Відгуки покупців про Набір креативної творчості "Кінетичний пісок" KidSand" Danko Toys KS-01-01 відро 1000г Жовтий
- Александра К***Відгук від покупця. Продавець: Viki. Колір: Фіолетовий
Пісок не сподобався зовсім, дуже вологий , з форм зовсім не випадає...
Перед цим брали Magic sand , був набагато кращий, цей просто жах - Діана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Viki. Колір: Фіолетовий
Яскравий дитині сподобався
- Переваги:
- Якість ціна
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Viki. Колір: Фіолетовий
Пісок поганої якості. Липне до рук (гралися ми чистими і сухими руками), одягу і навіть до формочок, що йшли в комплекті. На дотик, ніби мокрий і жирний. Також пісок має неприємний специфічний запах. Маємо кінетичний пісок іншого виробника, і якщо порівнювати, то якість Kind sand в рази гірша. Брала 3 упаковки різних кольорів: фіолетовий, зелений і жовтий. Кольори яскраві у всіх, але якісь жахлива. Фігурки виходять гарні, тримаються купи. Ще не подобається, що кришці від відеречка надписи російською. Не рекомендую.
- Переваги:
- Яскраві кольори, формочки у комплекті, велика кількість піску.
- Недоліки:
- Вологий, жирний, липне до рук і формочок, неприємний запах.
- Весна Б***Відгук від покупця. Продавець: Viki. Колір: Жовтогарячий
Отличный кинетический песок! Мы с мужем очень довольны, а ребёнок так вообще в дичайшие восторге. Он у нас открыт 24/7, не засыхает.
Очень рекомендую для тех детей, кто обожает капаться со спец техникой в песочнице)- Переваги:
- Не засыхает
- Продавець Viki
дякуємо, грайте з задоволенням
- Юлия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Viki. Колір: Фіолетовий
- Виолетта П***Відгук від покупця. Продавець: Viki. Колір: Фіолетовий
Заказала 3 ведерца разных цветов. Одно ведерко пришло полностью расколотым и песок высыпался. Не уверена, что отсылали товар уже испорченным, но упаковка тоже была не качественной. Прошу лучше упаковывать товар при транспортировке, очень обидно, ведь ребенку испортили впечатления
- Переваги:
- Яркие цвета, быстрая доставка
- Недоліки:
- Поврежденный товар
- Продавець Viki
добрий день, нам дуже прикро, що пошта пошкодила вантаж, ми старалися його запакувати у пом'якшувальні матеріали.
- Алена П***Відгук від покупця. Продавець: Viki. Колір: Фіолетовий
Пісок хороший, яскравий. Якість сподобалась - від відерця до формочок...
Дитина субстанцією зацікавилась, зосереджено гралася. Фігурки-пасочки - маленькі, зручні.
Щоправда, як і вказано на упаковці, пісок варто брати для дітей від 3 років. Бо мій малий дуже хотів спробувати його на смак, потрібно уважно контролювати...
З одягу пісок швидко обтрушується, з підлоги легко замітається, руки відмиваються. Всім задоволені.- Viki
Дякуємо, грайте з задоволенням.
- Берладина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Viki. Колір: Фіолетовий
Хороший песок! Не воняет и долго не засыхает
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: Viki. Колір: Фіолетовий
Отличный песок. Сколько играем с ним, только немного подсох. Главное не оставлять открытым. Дитё довольное. Цвет яркий, запаха постороннего нет.
Не допускайте попадания воды на песок, иначе получите обычный, а не кинетический )- Переваги:
- Цвет, без запаха, приятный на ощупь.
- Недоліки:
- Недостатков нет.
- Владимир А***Відгук від покупця. Продавець: Viki. Колір: Фіолетовий
товар понравился
- Переваги:
- цена
- Дмитриєв В***Відгук від покупця. Продавець: Viki. Колір: Фіолетовий
- Переваги:
- Качество!
- Недоліки:
- Нет!
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Viki. Колір: Фіолетовий
Чудовий пісок, в міру вологий, справді не липне до рук та одягу і легко прибирається, якщо раптом дитина розсипле. Милі формочки. Пісок гарно ліпиться. Насичений яскравий синій колір - мені передзвонили та уточнили в якому саме кольорі я б хотіла пісок, а я і не знала що є вибір))) Дуже дякую за швидке обслуговування: залишила замовлення в п'ятницю пізно увечері і навіть не чекала, що вже в суботу мені передзвонять, а в понеділок я зможу отримати своє замовлення)))
- Переваги:
- Гарна констстенція, яскравий колір, формочки в комплекті, ціна, завісно
- Недоліки:
- Трохи мав хімічний запах, але на третій день користування майже вивітрився.