Відгуки покупців про Дитячий констуктор автомобіль Форсаж Technic Dodge Charger Домініка Торетто 1077 деталей (11511)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Маріна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: EnotikPro
    Переваги:
    Машинка максимально деталізована за свої кошти, виглядає бомбезно у зібраному вигляді, коробка пришйла ціла
    Недоліки:
    Не вистачило деталі прямо на видному місці, деякі деталі доволі туговато заходили в пази, також при великому натисканні при з'єднуванні деякі ломались але супер клей у допомогу)
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Jackson shop

В загальному задоволена. Коробка виявилась більшою ніж я очікувала, така навіть трохи важкувата
    Стан коробки гарний, ціла та пакування не пошкоджене
    Сама обирала згідно відгуків, тож перевіряла, бо бачила відгук про пом'яту коробку.

Щодо наповнення поки не можу нічого сказати - бо на подарунок, але в загальному

• Ірина

**В загальному

• Антон К***
    Відгук від покупця. Продавець: UniStore_kramnytsya

Гарний, великий конструктор, єдине не було пару деталей.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: UniStore_kramnytsya

Добрий день! Конструктор прийшов швидко, всі деталі в наявності. Дякуємо.

• Продавець  UniStore_kramnytsya

Дякуємо за ваш відгук. Працюємо для вас

• Володимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: UniStore_kramnytsya

Машина топ, все класно, дуже гарна.

Переваги:
    Ціна, вид, краса
    Недоліки:
    На 3 великих плоских деталях корпусу є 3 маленьких однакових подряпин, їх сильно не видно, але вони є. І в комплекті не було плоскої чорної деталі 2х1, але я її заміним і все ок. Більше мінусів немає
    • Продавець  UniStore_kramnytsya

Дякуємо, ми раді, що ви залишились задоволені покупкою

• Роман Ч***
  • Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Kit House

На превеликий жаль коробка прийшла помʼята, а це був подарунок. Коробка майже розкрита, скотч ледь тримався, враження що хтось туди лазив. Сподіваюсь що наповнення не підведе. Але дуже засмучена та розчарована . Фото робила на пункті Розетка, щоб не було питань що це під час транспортування додому.

• Алла Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Jackson shop

Дякую за чудову іграшку. Дитина в захваті.

Переваги:
    Недоставало однієї деталі, продавець на наступний день зв'язався і відправив.
  • Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Jackson shop

Не відрізнити від оригіналу,все супер.

• Святослав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Jackson shop
    Переваги:
    Крутий конструктор. Дешево у порівнянні з оригіналом
    Недоліки:
    Інколи деталі дуже туго йшли, що руками було майже неможливо їх запхнути на повну у паз
  • Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: Jackson shop

Не рекомендую! Продає вживане, без коробки, грязні деталі, як нове!

• Продавець  Jackson shop

Відгук абсолютно не відповідає реальності... Ми не продамо вживаний товар. Як даний конструктор може бути вживаним, якщо всі деталі запаковані в запаяних пакетах з заводу. Також грязні вони не можуть бути, це не правдива інформація.
      Стосовно коробки: не "без коробки", а в "крафтовій коробці", про це вказано в оголошенні з самого верху.

• Юлия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Jackson shop

Брала брату на подарунок. Брат просто в захваті, збирає під час відключення світла))
    Навмисно шукала детолізовану модель Лего по франшизі "Форсаж", а саме машину великого "сім'янина" (хто поняв, тот поняв;) )
    Рекомендую продавця, швидко відправили замовлення, я навіть не очікувала (зробила замовлення ввечері Нд, підтвердили в той же день та відправили в Пн)

Переваги:
    Якість, деталізація моделі, ціна, швидка доставка
    • Продавець  Jackson shop

Доброго дня! Нам дуже приємно отримувати такі відгуки від клієнтів) Дякуємо за відгук) Звертайтесь ще, в нас великий вибір подібних конструкторів)

• Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Jackson shop

Абсолютно точна копія Lego, за надзвичайно приємною ціною . Якість дуже хороша . Купили дитині , в результаті складали з чоловіком вдвох - 7 годин
    Рекомендую продавця!

Переваги:
    Ціна, якість
    • Продавець  Jackson shop

Дякую за відгук! Дуже приємно, що Вам сподобобалось))
      Звертайтесь ще) В нас великий вибір конструкторів)