать оригинал.

Переваги:
    Можно сделать прикольные фигурки
    Недоліки:
    Недолговечная
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Елена! Дякую за вашу думку. Якщо виникають труднощі з роботою ручки, завжди можна з нами зв'язатися. Ми підтримуємо і піклуємося про наших клієнтів) У нас є свій сервісний центр

• Оксана К*** Кармазина

Быстро, качественно. Ручка супер. Рекомендую

• Продавець  MIR TRENDOFF

Оксана! Дякую за відгук! Здорово, що сподобалося!

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Фіолетовий

До Ейфелевої вежі ми ще не дібралися, зате наробили міні сумочки для лялечок, різні мініатюрні вироби, написали майже весь алфавіт, після чого складаємо слова, для польоту фантазій нема обмежень!

Переваги:
    Дитина задоволена, дорослим теж цікаво.
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Тетяна! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі намагатися радувати наших покупців))

• Олександр П***

Хорошо но не долго, хватило на 25м. лески и поломалась

Переваги:
    Ребенку понравилось
    Недоліки:
    Поломалась
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Олександр! Приносимо вибачення за всі неприємні моменти, з якими вам довелося зіткнутися. Наш менеджер з вами зв'яжется

• Олександр П***

ручку отремонтировали с пересылками 2дня времени, пересылку оплатили трафарет подарили сервис хороший, ну а от поломок никто не застрахован, продолжим пользоваться.

• Поліна І***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Блакитний

Дитині дуже сподобалось.користуємось вже пів року

• Продавець  MIR TRENDOFF

Поліна! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі радувати наших покупців))

• Наталія Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Ручки брали на подарунок обидві. Згодом дізналися, що обидві зламалися. Однією встигли покористуватися 1 раз іншою 2 рази.

• Продавець  MIR TRENDOFF

Наталія! Дуже шкода, що так вийшло. Ви купували ручки 1 рік тому. Чому відразу не звернулися до нас? Ми завжди вирішуємо питання щодо нашого товару. У трафаретах на пам'ятці та інструкції вказані наші телефони

• Вадим М***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Блакитний

Менеджер зв'язався швидко, товар відправили того ж дня, а наступного онук вже отримав задоволення від користування.

Переваги:
    Цікава пізнавальна іграшка.
    Недоліки:
    Поки що не було.
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Вадим! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі радувати наших покупців))

• Елизавета Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Отличный подарок ребенку: без запаха, безопасно и интересно. Играла вся семья

Недоліки:
    Нет запаха, сразу остывает
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Елизавета! Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку))) Цією 3Д ручкою навіть дуже корисно і дорослим працювати)

• Надежда Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Классная ручка,ребёнок 9 лет доволен.Брали на подарок к 8 марта.
    Очень быстрая отправка

• Продавець  MIR TRENDOFF

Надежда! Дякуємо за вашу думку! Ми працюємо для вашого задоволення!

• Олег П***

Ручка супер . Ребенок доволен

Переваги:
    Доставка быстрая , качественно
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Олег! Дякую за відгук! Здорово, що сподобалося!