- Марта Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 48. Кількість упаковок: 2
Специфічний смак
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 48. Кількість упаковок: 2
Любдю чай ціеї лінійки, але цей розчарував. Такий цікавий склад, а коли заварюєш, відчувається сама ромашка
- Лина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 48. Кількість упаковок: 2
Не сподобався.Для мене безвкусний. Більше не візьму.
- Переваги:
- Недоліки:
- Всі
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 48. Кількість упаковок: 2
Гарний трав'яний чай, але лаванда мені зовсім не відчувається
- Диана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 48. Кількість упаковок: 2
Один из любимых видов травяного чая
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 48. Кількість упаковок: 2
Приємний трав'яний чай, з легкою кислинкою. Смачно пити гарячим та охолодженим
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 48. Кількість упаковок: 2
Це мій найулюбленіший чай,приємний смак,на ніч заспокоює,не хімозний ,все влаштовує.
- Переваги:
- Трав'яний.
- Недоліки:
- Немає.
Чай дуже приємно пити,не концентрований,ніжна лаванда,смак,колір, все чудово.Трав'яний, на ніч те що треба, із ловаре цей найулюбленіший.
- Переваги:
- Трав'яний чай
- Недоліки:
- Богдана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 48. Кількість упаковок: 2
Чудовий ароматний чай з приємним смаком. П'ю з цукром та без, з сухофруктами - підходить у всіх варіантах. Не гіркий, коли без підсолоджувачів.
Дуже сподобався. Зараз цей чай один з моїх основних
Приваблива упаковка та пакетики, які зберігають аромат завжюдяки індивідуальним конвертикам - окремий респкт Lovare.- Переваги:
- Армотний, приємний смак, не гіркий, зручне приваблива пакування