Відгуки покупців про Машинка на радіокеруванні танк всюдихід для бездоріжжя стріляє водяними кульками орбіз дрифт машина на пульті та браслеті жестового керування іграшка авто для хлопчика DobraMAMA Коричневий 73430

Оцінка користувачів 4.83/5
на основі 24 відгуки
  • Відгуки про товар продавця opsale
  • Ростислав З***

Брал для Сина , малой доволен

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та довіру до товару. Дуже приємно, що іграшка сподобалася сину й він задоволений покупкою. Раді, що машинка виправдала очікування. Нехай дарує багато яскравих емоцій та цікавих ігор. Завжди готові допомогти з новим вибором.

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Коричневий

Доставили швидко, товар в нормі, дитині сподобалось

• Продавець  opsale

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Евгения Н***

Отличный танк

• Продавець  opsale

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• МИКОЛА Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Машинка чудова моєму сину дуже сподобалась так як це був танк ще й стріляє кульками то тим паче дуже добре ц весело провели час разом граючись

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

​Чудова іграшка! Купував на подарунок, дитина щаслива. Рекомендую як крутий подарунок для хлопчиків.

• Ярослав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Класна машинка. Дуже якісна. Купляли племіннику на подарунок і в перший день її не поламали, а це про багато чого говорить. Поки сам бавився то чуть не просльозився бо в дитинстві такого не було . Реально прикольна іграшка

Переваги:
    Міцний пластик, дуже гарно керується
    Недоліки:
    Швидко сідає батарея і треба на зарядку ставити.
    тільки забрав з відділення розетки то зразу від продавця на вайбер прийшло щоб відгук залишив .
    Дайте хоть пару днів і тоді нагадуйте за відгук
    • Продавець  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Прийняли Ваше зауваження.

• Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Сину танк дуже сподобався, особливо те, що стріляє орбізами. Покупкою дуже задоволені.

Переваги:
    Класний танк, довго тримає зарядку, орбізи в комплекті
    • Продавець  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Коричневий

Крутий подарунок

• Віталій І***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Машинка справна, дитині 9 років подобається. Але перевіряйте при отриманні. Мені прислали машинку, якою хтось користувався

Переваги:
    Досить прикольна іграшка
    Недоліки:
    Продавець, який не перевіряє що відправляє
  • Ярослава И***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Машинка вогонь! До того ж, якість круть, майже невбиваема)

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Надійна конструкція, міцний, на вулиці випробували- їздить, доволі швидкий. Заряду вистачає надовго.

Переваги:
    Дитині сподобався.
    • Продавець  opsale

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!

• Марта К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Все супер сын в восторге,кошка не особо!;) стреляет,ездит,управление супер правда нужно приноровится чтоб повернуть туда куда планировал, а не перескочить! В целом отлично. По поводу как поведет себя на улице ещё не проверял,но такое ощущение что хорошо!

Недоліки:
    Нету
    • Продавець  opsale

• Сергій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Дитина була повністю задоволена подарунком

• Віталій С***

Купував на подарунок.
    Дитині дуже сподобалося

• Костянтин С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Гарна іграшка. Діти у захваті.

• Продавець  opsale

Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Подарок-супер!!! Ребенок очень доволен, родители тоже! Спасибо!

• Продавець  opsale

Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!

• Виктория К***

Дуже крута Iграшка

• Кирило О***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Супер танк на радіокеруванні! Батькам і дітям сподобалось. Не знали як відірвати дітей від телефонів, поки не купили цю іграшку, раджу і вам. Їздить майже по всіх поверхнях.

• Продавець  opsale

Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!

• Ольга

А яка приблизно швидкість?

• Вероніка П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Дуже сподобався танк, для хлопчика просто супер. Дизайн крутий, футурестичний. Розібрались швидко, стріляє орбізами, цікаве керування рукою. Покупкою задоволена! Але маю пораду, шаріки орбізи кидайте в якусь посудину, а не в умивальник, щоб не забився коли набухнуть бо вже маємо досвід)

Переваги:
    Класний дизайн і ціна
    • Продавець  opsale

• Іван П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Класна машинка, купували на подарунок на Миколая. Поки киристувався сам, то мені вона сподобалась, шкода що в мене в дитинстві такого не було) Дитині думаю також сподобається. Гарно упаковано, фото та опису відповідає.

Переваги:
    Все супер
    • Продавець  opsale

• Орест Л***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Чудова якісна машинка, купували на подарунок! Дитині дуже цікаво, а це як на мене найголовніше. Радіус дії в машинки хороший, сам пластик від ударів не ламається.

Переваги:
    Цікава іграшка
    • Продавець  opsale

• Павло Г***

Супер! Дитина в захваті!

• Степан З***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Крута іграшка, доволі ударостійка. Дитині дуже подобається. Класне управління, особливо за допомогою руки, просто одягаєш на руку конроллер і все. В комплекті йдуть шаріки орбізи, які набухають коли кидаєш їх в воду. Дитину тепер не відірвати від іграшки) Будемо купляти ще одну, на день народження молодшого. Рекомендую!

Переваги:
    Якісна, зручне управління, опису та фото відповідає
    • Продавець  opsale

• Русина Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Бірюзовий

Дуже швидко доставили. Товар гарний, цілий, купували на День народження, тому про функціонал нічого не напишу.

• Продавець  Принцеса Діана

Вітаємо!

Дякуємо вам за відгук!
      Дуже раді, що машинка приїхала швидко та в гарному стані. Сподіваємось, подарунок сподобається і принесе лише приємні враження!