Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Чай Graff ф/п в конверті 24 шт асорті чайних смаків чорний 4 види по 6 шт

Оцінка користувачів 4.83/5
  • Микола К***

різномаїття смаків

Переваги:
    великий вибір
  • Надія П***

Смачний чай.

• Світлана

Гарний набір смаків

• Сергій Г***

Чудово

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 32. Кількість упаковок: 1

Дуже смачний час, особливо з вишнею і мігдалем і також з лавандою. Буду замовляти ще)

Переваги:
    Все супер
  • Анастасия Г***

Дуже гарний чай, рекомендую

Переваги:
    Дуже гарний присмак у кожного з чаїв та приємний, оригінальний запах
    Недоліки:
    Ціна вища ніж у інших
  • Сергій

Гарний чай.

Переваги:
    Насичений смак
    Недоліки:
    Не знайшов

Дякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт!

• Лариса Б***

Класний. Вкусний чай.

Дякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт!

• Ірина К***

• Міцність

Як на ранковий чай особисто мені не вистачає міцності, а от на обідні/вечірні - чудово підходить. Ароматизатори не ядрьоні, пити приємно, в ніс не б'є

Переваги:
    Дуже приємні аромати, чай має насичений колір, смакує навіть холодним
    Недоліки:
    Сам чай не дуже міцний
  • Вероніка
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 32. Кількість упаковок: 1

Досить непоганий чай, заварюється на 400 мл, не гіркий, немає присмаку паперу, але не найкращий варіант за цю ціну

Переваги:
    Не гіркий, досить насичений
  • Юлия Н***

Смачний чай

• Оксана Г***