Відгуки покупців про Машинка на радіокеруванні KS Drive Stunt Car Red (STURBWB) [114147]

Оцінка користувачів 2/5
на основі 4 відгуки
  • Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-чорний

За 8-10 використань зі стрибками з трамплінів 7-8см ще жива і не розвалюється)
    Найбільший недолік - це відсік з аккумулятором. Як писали вище, можна було зробити порт зарядки. Як це може повпливати на безпеку дитини, не розумію (це до коментаря постачальника). І у відсік спокійно поміститься 2 аккумулятори. Найкраще, могли б зробити просто контакти під 2 АА батарейки.

Переваги:
    Досить міцна
    Недоліки:
    Заряджання аккумулятора

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук та пропизиції щодо поліпшення автомобіля.

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-чорний

Для представників постачальника, безпека да, а от зробити акум в середині і поставити порт зарядки через USB, хватить тягать китайський мотлох. Тем паче через пів року відпало колесо, тріснув пластик.

Переваги:
    ну типу їздить
    Недоліки:
    Заряду хватає на 2 години, щоб зарядити потрібно розібрати машинку, через пів року відпало колесо, тріснув пластик.

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук, ми обов'язково візьмемо до уваги зазначені Вами недоліки. На товари KS Drive діє гарантійний та післягарантійним ремонтом іграшок. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін.

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-чорний

Щоб зарядити машинку потрібно її розібрати. А заряджати потрібно декілька разів на тиждень

Добрий день! Вдячні за Ваш відгук. З метою безпеки дитини батарейний відсік надійно закривається. Сподіваємося це не сильно впливає на враження від машинки і дитина грається із задоволенням.

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-чорний

Замовив, оплатив відразу. Не працює. Взагалі ніякої реакції.

• Олександр Ч***

Батарейки нормальні поставили, дюрасел наприклад? Або акки які? Акк треба 1.5V може.

• Олена К***

Доброго дня
      В мене така ж, але дешевше
      І ця машинка підзаряджається через розетку, як телефон
      В пульт батарейки, а сама машинка через розетку, там в інструкції все написано

Добрий день! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми Ви зможете оцінити машинку у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.