Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Рулонна штора UK1991 День-ніч ВНДН-236 50*180 см Оливковий

Оцінка користувачів 4.92/5
  • Галкіна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 40 x 130

Чудові ролети. Якісні! Виглядають гарно. Монтаж не складний. Продавець надсилає інструкцію по монтажу. Оперативно відповів на всі питання. Я брала у кольорі графіт. Мені дуже сподобався. Дякую!

Переваги:
    Якісні, конкурентна ціна
  • Світлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 32.5 x 130

Вітаю!
    Я просто в захваті!
    Рулонні штори прийшли згідно терміну, гарно запаковані, у зібраному вигляді.
    Дуже прошу вислати інструкцію по встановленню для "чайників".
    Дякую.
    Рекомендую замовляти штори у продавця Адель.

Недоліки:
    Недоліків немає.
  • Валентина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 62.5 x 130

Брала не вперше. Сподобалась якість і ціна, а також, можливість заказу за різними розмірами.Продавець відповідає на питання оперативно. Рекомендую ітовар і продавця!

Переваги:
    Ціна- якість.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Яна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 52.5 x 160

Дякую вам,штори дуже гарні.

Переваги:
    Якісно зроблені
  • Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Какао. Розміри (ШхВ): 45 x 130

Гарні штори, прикрасили кухню. Сподобалась якість та простота монтажу. А у співвідношенні ціна-якість нема рівних. Рекомендую цей магазин та товар.

Переваги:
    Якість, легкість монтажу.
    Недоліки:
    Не знайшов.
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 60 x 130

Залишилась мега задоволена. Шторка прийшла вся складена, це величезний , встановила сама, робиться це легко. Приємна тканина. Буду замовляти ще. Дякую

Переваги:
    Швидко, якісно, зручно
  • Світлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 87.5 x 130

Вітаю!
    Сьогодні забрала своє замовлення на рулонні штори 2шт.
    Сказати, що я в шоці - це нічого.
    Я просто в захваті!
    Рулонні штори прийшли згідно терміну, гарно запаковані, у зібраному вигляді. Не треба шукати інструкцію по збиранню.
    Відчуття, що виробник все це робив, не побоюся цього слова, з любов'ю.
    Дуже все сподобалось.
    Дякую.
    Рекомендую замовляти штори у продавця Адель.

Недоліки:
    Немає.
  • Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 47.5 x 130

Спочатку сподобалось обслуговування: перетелефонували, уточнили всі моменти. Потім я отримала своє замовлення, яке надійшло в зручне (для мене) місце отримання в обумовлений термін. Товар був гарно запакований та всі деталі були на місці. Монтаж на вікно, особливих незручностей не приніс, надіслали навіть покрокову інструкцію. Мені вона допомогла, оскільки я їх монтувала самотужки. Товар якісний.

Переваги:
    В коментарі
    Недоліки:
    Мені на них не пощастило
  • Дарина
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Чорний. Розміри (ШхВ): 50 x 130

Чудова якість, легкий монтаж, виглядає так, як і очікувала.
    Матеріал щільний, світло ліхтарів ззовні не пропускає.

Переваги:
    Зручність монтажу, щільний якісний матеріал
    Недоліки:
    Не виявлено жодних
  • Валентина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Золотистий. Розміри (ШхВ): 42.5 x 130

Супер,нет слова

• Інна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Блакитний. Розміри (ШхВ): 30 x 130

Дякую за швидку роботу.

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Білий із сірим. Розміри (ШхВ): 47.5 x 130

Дякую, чудово, гарна якість, зробили швидко. Дуже подобається!

• Євгеній С***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Оливковий. Розміри (ШхВ): 45 x 130

Гарна якість

• Інна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 87.5 x 130

Гарна штора.Бистро почіпили.Прийшли теж вчасно.

Переваги:
    Сучасні і гарні
  • Андеева Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 67.5 x 160

Гарна.

Переваги:
    Прийшли вчасно
    Недоліки:
    Не має.
  • Кавас Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Іній. Розміри (ШхВ): 60 x 160

Все супер як замовляв

• Гиба А***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 72.5 x 200

Штора супер. Все підійшло. По довжині є невеликий запас

• Дмитро Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 47.5 x 130

Штора просто супер. Збирається легко, монтаж взагалі без проблем.

• Дмитро Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 57.5 x 130

Штора просто супер. Збирається легко, монтаж взагалі без проблем.

• Андеева Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 57.5 x 130

Гарна.

Недоліки:
    Не має.
  • Павло Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Білий із сірим. Розміри (ШхВ): 122.5 x 130

Файно

Переваги:
    200
  • Василина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 50 x 130

Відмінно!

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 40 x 130

Чудові штори.дякую за оперативність.

Переваги:
    Оперативність виготовлення та доставка.
  • Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Золотистий. Розміри (ШхВ): 62.5 x 130

Браво продавець Адель, штори високої якості, якісна фурнітура та кріпіж, встановлювати то практичне та естетичне задоволення, рекомендую всім, не пожалкуєте, долаю фото!

Переваги:
    Якість та естетика
    Недоліки:
    Недоліків не виявив
  • Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 32.5 x 130

Все супер!

Переваги:
    Ціна, якість
  • Юлия З***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 125 x 130

Штори прийшли вже в зборі, залишилося тільки повісити. Все сподобалося, замовила ще.

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Молочний. Розміри (ШхВ): 57.5 x 160

Все чудово. Розміри ті що треба, запросили лише інструкцію і установили без проблем.

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 35 x 130

Гарні, якісні рулонні штори. Продавець зв'язався, все уточнив. З установкою проблем не було.

Переваги:
    Гарні, якісні
  • Каталина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Персиковий. Розміри (ШхВ): 55 x 130

В спальню встановили ролети день і ніч, персиковий колір. Дуже затишно. Подобається. Дякую Вам.

• Тетяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Жовтогарячий. Розміри (ШхВ): 35 x 180

Очень красивый цвет

Переваги:
    Аккуратно изготовлена
  • Тетяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Жовтогарячий. Розміри (ШхВ): 42.5 x 180

Штора цілком виправдала всі очікування, все зроблено чітко за замовленням. Дякую всім за гарний товар та обслуговування.

Переваги:
    Дуже гарна, легко кріпиться
  • Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 40 x 160

Дякуємо. Товар якісний. Прийшов раніше ніж ми очікували. Рекомендую до замовлення.

Переваги:
    Якісний товар
    • Сергей Н***

Підкажіть який це колір?

• Продавець  Адель

День-ніч ВНДН 219 світло-сірий

• Марчук А***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 62.5 x 160
  • Віталій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Білий із сірим. Розміри (ШхВ): 75 x 200

Хороші штори

• Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 40 x 130

Дуже задоволені жалюзями, гарна якість!

Переваги:
    Вже зібрані, залишаться тільки закріпити до вікна ))
  • Зоя К***
    Відгук від покупця. Продавець: Адель. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 45 x 130

Не плохое качество, но немного пришлось заморочиться со сборкой, инструкция была поверхностной без подробностей. Взяла серый (средний), затемняет УФ лучи полностью, при жили в комнате светло и сразу не так жарко

Переваги:
    Качество, визуальный вид
    Недоліки:
    Инструкция