Відгуки покупців про Машинка трансформер Screechers Wild! S5 L1 – Галер

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Рекорд

Не збирається в машинку
    Післю 5 хв використання

Недоліки:
    Ненадійні механізми
  • Ірина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В перший же день, після 5 хвилин використання перестала складатися в машинку, просто жах! Дарма витрачені гроші і сльози в дитини

Переваги:
    Недоліки:
    Одразу ж зламалася

Добрий день! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити іграшку у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює лише запускач для дисків, проте не дуже добре, не вартий своєї вартості

Недоліки:
    Несправний скрічер, дитина була розчарована подарунком

• Антон Б***
    Продавець: Rozetka

Вітаю, не витрачайте кошти!!!Зламався механізм в перший час ігри(((