Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Синій чай матча анчан квітковий молочний коктейль ягодний мілкшейк натуральна вишня Navu без цукру барвників на кукурудзяних вершках 100 г

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE

Смачно, відчувається натуралість продукту, і сама матча відрізняється своїм ароматом та смаком, не китайський сурогат
    Раджу спробовати

Переваги:
    Смачно, відчувається натуралість продукту,
    Недоліки:
    • Продавець  USEFUL STORE

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви оцінили якість і натуральність нашого продукту.

• Мария

• Міцність

Ніжний смак черешні гармонійно доповнює анчан, а кукурудзяні вершки створюють кремову насолоду!
    Дякую

• Продавець  USEFUL STORE

Маріє, ми раді що наш напій подарував вам задоволення! Щиро дякую!

• Юлия О***

• Міцність

Чудовий напій! Ніжний аромат і заспокійливий ефект, те що треба для вечора. Приємний сервіс.

• Продавець  USEFUL STORE

Щиро вдячні, Юліє, за такі гарні слова. Нехай кожен ваш вечір буде теплим та спокійним!

• Андрій

• Міцність

Дуже цікавий напій! Яскравий колір анчану гармонійно поєднується з вишневою кислинкою , ароматом та ніжними вершками.

• Продавець  USEFUL STORE

Приємно чути, що наш напій справив на вас, Андрію, таке враження! Дякуємо!

• Ольга К***

• Міцність

Гарний сервіс, приємний менеджер. Чай дуже сподобався, ніжний натуральний смак і аромат.

Переваги:
    Натуральний
    Недоліки:
    Зависока ціна
    • Продавець  USEFUL STORE

Нам дуже приємно що ви оцінили наш продукт та якість обслуговування! Для нас важливо, щоб ви могли обирати для себе натуральні суміші та отримати максимум користі та смаку)))