- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: PROтехника
Відпрацівав норм. Хороший запас аккумуляторів.
- Віталій З***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Якість виготовлення на високому рівні, отвори сверле, бітон довбає. Хто займається монтажем всякого домашнього, чи просто для користування у квартирі- варіант супер. Треба розуміти, що це не мережевий перфоратор, відповідно задачі в нього на порядок меньше.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Поки не виявив
- АнатолийВідгук від покупця. Продавець: PROтехника
Хороший перфаратор, як на мене після проводної макіти удар слабоватий.
- Переваги:
- При відсутності світла незамінна річ
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Чудовий перфоратор.
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Це мій перший акумуляторний перфоратор. Тож можу лише зробити порівняння з мережевими Зеніт ЗП-1200. БОШ 2-24 і 2-26. Головна його перевага це звісно автономність. Два акумулятори це топ. З одним дуже буде проблемно працювати. Поки один на зарядці другим спокійно працюєш. Брав для електромонтажних робіт. Свердління підрозетників 70 алмазна коронка в газоблоці і цеглі справляється без проблем. Бетон - не тестував,поки не довелось. Вибивання штроби канавочною пікою в газобетоні і цеглі - без проблем. Є підсвітка робочої зони. Звісно не потужна але кілька разів виручила. Інколи не вистачає ємності в акумуляторах з часом планую докупити акумулятор на 8 АГ. Хоча мені поки не виходило розрядити два акуми. Після мережевих перфораторів трохи не вистачає крутного моменту. Але це як на мене лише звичка.
- Переваги:
- Ціна. Автономність. Комплектація.
- Недоліки:
- Поки не помітив