Відгуки покупців про Самокат Miqilong Gimlet Білий (GIMLET-145-WHITE)

Оцінка користувачів 3.83/5
  • Юлія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Самокат чудовий.Дитині дуже сподобався.

• Павел Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Спустя полгода рассыпались подшипники рулевой колонки. Крайне низкое качество товара.

Переваги:
    Недоліки:
    Качество сборки, используемые комплектующие

Доброго дня.
      На жаль підшипник це розхіник і термін його екусплуатації на пряму залежить від умов використання та зберігання (не лише користувачем).
      Саме за для уникнення проблем з подальшим обслуговуванням ми використовуємо підшипники для велосипедних втулок стандартного розміру.

І також, як передбачено інструкцією, рекомендуємо звертати увагу на наявність мастила на відповідних вузлах. Достатня кількість мастила може суттєво збільшити термін експлуатації.

• Павло М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Так собі якість. Економлять на всьому. Підшипники сухі, одна з гайок не закручується від початку користування. Єдиний плюс - ціна.

Переваги:
    Недоліки:
    Халтурна конструкція
  • Сергей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Неплохой агрегат за свои деньги, детенку понравился. Обратите внимание, подшипники в рулевом блоке сухие, чтоб служил дольше, перед использованием надо разобрать и смазать, сложного ничего нет.

Переваги:
    Цена, вид.
  • Иващенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Чудовий самокат за свою ціну

• Павел Ф***

Самокат понравился.
    Он легкий, хорошо сделан.
    Колеса на пром подшипниках, не люфтят!!(что удивительно).
    Алюминиевый полностью, кроме штока.
    Сразу разобрал, что бы почистить и смазать рулевые подшипники. Рулевое вроде как велосипедное под 1.1/8. В случае поломки можно будет купить велосипедное рулевое и поставить.
    Дочке понравился. Дополнительно будет разрисован под трафарет.

Представник бренду

Дякуємо для деталізований коментар і вибір нашого продукту.
      Справді, ця модель зроблена із залученням деяких перевірених та надійних велосипедних компонентів, які ми використовуємо у велосипедах і біговелах.
      І справді, в цій моделі використані дуже гарної якості підшипники високого класу точності. Але заслуга відстуності люфту ще і у конструкції керма із затискачем.

На випадок поломки найкращим рішенням буде звернутись до нас по контактах вказаних у гарантійному талоні. Ми з радісттю усунемо всі поломки згідно наших гарантійних зобов'язань. Але ми зробили все можливе, щоб ця модель не підвела свого користувача)