- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доставили швидко. Опису відповідає. Дитина задоволена.
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже рекомендую, були зайняті всі :і дорослі і діти
- Наталія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Племінник дуже задоволений. Швидка доставка
Добрий день! Дякуємо за довіру та чудовий відгук. Нам дуже приємно, що товар вам сподобався.
- Алина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Продавцу огромное спасибо!!! Товар пришел Укрпочтой 2 дня. Товар заказала на подарок поэтому не проверяла .
- Переваги:
- Оперативность отправки и цена
- Недоліки:
- "Слишком быстро пришёл на почту "
Добрий день! Дякуємо за довіру та чудовий відгук! Нам дуже приємно, що товар вам сподобався.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брали дитині як новорічний подарунок. Конструктор якісний, дуже сподобався, дякую!
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий подарунок для розвитку дитини.Дарував своїй,цілий тиждень не можливо було її відірвати від нього.
- Переваги:
- Гарна якість.
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний конструктор, дитині сподобалось, було інтересно збирати. Але у комплекті немає викрутки щоб збирати.
В інструкції була зображена викрутка-пробник, але в комплект вона не входить.- Представник постачальника
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою! На жаль, викрутка у комплект не входить.
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все справне, сину подобається. Дякую за подарунок на Новий рік
- Переваги:
- Якісний товар, швидка доставка
- Ілона П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все чудово, дитина в захваті.
- Діана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер конструктордитина в захваті складає!
- Переваги:
- Розвиток!
- Виктор Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ребенок давно хотел. Цена отличная, ребенок доволен
- Переваги:
- Цена /качество
- Недоліки:
- Пока нет
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: MYhelper
Дуже крутий конструктор дитина в захваті, складаємо п'ятий день задоволення немає меж
- Переваги:
- Легко використання гарна інструкція швидка доставка
- Недоліки:
- Можливо додати батарейки в комплект
- Продавець MYhelper
Раді!, що дитині сподобовся конструктор
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: MYhelper
Конструктор чудовий, легкий у виклристанні. Дякую продавцеві за швидку доставку.
- Продавець MYhelper
Ми раді, що вам сподоюовся конструктор!
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: MYhelper
Дуже якісний конструктор, дитині дуже цікаво ним гратись!
Щиро дякуємо за відгук!
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Green bear
Якісний, все працює. Поклали дитині 10 років, дівчинка під подушку. Дитина цілий день зайнята, складає схеми, задоволена і це радує батьків.
- Переваги:
- Якість, багато схем.
- Недоліки:
- Не знайдено
- Продавець Green bear
Дякуємо за такий теплий відгук.
Раді, що електронний конструктор DOKA став вдалим подарунком на Миколая та сподобався дитині. Приємно чути, що набір захоплює надовго й дозволяє з користю проводити час.
Дякуємо, що відзначили якість та різноманіття схем. Будемо раді вашим наступним замовленням.
- Любов М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цікавий конструктор) Якісні деталі, все тримається. Сину дуже сподобалось!
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий, якісний конструктор для вивчення основ схемотехніки та електроніки
- Переваги:
- Багато елементарних схем з описом, прикладами та візулізацією
- Смірнова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитина грається з захопленням. Все збирає швидко. Зрозумілі схеми, іноді робимо разом. Дуже гарна гра, якщо хочете дітей трошки в відірвати від гаджетів. Азбуку морзе вивчали всією сім'єю. Дуже весело.
- Переваги:
- Все зрозуміло
- Недоліки:
- Не має
- Смірнова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня! Іграшка чудова. Дитина в захваті, грається з задоволенням.
- Переваги:
- Дитина навчається першим поняттям що таке електрика, як це працює
- Недоліки:
- Поки не знайшли
- Анатолій С***Відгук від покупця. Продавець: BFT Shop
Дуже добрий товар, рекомендую.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класний конструктор, дитина 7 років просто в захваті. Стільки варіантів схем, багато звукових ефектів.
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює, все добре.
- Переваги:
- Легкість в збиранні.
- Инна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарно запакована посилка. Дитина в захваті.
- Євген Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сину сподобалося. Багато цікавих схем
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже крутий, дитина в захваті)))
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Конструктор цікавий, дитині сподобався.
Продавця рекомендую!!!!- Представник постачальника
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Конструктор супер. Если ребенку реально нравится электроника, то это самое то. Сыну 6 лет и он сам заказал такой подарок. Играет им каждый день. Помимо предложенных схем пытается придумать свои. Однозначно рекомендую
- Переваги:
- Все понятно и доступно
- Недоліки:
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою :)
- Альона С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже крутий набір конструктора. Якісні деталі, цікавий. Син 5 років і донька 9 років грають кожен день.
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже тоненька коробочка. Брала на подарунок, сподіваюсь всередині все є.
- Переваги:
- Швидко доставили
- Недоліки:
- Тендітна упаковка
Добрий день! Вдячні за Ваш відгук.
- Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Конструктор достойний, деталі якісні, всі працюють, дитина щаслива!
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классный конструктор. Ребенку понравилось.
- Переваги:
- Всё понятно
- Юлія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер! Дуже цікава гра
- Переваги:
- Все супер.
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не працює блок № 22, при отриманні неможливо перевірити, сподіваюсь продавець замінить цей елемент.
Було б непогано, якби виробник додав у комплект конструктора батарейки.- Переваги:
- Цікаво збирати і малим, і дорослим. Деталі, інструкція, виконання - все на високому рівні.
- Недоліки:
- не працює блок № 22
Добрий день! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити конструктор у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.